Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Ο άνδρας της βγήκε ραντεβού με την πρώην του λίγες μέρες πριν τον γάμο – «Ήθελε να βεβαιωθεί ότι πήρε τη σωστή απόφαση»

 


Οι αναφορές σε σχέσεις του παρελθόντος είναι γενικά ανεπιθύμητες, αν όχι επώδυνες. Καλό σε μια σχέση είναι να γίνεται μία στοιχειώδης αναδρομή στο παρελθόν, αλλά όταν ένας πρώην σύντροφος εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς της τωρινής σχέσης αναρωτιέται κανείς αν είναι πραγματικά πρώην;

Τι συμβαίνει όταν ένας χαμηλών τόνων σύντροφος εξακολουθεί να έχει επαφές με την πρώην του; Πρόσφατα, μια γυναίκα ανακάλυψε σοκαρισμένη ότι, πριν από τρία χρόνια, λίγο πριν τον γάμο τους, ο άνδρας της βγήκε ραντεβού με την πρώην σύντροφό του, ώστε να βεβαιωθεί ότι η απόφασή του, είναι σωστή. Το ζευγάρι πρόσφατα έχει αποκτήσει μια κόρη.

«Έχω ακούσει πολλά για εκείνη. Όλοι λένε ότι ήταν η κατάλληλη για τον άνδρα μου»

Από την αρχή της σχέσης τους, η γυναίκα έχει ακούσει πολλά για την πρώην. Η οικογένειά του μιλά για εκείνη λέγοντας ότι ήταν «η μία και μοναδική» και λένε ότι ήταν πανέμορφη και καταπληκτική γυναίκα. Ο λόγος για τον οποίο ο άνδρας της χώρισε με την πρώην του είναι επειδή δεν έβλεπε μέλλον μαζί της, όμως η γυναίκα αυτή δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό το δικό του, και της οικογένειάς του.

Ωστόσο, ήταν πάντα πιστός και δεν έδωσε ποτέ την εντύπωση ότι εξακολουθεί να θέλει την πρώην του. «Ήταν απόλυτα βέβαιος για εμένα και μου εξομολογήθηκε την αγάπη του λίγους μήνες αφού γνωριστήκαμε», εξηγεί η γυναίκα. «Δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λέει ψέματα ή ότι δεν είμαι αρκετή γι’ αυτόν. Εκείνος ξέρει καλά τι πιστεύουν οι δικοί του για την πρώην του και μου δίνει την εντύπωση ότι όλα αυτά τα θεωρεί ανόητα και ανούσια».

«Έμαθα ότι βγήκε με την πρώην του για να βεβαιωθεί ότι παίρνει τη σωστή απόφαση. Μου το είπε η πεθερά μου»

Πάντα την υπερασπιζόταν και, κάθε φορά που οι δικοί του, ανέφεραν την πρώην του, τους έβαζε στη θέση τους. Όλα αυτά καθησύχαζαν τη γυναίκα, μέχρι την πρόσφατη επίσκεψη της πεθεράς της, στην οποία έγινε μια συγκλονιστική ανακάλυψη.

Η γυναίκα ανακάλυψε πως, λίγες μέρες πριν από τον γάμο τους, βγήκε ραντεβού με την πρώην του. «Ήθελε να βεβαιωθεί ότι πράγματι, δεν ήταν εκείνη η μια και μοναδική που θα χάσει μέσα από τα χέρια του», εξηγεί η γυναίκα. «Ήθελε να είναι 100% σίγουρος. Η μαμά του, όταν είχε έρθει να δει τη νεογέννητη κόρη μας, είπε χαιρέκακα τι θα γινόταν άραγε αν ο γιος της άλλαζε γνώμη σ’ εκείνο το ραντεβού». Τότε ο άνδρας της είπε να σωπάσει, αλλά μετά έπρεπε να δώσει εξηγήσεις. Η γυναίκα σοκαρίστηκε, πληγώθηκε και, εδώ και μια εβδομάδα, δεν του μιλάει.

Η γυναίκα δεν έχει σκοπό να τιμωρήσει τον άνδρα της, αλλά η ανακάλυψη την έχει θυμώσει και πλέον δεν μπορεί ούτε να τον βλέπει, ούτε να του μιλάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις