Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Eμεινε έκπληκτος όταν κοίταξε Mέσα από το ολοκαίνουργιο τηλεσκόπιο και το απαθανάτισε σε φωτογραφία(vid)


 Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε κοιτάξει μέσα από το άθλιο τηλεσκόπιο κάποιου και προσποιηθήκαμε ότι είμαστε έκπληκτοι σε ένα κοντινό πλάνο ενός άδειου ουρανού.

Αν δεν έχετε το καλύτερο σημείο και ένα αξιοπρεπές σετ, συχνά καταλήγετε να έχετε θέα κάπου απροσδιόριστα. Ωστόσο αυτός ο άνθρωπος έμεινε έκπληκτος όταν έψαξε μέσα από ένα ολοκαίνουργιο τηλεσκόπιο και τράβηξε μια φωτογραφία από το τι βρήκε στο διάστημα.

Ο δημιουργός του TikTok , Nick Jackson, είχε την ευκαιρία να πάρει ένα τελευταίου τύπου πανάκριβο τηλεσκόπιο και πραγματικά ενθουσιάστηκε όταν το έβγαλε στη μέση της νύχτας.

Αξίας σχεδόν 4.000 $ (3049 £), η πολύ φανταχτερή τεχνολογία είναι ένα «όλα σε ένα οικιακό παρατηρητήριο» που καταγράφει εικόνες με ενσωματωμένους αλγόριθμους AI , τεχνολογία StarSense και ένα μεγάλο πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών.

Λοιπόν, είναι δίκαιο να πούμε ότι οι πιθανότητες του Τζάκσον να δει κάτι εντυπωσιακό ήταν αρκετά υψηλές, αλλά φαίνεται ότι έμεινε έκπληκτος από το αποτέλεσμα.

«Πρέπει οπωσδήποτε να σας δείξω τι κοιτάζω αυτή τη στιγμή», λέει.

Στη συνέχεια, η κάμερα μεταβαίνει σε ζωντανή τροφοδοσία της εικόνας του τηλεσκοπίου καθώς συνεχίζει: «Φίλε! Το κοιτάμε αυτό μέσα από το τρομακτικό τηλεσκόπιο αυτή τη στιγμή».

Μετά βίας που μπορεί να βγάλει τα λόγια του επειδή είναι τόσο έκπληκτος, αποδεικνύεται ότι ο Τζάκσον κατάφερε να συλλάβει τον Γαλαξία της Ανδρομέδας.


«Το βλέπεις αυτό; Βλέπουμε ζωντανά μέσω του τηλεσκοπίου τον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Αυτό είναι τρελό.”

Και είναι δίκαιο να πούμε ότι οι εικόνες που λαμβάνονται είναι πραγματικά εντυπωσιακές καθώς μπορείτε να δείτε τον γαλαξία με εκπληκτική ευκρίνεια.

Στη συνέχεια, το TikToker άφησε το τηλεσκόπιο ανοιχτό για περίπου μισή ώρα για να επιτρέψει στην εικόνα να σχηματιστεί πλήρως και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτο.

Αντιδρώντας στην εκπληκτική φωτογραφία του πλησιέστερου μεγάλου γαλαξία στον Γαλαξία, ολόκληρα 2,537 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη, οι χρήστες είπαν ότι είναι «θεαματική».

Άλλοι είπαν ότι είναι «τρελό» καθώς είναι μια «απολύτως όμορφη» θέα.

“Ουάου φοβερό!” ένας άλλος είπε, όπως είπε ο ένας: «Ουάου!! Τι απίστευτη σύλληψη για σένα, πρέπει να είναι εκπληκτικό συναίσθημα να το δεις με τα μάτια σου».

Και ένας άλλος έγραψε: «Το να σκέφτεσαι, ή ακόμα και να καταλαβαίνεις, ότι κοιτάζεις ζωντανά έναν άλλο γαλαξία με λεπτομέρεια είναι απλώς τρελό!»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις