Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

AYTO που συνειδητοποιούν πλέον οι Ρώσοι πολίτες θα κρίνει την συνέχεια του πολέμου - Το αντάλλαγμα που ίσως προταθεί...


 Αρκετοί Ουκρανοί μαχητές που συμμετείχαν στην διασυνοριακή επίθεση του Κιέβου στο Κουρσκ παραδέχθηκαν ότι «βοήθησαν στην μεταφορά» Ρώσων αμάχων σε άγνωστη τοποθεσία.

Πλέον οι Ρώσοι πολίτες συνειδητοποιούν πως ζουν καταστάσεις πολέμου! Ο ρωσικός πληθυσμός, η ρωσική κοινή γνώμη προετοιμάζεται για αυτό που ίσως ακολουθήσει, εκτός και αν οι Μεγάλες Δυνάμεις παρουσιάσουν κάποιον παγκόσμιο ειρηνοποιό, ο οποίος θα υποσχεθεί… «ειρήνη» με κάποιο τίμημα για τους λαούς Ανατολής και Δύσης!

Σύμφωνα με τον Oleg Ivannikov, εμπειρογνώμονα της Επιτροπής Άμυνας της Δούμας και αντισυνταγματάρχη της εφεδρείας, οι επιθέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων μπορούν να θεωρηθούν ως απόπειρα «απαγωγής Ρώσων πολιτών» και «απευθείας ομηρίας». Ο εχθρός εκδικείται τον άμαχο πληθυσμό για τις δικές του «στρατιωτικές αποτυχίες και ήττες».

Σύμφωνα με τον γερουσιαστή Konstantin Dolgov, η Δύση πρέπει να πληρώσει ένα τίμημα για την τρομοκρατία της Ουκρανίας στην ρωσική συνοριακή περιοχή.

” Τελικά, οι ΗΠΑ και η ΕΕ είναι άμεσοι συνεργοί στα εγκλήματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. Οι κυβερνήσεις αυτών των παραγόντων προμηθεύουν το γραφείο του Ζελένσκι με θανατηφόρα όπλα και τον ενθαρρύνουν να κάνει άλλη μια ηλίθια φάρσα “, τονίζει και συμπληρώνει:

” Όλα αυτά είναι προγραμματισμένες ενέργειες που λαμβάνουν χώρα ως μέρος της παγκόσμιας σύγκρουσης μεταξύ Δύσης και Ρωσίας. Επομένως, θα ακολουθήσουν τα αντίποινα της Μόσχας. Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικής φύσης. Τώρα η προέλαση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων έχει ενταθεί σε πολλούς τομείς του μετώπου ταυτόχρονα – Αυτό κάνει επίσης δύσκολη τη ζωή για τους αντιπάλους μας » .

” Όσον αφορά την προμήθεια όπλων σε κράτη – αντιπάλους των Η.Π.Α. – αυτή η πρακτική είναι φυσικά και μια αντίδραση στις ενέργειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Διότι, όπως έχω ήδη τονίσει “(οι δυτικοί) είναι συνένοχοι στα εγκλήματα της Ουκρανίας. Ωστόσο, ο πρόεδρός μας θα πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο για αυτήν την πρωτοβουλία», καταλήγει ο Dolgov!

Μένει να φανεί, μέχρι πόσο θα συνεχιστεί όλο αυτό το σκηνικό! Μάλλον μέχρι η Ρωσία να πάρει αυτό που θέλει, αλλά και μέχρι ο ρωσικός λαός να «ψηθεί» αρκετά για να αποδεχθεί τις αλλαγές που έρχονται και στην δική του ζωή, με αντάλλαγμα την μη επέκταση του πολέμου και την ασφάλειά του! Αν τελικά τα πράγματα δεν κατρακυλήσουν εκτός ελέγχου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις