Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Συγκλονίζει ο Κωστής Σαββιδάκης: «Σώθηκα από του χάρου τα δόντια»


 Ο Κωστής Σαββιδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time με τον ηθοποιό να μιλάει αναλυτικά για το θαύμα, που βίωσε πριν από εννέα χρόνια.

Ένα πρόβλημα υγείας και ένα επακόλουθο χειρουργείο, που έκανε ο ηθοποιός δεν συνδέονται καθόλου τυχαία για εκείνον με μια εμπειρία – θαύμα, όπως αναφέρει ότι έζησε σε Ναό του Λυκαβηττού.

Το θαύμα που βίωσε

Το λες, ότι πιστεύεις στον Θεό και έχεις ζήσει θαύματα. Πότε νομίζεις ότι ήταν η πρώτη φορά που ένιωσες τη δύναμη της πίστης και πήρες αυτόν το δρόμο;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι κοντά στον Θεό, πιστεύω και μάλιστα πριν από εννιά χρόνια έγινε ένα θαύμα και σώθηκα από του χάρου τα δόντια. Ο παπα-Δημήτρης στους Αγίους Ισιδώρους, όποτε μπορούσε, έβγαζε τον σταυρό και σταύρωνε τους πιστούς. Μια από αυτές τις φορές που πήγα, καθώς με σταύρωσε, κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου.

Προσπαθούσε να τον βγάλει και δεν έβγαινε με τίποτα… Μου είπε: «Άφησέ τον». Ο σταυρός έμεινε κολλημένος πάνω μου – παρόλο που σηκώθηκα όρθιος – γύρω στα είκοσι λεπτά! Και μου είπε ο παπα-Δημήτρης: «Μόλις μπορέσεις, πήγαινε να κάνεις μια ακτινογραφία στο σημείο όπου κόλλησε ο σταυρός».


Κωστής Σαββιδάκης: Ήταν οι χειρότερες 18 μέρες της ζωής μου

Έκανα την ακτινογραφία και αποδείχτηκε, ότι υπήρχε μια κύστη στους πνεύμονες και χρειάστηκε να μπω επειγόντως στο χειρουργείο. Να είναι καλά η γιατρός Καλλιόπη Αθανασιάδη που με χειρούργησε. Δεν φοβήθηκα. Ήταν σαν να είχα πάρει δύναμη από το σταυρό και ήμουν σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις