Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Γυναίκα πήρε εκδίκηση από την γειτόνισσα της – «Έχει Μανία να μετακινεί τους κάδους»


 Από τη φασαρία μέχρι τους καυγάδες για το πάρκινγκ, όλοι μας έχουμε ζήσει την εμπειρία ενός γείτονα – εφιάλτη.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας και οι προστριβές, κάποιες φορές είναι αναπόφευκτες. Όταν η συνεννόηση είναι πλέον αδύνατη, οι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να γίνουν πιο εφευρετικοί. Κάποιοι μάλιστα, δημοσιεύουν τις ευφάνταστες λύσεις τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία γυναίκα αποκαλύπτει πως πήρε το αίμα της πίσω με την μικροπρέπεια που σκέφτηκε για να σταματήσει την ενοχλητική συνήθεια της γειτόνισσάς της. Στο βίντεο της στο TikTok που έγινε viral, η Payton Ramsey (@paytonramsay), λέει ότι έχει μία γειτόνισσα που είχε μανία να μετακινεί τους κάδους των σκουπιδιών.

«Έχει μανία να μετακινεί τους κάδους»

Στο βίντεο αφηγείται και την εφευρετική εκδίκηση που σκέφτηκε για να βάλει ένα τέλος στην ανόητη κόντρα. «Βάλαμε γράσο στις λαβές του κάδου», εξηγεί. Η Payton παρακολουθούσε την αντίδραση της γειτόνισσας από την κάμερα ασφαλείας.

Η γειτόνισσα λοιπόν, είχε ήδη πιάσει τον κάδο από τις λαβές όταν κατάλαβε ότι κάτι γίνεται. Μετά, κοιτάει τα χέρια της και προσπαθεί να βγάλει το γράσο τρίβοντάς τα στο καπάκι του κάδου. Αφήνει τον κανονικό κάδο και προσπαθεί να μετακινήσει τον κάδο της ανακύκλωσης της Payton, αλλά της συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.

«Μπορείς να γίνεις και πιο ευφάνταστη»

Μετά το συμβάν, η Payton έβγαλε φωτογραφία τις λαβές με το γράσο και τις μοιράστηκε στο TikTok. Το καπάκι του κάδου ήταν γεμάτο από τα λιγδωμένα αποτυπώματα της γειτόνισσας. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «η γειτόνισσα από την κόλαση».

Φαίνεται ότι η Payton νίκησε στην «μάχη του κάδου» αφού η γειτόνισσα γύρισε στο σπίτι τρέχοντας για να πλύνει τα χέρια της.

Οι χρήστες του TikTok έσπευσαν να σχολιάσουν. «Πρώτα από όλα, γιατί μετακινεί τους κάδου; Έχει άπλετο χώρο», παρατήρησε ένας σχολιαστής.

«Την επόμενη φορά, να βάλεις σπρέι για τους ασβούς», πρότεινε ένας άλλος, ενώ κάποιος τρίτος είχε την ιδέα να της προτείνει «να βάλεις συναγερμό και να τον ρυθμίσεις να χτυπάει κάθε φορά που αγγίζει τα πράγματά σου».

Μία ακόμη, της είπε «καλά έκανες και έπεσες στο επίπεδό της. Μπορείς να γίνεις και πιο δημιουργική. Γράψε να μας πεις και τη συνέχεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.