Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

«Έτσι θα φτιάξετε τις βαλίτσες σαν επαγγελματίας και θα αποφύγετε τα υψηλά τέλη αποσκευών» – Τι αποκαλύπτει ειδικός


 Καθώς οι ανεπιθύμητες χρεώσεις απειλούν να ροκανίσουν τους ήδη περιορισμένους προϋπολογισμούς των διακοπών, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται από επαγγελματικές συμβουλές. Μόνο στο TikTok υπάρχουν πάνω από 101 εκατομμύρια αναρτήσεις που δείχνουν στους ανθρώπους πώς να αποθηκεύουν πιο έξυπνα τα πράγματά τους στη βαλίτσα.

Η έξυπνες λύσεις για να φτιάξετε τις αποσκευές σας

Οι επαγγελματίες της 1st Move International ειδικεύονται στις διεθνείς μετακομίσεις, όπου κάθε εκατοστό μετράει και κοστίζει. Ο Mike Harvey, διευθυντής της εταιρείας, αποκάλυψε τα 6 κορυφαία μυστικά που θα σας βοηθήσουν να χωρέσετε περισσότερα στις χειραποσκευές σας από όσο φανταζόσασταν ποτέ.

  • Δοκιμάστε την τεχνική αναδίπλωσης KonMari
  • Χρησιμοποιήστε σακούλες με φύλαξης σε κενό αέρος για να συμπιέσετε ογκώδη ρούχα
  • Αξιοποιήστε τον χώρο μέσα στα παπούτσια σας
  • Στρώστε στρατηγικά τις αποσκευές σας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Tetris
  • Συσκευάστε προϊόντα πολλαπλών χρήσεων

Δοκιμάστε την τεχνική αναδίπλωσης KonMari

«Η viral μέθοδος οργάνωσης της Marie Kondo, η τεχνική KonMari, περιλαμβάνει το δίπλωμα των ρούχων σε συμπαγή ορθογώνια που μπορούν να τοποθετηθούν όρθια στη βαλίτσα σας. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα, καθώς όχι μόνο εξοικονομεί χώρο, αλλά διευκολύνει επίσης την εύρεση τους και την πρόσβαση σε κάθε είδος χωρίς να ανακατευτείτε την υπόλοιπη διάταξη».

Χρησιμοποιήστε σακούλες με φύλαξης σε κενό αέρος για να συμπιέσετε ογκώδη ρούχα

«Οι χρήστες των social media λατρεύουν τις σακούλες φύλαξης σε κενό αέρος για να συμπιέζουν μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως μπουφάν και πουλόβερ σε επίπεδα πακέτα. Απλά τοποθετήστε τα ρούχα σας μέσα στη σακούλα, σφραγίστε την και χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τον αέρα. Το αποτέλεσμα; Αεροστεγείς συσκευασίες που καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στη βαλίτσα σας».

Αξιοποιήστε τον χώρο μέσα στα παπούτσια σας

«Μην παραβλέπετε τον κενό χώρο μέσα στα παπούτσια σας. Τοποθετήστε τις κάλτσες, τα εσώρουχα και τα ηλεκτρονικά είδη όπως τα ξυριστικά μέσα στα παπούτσια σας για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο στη βαλίτσα σας. Αυτό έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα να βοηθά τα παπούτσια σας να διατηρήσουν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού».

Στρώστε στρατηγικά τις αποσκευές σας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Tetris

«Τοποθετήστε βαρύτερα αντικείμενα, όπως παπούτσια ή τσάντες καλλυντικών στο κάτω μέρος, ακολουθούμενα από διπλωμένα ρούχα τοποθετημένα κάθετα. Γεμίστε τυχόν κενά με μικρότερα αντικείμενα για να διασφαλίσετε ότι κάθε εκατοστό της βαλίτσας σας χρησιμοποιείται. Αυτή η μέθοδος βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή του βάρους και ταυτόχρονα εμποδίζει τα ρούχα σας να ζαρώσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού».

Συσκευάστε προϊόντα πολλαπλών χρήσεων

«Προβλέψτε τις ανάγκες σας εκ των προτέρων και συσκευάστε προϊόντα που εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε βάρος και χώρο, χωρίς να χάνετε τα απαραίτητα. Ένα Swiss Army Knife, για παράδειγμα, είναι εξοπλισμένο με ανοιχτήρι μπουκαλιών (ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε τιρμπουσόν μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης), ψαλίδι για να κόβετε ετικέτες από νέα ρούχα και πολλά άλλα».

Επενδύστε σε θήκες οργάνωσης για αξεσουάρ

«Οι θήκες οργάνωσης βοηθούν να διατηρείτε τα αξεσουάρ και τα καλώδιά σας χωρίς να μπερδεύονται και σε κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο, ώστε να μην χρειάζεται να ψαχουλεύετε τη βαλίτσα σας για να εντοπίσετε ένα μικρό αντικείμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις