Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Αμφιβάλλει για την σχέση του μετά την σκληρή αποκάλυψη της συντρόφου του – «Παραδέχτηκε ότι θα με άφηνε για κάποιον πιο πλούσιο, αν της δινόταν η ευκαιρία»


 Στις συντροφικές σχέσεις, οι περισσότεροι αναζητούν τον έρωτα, την παρέα, την υποστήριξη. Άλλοι, είναι πιο ικανοποιημένοι αν συνδυάσουν τα παραπάνω με την οικονομική αποκατάσταση. Όταν η νοοτροπία δύο ανθρώπων διαφέρει τόσο πολύ, ο συναισθηματικός πόνος του ενός, είναι σχεδόν αναπόφευκτος.

Ορισμένοι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν τον έρωτα, ενώ άλλοι, το χρήμα.

«Πίστευα ότι είναι μαζί μου από έρωτα»

Ένας 30χρονος άνδρας εδώ και τέσσερα χρόνια έχει δεσμό με μία 28χρονη και μέχρι τώρα, πίστευε ότι η κοπέλα του, είναι μαζί του επειδή τον ερωτεύθηκε.

Ενώ είναι ευκατάστατος, ο άνδρας δεν είναι από πλούσια οικογένεια, όπως είναι η κοπέλα του.

Η σχέση τους είναι σοβαρή, σε σημείο που μιλούν για τη διοργάνωση του γάμου τους και το ενδεχόμενο να κάνουν παιδιά.

«Είναι από μία εύπορη οικογένεια. Πήγε σε ιδιωτικό σχολείο και πολλοί από τους φίλους της είναι από τους ίδιους κύκλους».

«Εγώ πάλι, δεν είμαι φτωχός, σε καμία περίπτωση, αλλά δεν είμαι και εκατομμυριούχος. Πρόσφατα, μου μιλούσε για τα δώρα που παίρνουν από τους συντρόφους τους οι φίλες της, με ολοφάνερο ενθουσιασμό».

«Μίας και το ανέφερε συχνά, ο άνδρας την ρώτησε αν θα ήθελε να βγάζει περισσότερα χρήματα και, αν θα προτιμούσε να είναι με κάποιον πλουσιότερο. Εκείνη σκέφτηκε μία στιγμή πριν απαντήσει και του είπε: θα έπρεπε να το σκεφτώ σοβαρά».

«Νόμιζα πως αστειεύεται»

Η ειλικρίνειά της, τον σόκαρε. Στην αρχή δηλαδή, νόμιζε ότι του έκανε πλάκα.

Μετά από λίγη σκέψη όμως, διαπίστωσε ότι δεν αστειευόταν καθόλου: αντίθετα, σοβαρολογούσε όταν του είπε ότι, αν είχε την ευκαιρία, θα έβγαινε με κάποιον πλουσιότερο.

Εκείνος επέμενε να μάθει περισσότερα, και η σύντροφός του, του είπε ότι είναι απλώς «ρεαλίστρια».

Η κοπέλα υπερασπίστηκε όσα του είπε, εξηγώντας πως όποια και αν ήταν στη θέση της, θα σκεφτόταν σοβαρά να δώσει ευκαιρία σε κάποιον πλουσιότερο, αν είχε τη δυνατότητα.

«Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα το έκανε»

Αργότερα όμως, προσπάθησε να «το μαζέψει», και υποσχέθηκε ότι ποτέ δεν θα το έκανε στ’ αλήθεια. Δεδομένων των όσων άκουσε πρόσφατα απ’ τη σύντροφό του, ο άνδρας προβληματίζεται και πλέον, αμφιβάλλει για όλα.

«Δεν πολυσκέφθηκε την απάντηση που μου έδωσε, επειδή είναι σαφές ότι με αγαπάει και αφού, τα περισσότερα κορίτσια το ίδιο θα ένιωθαν, άσχετα απ’ το αν θα το έλεγαν στον σύντροφό τους», λέει ο άνδρας.

«Δεν ξέρω πως πρέπει να νιώθω»

«Εγώ πάλι, δεν ξέρω πως θα έπρεπε να νιώθω. Απ’ την μία, είναι αισιόδοξο το ότι είναι ειλικρινής αλλά, απ’ την άλλη, με κάνει να νιώθω ότι είμαι απλώς μία επιλογή μέχρι να βρεθεί κάποιος πλουσιότερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις