Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Μία απροσδόκητη αποκάλυψη την κάνει να σκέφτεται το διαζύγιο με τον άνδρα της – «Δεν θέλω παιδιά, είχαμε συμφωνήσει»


 Πολλοί άνθρωποι ζουν τη ζωή τους απαλλαγμένοι από έγνοιες του παρελθόντος, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι, κάποιες από τις επιλογές μας σε μία διαφορετική φάση της ζωής μας, θα μας επηρεάζουν πάντα. Δυστυχώς, κάποιες φορές, επηρεάζονται και άλλοι.

Μία γυναίκα, παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια, πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοκ, το οποίο της άλλαξε τη ζωή.

Πριν γνωριστεί με τον άνδρα της, εκείνος είχε κάνει σεξ της μιας βραδιάς με μια γυναίκα την οποία, όπως ανακάλυψε πολύ μεταγενέστερα, άφησε έγκυο. Όπως προέκυψε ύστερα από χρόνια, ο σύζυγός της, έχει έναν γιο.

«Μετά το τεστ DNA, o άνδρας μου αναγνώρισε το παιδί», εξηγεί η γυναίκα.

«Θέλει να έχει σχέσεις με τον γιο του»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδί δεν προέκυψε από απιστία του άνδρα της.

Ο γιος του είναι πέντε ετών, ενώ το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια.

Δηλαδή, o σύζυγός της έκανε σεξ της μιας βραδιάς, προτού οι δύο τους να γνωριστούν.

Από τη στιγμή που ο άνδρας της έμαθε ότι έχει παιδί, δέχτηκε να γνωρίσει τον γιο του και, οι δυο τους τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά.

«Περνούν μαζί πολύ χρόνο και, η μητέρα του παιδιού χαίρεται που βλέπει τον γιο και τον πατέρα να έχουν έρθει κοντά», εξηγεί.

«Ήμουν ξεκάθαρη ότι δεν πρόκειται να κάνουμε παιδιά»

Ωστόσο, η γυναίκα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα. Πριν παντρευτούν, είχαν συμφωνήσει με τον άνδρα της ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν παιδιά.

Η γυναίκα, αλλά και εκείνος, δεν ήθελαν ποτέ να κάνουν παιδιά. Προχώρησαν και στις αντίστοιχες ιατρικές ενέργειες ώστε να διασφαλίσουν την αντισύλληψη.

«Το παιδί τα έχει ανατρέψει όλα»

Προφανώς όμως, το παιδί που πρόσφατα μπήκε στις ζωές του, έχει ανατρέψει τα σχέδιά της. Προσπάθησε να μιλήσει στον άνδρα της για το πώς νιώθει, αλλά εκείνος αισθάνεται ότι έχει ευθύνη απέναντι στο παιδί του.

«Μου είπε πως ελπίζει να μπορέσω να τον στηρίξω…όμως εγώ δεν θέλω να ζήσω τη ζωή της μητριάς», παραδέχεται η γυναίκα.

Η ίδια, παραδέχεται ότι αυτό που λέει ακούγεται σκληρό, αλλά δεν μπορεί να ζήσει κοντά σε παιδιά, κάτι το οποίο γνώριζε ο άνδρας της. Αυτός είναι ο λόγος που τώρα, η γυναίκα σκέφτεται να χωρίσει τον σύζυγό της, ο οποίος θέλει ο γιος του να είναι κομμάτι της ζωής του.

Επίσης, η γυναίκα ξεκαθάρισε ότι, δεν υπάρχει περίπτωση να πιέσει τον άνδρα της να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη ή το παιδί του.

«Όμως εγώ, δεν συμφώνησα να ζήσω αυτή τη ζωή», ομολογεί.

Για τους λόγους αυτούς, η γυναίκα επικοινώνησε με έναν δικηγόρο – χωρίς να το πει στον άνδρα της και έχει αρχίσει να σκέφτεται τι επιλογές έχει.

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει και έχει δεύτερες σκέψεις, θεωρώντας ότι αν διαλύσει τον γάμο της αποδεικνύεται ότι είναι κακός άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις