Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Μακελειό στις ΗΠΑ: Ξεκλήρισε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε για μία διαθήκη!

 


Πέντε άνθρωποι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν στο Syosset σε μια φρικτή δολοφονία-αυτοκτονία που προκλήθηκε από μια διαμάχη κληρονομιάς, δήλωσε η αστυνομία στο Long Island.

Ο Τζόζεφ Ντελούσια Τζούνιορ σκότωσε την ανιψιά του και τα τρία αδέρφια του στο σπίτι του στο Γουαϊόμινγκ Κορτ δύο ημέρες αφότου η 95χρονη μητέρα του, η οποία επίσης έμενε εκεί, κηδεύτηκε, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Στα 41 χρόνια της δουλειάς μου, αυτή είναι ίσως μια από τις πιο φρικιαστικές σκηνές που έχω δει ποτέ, όταν μπαίνω στο πίσω δωμάτιο αυτού του σπιτιού όπου βρίσκονται αυτά τα τέσσερα θύματα πυροβολημένα πολλές φορές», είπε ο Πάτρικ Ράιντερ, ο αστυνομικός επίτροπος της κομητείας Nassau.

Η αστυνομία είπε ότι ο Delucia Jr., 51, πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο του 12 φορές και σκότωσε την αδερφή του, Joanne Kearns, 64 ετών, από την Τάμπα της Φλόριντα, τον αδελφό του Frank Delucia, 69 ετών, από τη Βόρεια Καρολίνα, την άλλη του αδερφή Tina Hammond, 64, και την κόρη της Victoria Hammond, 30, και οι δύο από το East Patchogue της Νέας Υόρκης.

Ο Delucia Jr., που ήταν μηχανικός αυτοκινήτων, βρέθηκε νεκρός σε μια καρέκλα στο μπροστινό γρασίδι με έναν πυροβολισμό στο στήθος.

Ο ένοπλος φοβόταν ότι δεν τον είχαν “βάλει” στη διαθήκη λέει η αστυνομία

Μετά την κηδεία της Theresa Martha Delucia στο Εθνικό Κοιμητήριο του Calverton την Παρασκευή, η οικογένεια σχεδίαζε να πουλήσει το σπίτι της.

Επρόκειτο να διευθετήσουν τη διαθήκη και να συναντηθούν με έναν μεσίτη την ημέρα των δολοφονιών, αλλά ο Ντελούσια Τζούνιορ δεν ήθελε να μετακομίσει και εξοργίστηκε για την κληρονομιά, είπε η αστυνομία.

«Ο Τζόζεφ Τζούνιορ θεωρούσε ότι τον έβγαλαν από τη διαθήκη και ότι τον έβγαζαν στο δρόμο. Είχε προηγούμενα ψυχολογικά προβλήματα, που μας αναφέρθηκαν, τα οποία δεν έχουμε ακόμα επιβεβαιώσει. Λόγω αυτής της αντίληψης, αποφάσισε εκείνη την ημέρα να πάρει ένα γεμάτο κυνηγετικό όπλο Mossberg, να τους πλησιάσει στο πίσω μέρος του σπιτιού και από την κουζίνα να ρίξει 12 πυροβολισμούς χτυπώντας τους και τους τέσσερις», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της κομητείας Nassau, Stephen Fitzpatrick.

“Η μαμά του πέθανε. Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο συνέβη όλο αυτό ήταν επειδή ένιωθε ότι θα μείνει άστεγος. Αυτό είναι όλο”, είπε ο γείτονας Randi Marquis. «Ήξερε ότι ερχόταν ο μεσίτης».

Η αστυνομία είπε ότι τα αδέρφια θα μοιράζονταν τα έσοδα μετά την πώληση του σπιτιού.

Η ψυχική υγεία του ένοπλου αμφισβητείται
Οι γείτονες γνώριζαν τον Delucia Jr ως κάποιον που ήταν ασταθής στο μυαλό, αλλά είπαν ότι ποτέ δεν πίστευαν ότι θα σκότωνε την οικογένειά του.

«Υπήρχε συζήτηση στην κοινότητα στο παρελθόν ότι αν ακούσετε πυροβολισμούς, μην καλέσετε την αστυνομία, θα είναι πολύ αργά», είπε ο Ράιντερ.

Το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε για να δολοφονήσει τα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του είχε άδεια, σύμφωνα με την αστυνομία.

“Αλλά αν αναφέρθηκε ότι ήταν ψυχικά ασταθής, αυτό μπορεί να είναι παράνομο για αυτόν να κατέχει”, είπε ο Fitzpatrick.

Οι γείτονες είπαν ότι ο Delucia Jr. έζησε με τη μητέρα του όλη του τη ζωή και είχε περιστασιακά δημόσια ξεσπάσματα.

Photo: freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις