Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Αυτό σκέφτεται να κάνει η κυβέρνηση με τις οικογένειες - Οι μέρες διακοπών τελειώνουν και στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για τον χειμώνα που ακολουθεί με αρχή την ΔΕΘ!


 Στον απόηχο της σκληρής κριτικής για τις πυρκαγιές, η κυβέρνηση θέλει να κερδίσει ξανά τις εντυπώσεις!

Αρχικά θα παρουσιαστεί το ολοκληρωμένο σχέδιο σε σχέση με την στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων, οι οποίες επλήγησαν από την φωτιά, με τον πρωθυπουργό να μεταβαίνει την Τρίτη στην Πεντέλη και τις γύρω περιοχές!

Παράλληλα, το κυβερνητικό επιτελείο προετοιμάζεται και για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκινά στις 7. Σεπτεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα στην ομιλία του στο Βελλίδειο, τα οποία θα αφορούν ζητήματα της καθημερινότητας, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο σκληρή για πολλούς πολίτες, καθιστώντας τους όλο και περισσότερο εξαρτημένους από την κρατική βοήθεια με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, η κυβέρνηση θα εστιάσει στην ενίσχυση μέτρων στήριξης για την οικογένεια, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμα αν τα όποια μέτρα θα αφορούν οικογένειες Ελλήνων ή και αλλοδαπών!

Υπάρχει πρόθεση, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, οι τρίτεκνες οικογένειες να εισέλθουν στην ομάδα των πολύτεκνων όπως και να υπάρξει αύξηση στα επιδόματα για δεύτερο και τρίτο παιδί αλλά και βοήθεια στις μονογονεϊκές οικογένειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις