Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Σοφία Παθέκα: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο με τον Λεωνίδα Παπασταύρου – «Με στενοχώρησε πάρα πολύ»


 Η Σοφία Παθέκα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση διαζυγίου από τον Λεωνίδα Παπασταύρου, έπειτα από 21 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ διαφορετικό για τη γνωστή γυμνάστρια και την οικογένειά της, με την ίδια να περιγράφει τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της, τι την ενόχλησε από την πλευρά του πρώην συζύγου της μετά την ανακοίνωση διαζυγίου, αλλά και τους μελλοντικούς στόχους της.

Οι πρώτες δηλώσεις για το διαζύγιό της

«Είμαι καλά, προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι και για μένα. Συνήθως,  εγώ δεν απασχολώ τον χώρο με τα προσωπικά μου, αυτή τη φορά δεν μπορώ να πω ότι νιώθω πολύ άνετα. Είδα κάποιες εμφανίσεις, που έκανε ο πρώην σύζυγός μου και ομολογώ ότι δεν μου άρεσαν, σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Με στενοχώρησε πάρα πολύ, δεν είναι ωραίο να κλείνεις την πόρτα μετά από 22 χρόνια, αλλά για να γίνει σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος.

Λόγω αθλητισμού και πρωταθλητισμού έχω μάθει στη ζωή μου να μάχομαι και αυτό θα κάνω και αυτή τη φορά για κάτι διαφορετικό. Κυρίως για τα παιδιά μου και μετά για εμένα. Ευχαριστώ τον άνθρωπο αυτόν, που μου χάρισε δυο παιδιά. Ξυπνάω και κοιμάμαι κατάκοπη από την κούραση και τη δουλειά για να τους προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θα έδινα και τη ζωή μου για τα παιδιά μου», είχε αρχικά η Σοφία Παθέκα.

Στη συνέχεια, η γνωστή γυμνάστρια τόνισε: «Όταν κάποιος σε πατήσει πάρα πολύ και σε πονέσει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του χορού δεν θέλεις να χορέψεις ξανά μαζί του».

Τέλος, η Σοφία Παθέκα προσέθεσε: «Η Σοφία Παθέκα είναι μια γυναίκα στη δεκαετία των 50, πονεμένη, έμπειρη, έχω κάνει τους γιους μου και είμαι υπερήφανη για αυτό, θέλω να ταξιδέψω, να ζήσω, να αγαπηθώ, να νιώσω στοργή, φροντίδα και πάνω από όλα θέλω τα παιδιά δίπλα μου».

«Ναι, ξαναγεννήθηκα αυτό το καλοκαίρι», κατέληξε με χαμόγελο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.