Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Θέλει να διακόψει κάθε σχέση με τα πεθερικά της – «Θεωρούν ότι ο άνδρας μου είναι μηχανή που βγάζει λεφτά και πρέπει να τους χρηματοδοτεί»

 


Η οικονομική διαχείριση μπορεί να γίνει πηγή άγχους, ειδικά όταν έχεις να φροντίσεις τις ανάγκες της δικής σου οικογένειας αλλά, και τους γονείς σου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Τι συμβαίνει όμως, στην περίπτωση της οικονομικής εκμετάλλευσης;

Μία γυναίκα εξήγησε στον άνδρα της ότι δεν θέλει πλέον να έχουν σχέσεις με τους γονείς του, αφού εκείνοι περιμένουν από τον γιο τους να τους χρηματοδοτεί. Μία 27χρονη γυναίκα είναι παντρεμένη, εδώ και επτά χρόνια με έναν 31χρονο.

Εν αναμονή του πρώτου τους παιδιού, το ζευγάρι προσπαθεί να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Αυτό όμως δυστυχώς, αρνούνται να το καταλάβουν οι γονείς του συζύγου.

«Ανέκαθεν ήταν χειριστικοί. Πλέον, η κατάσταση έχει ξεφύγει»

Ήξερε από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον άνδρα της ότι, οι γονείς του είναι χειριστικοί, αλλά πλέον, έχουν προχωρήσει σε άλλο επίπεδο.

«Ο πατέρας του απαιτεί να του δίνει χρήματα και να του αφιερώνει χρόνο και, αν δεν γίνει το δικό του, θα ξεσπάσει καυγάς», εξηγεί η γυναίκα.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πεθερός της ανακοίνωσε στα παιδιά του ότι αυτά θα πληρώσουν το ενυπόθηκο δάνειό του, επειδή ο ίδιος δεν έχει όρεξη να δουλέψει.

«Σε βλέπουν σαν ΑΤΜ»

Ο πεθερός της απολύθηκε πρόσφατα από τη δουλειά του και, αντί να προσπαθήσει να βρει άλλη, σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερο να ζητάει χρήματα από τα παιδιά του.

Τότε, η γυναίκα «πάτησε πόδι» και ξεκαθάρισε στον άνδρα της ότι δεν μπορούν να δώσουν χρήματα στον πατέρα του, δεδομένου ότι έχουν ήδη τα δικά τους οικονομικά τους προβλήματα και πρέπει να αποταμιεύσουν για το παιδί που έρχεται, καθώς και για το δικό τους δάνειο.

«Η δε πεθερά μου, είναι ακόμη χειρότερη επειδή, αν και ξέρει ότι έχουμε οικονομικές δυσκολίες, ζητάει από τον άνδρα μου να χρηματοδοτήσει τις διακοπές που θέλει να πάει σε λίγους μήνες», συμπληρώνει η γυναίκα. «Πρόσφατα, μάλωσα με τον άνδρα μου και του είπα πως οι γονείς του τον βλέπουν σαν ΑΤΜ», ανέφερε η γυναίκα.

Του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει πλέον να έχει σχέσεις με τους γονείς του και θεωρεί ότι, το να του ζητούν λεφτά δεν είναι υγιές. Τότε ήταν που τον προειδοποίησε ότι αν τυχόν λείπουν χρήματα από τον λογαριασμό τους, θα υπάρξουν «σοβαρές συνέπειες». Ο άνδρας της, φάνηκε να συμφωνεί μαζί της, μέχρι που εκείνη άσκησε πίεση, απειλώντας με συνέπειες, προκαλώντας τον θυμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις