Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Eψαξε το κινητό της συζύγου του και ανακάλυψε ότι έχει ερωτευτεί τον γείτονά τους – «H κόρη του είναι στην ηλικία της, θα τα πω όλα στην γυναίκα του»


 Η απιστία, ο δεσμός ενός συντρόφου με ένα τρίτο άτομο, για τους περισσότερους ανθρώπους είναι κόκκινη γραμμή και η υπέρβασή της, σηματοδοτεί το τέλος της σχέσης ή του γάμου. Πώς ορίζεται ωστόσο η απιστία; Και τι συμβαίνει στην περίπτωση που δεν είναι βέβαιο αν πρόκειται για απιστία ή για έναν παροδικό ενθουσιασμό;

Ένας 26χρονος άνδρας και η γυναίκα του, 22 ετών, είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και παντρεμένοι τους δύο τελευταίους μήνες. Ακόμη δεν έχουν παιδιά.

Δυστυχώς για το ζευγάρι, η περίοδος του «μέλιτος»  δεν κράτησε πολύ, αφού ο άνδρας ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είναι τσιμπημένη με τον μεγαλύτερο σε ηλικία γείτονά τους.

Η ανακάλυψη έγινε την περασμένη εβδομάδα, όταν μία μέρα, η γυναίκα κοιμήθηκε  στον καναπέ και ο άνδρας, ένιωσε μία ακατανίκητη περιέργεια να ψάξει το τηλέφωνό της.

«Το ξέρω ότι έγινα αδιάκριτος, αλλά έψαξα το κινητό της επειδή φέρεται περίεργα τώρα τελευταία»

«Παραβίασα την ιδιωτικότητά της, το παραδέχομαι, αλλά το έκανα επειδή τελευταία η συμπεριφορά της ήταν παράξενη», σημείωσε ο άνδρας.

Εκτός από τα μηνύματα που ήταν αποθηκευμένα, ο άνδρας έψαξε και στα διαγεγραμμένα, συγκεκριμένα τις συνομιλίες της με την καλύτερη φίλη της.

Η γυναίκα του έλεγε στην κολλητή της για το φλερτ που έχει ξεκινήσει με τον γείτονα, ο οποίος ζει απέναντί τους.

«Εν τω μεταξύ, εκείνος έχει τα διπλάσια χρόνια από αυτή, είναι σχεδόν πενήντα χρονών, και η κόρη του είναι στην ηλικία της γυναίκας μου. Ελάχιστες φορές του έχω μιλήσει», αποκάλυψε ο άνδρας.

«Είναι και εκείνος παντρεμένος. Θέλω να τα πω όλα στη γυναίκα του»

Συν τοις άλλοις, ο γείτονας είναι επίσης παντρεμένος και τώρα ο άνδρας θέλει να τα πει όλα στη γυναίκα του.

Όπως κατάλαβε από τα μηνύματα που αντάλλασσε η γυναίκα του με τη φίλη της, οι δυο τους μιλούσαν «ολοένα και πιο συχνά» τους τελευταίους μήνες.

«Παραδέχτηκε ότι είναι τσιμπημένη μαζί του και τον βλέπει τακτικά. Δεν ξέρω αν έχουν κάνει σεξ», εξηγεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο άνδρας αποφάσισε να βγάλει φωτογραφία τα μηνύματα που βρήκε και να τα στείλει στο κινητό του.  Μετά από αυτό, βρήκε έναν δικηγόρο και του προώθησε τα μηνύματα.

Από τότε, αναρωτιέται αν πρέπει πρώτα να περιμένει να δει αν πράγματι η γυναίκα του έχει δεσμό με τον γείτονα, ή αν πρέπει να κάνει άμεσα αίτηση διαζυγίου.

«Τελικά μήπως βιάστηκα;»

Ο άνδρας σκέφτεται μήπως βιάστηκε πολύ να μιλήσει με δικηγόρο και αν η κίνησή του είναι παράλογη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις