Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 4 Αυγούστου: Υδροχόοι, μπορεί ξαφνικά να παρουσιαστεί ένας νέος έρωτας


 Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 4Αυγούστου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Aναρωτιέσαι τι νέο δημιουργικό project να ξεκινήσεις; Ή πότε ήταν η τελευταία φορά που εμπιστεύτηκες τις δημιουργικές σου ικανότητες να σε οδηγήσουν εκεί που πρέπει; Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι για να βρεις αυτοπεποίθηση στις δημιουργικές σου ικανότητες χωρίς να έχεις υπερβολικές προσδοκίες για το πού μπορεί να σε οδηγήσει. Δημιούργησε για να ανακαλύψεις ξανά το παιδί μέσα σου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Ταύρος

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς τι σημαίνει πραγματικά για σένα το «σπίτι» και αν έχεις βρει τον τόπο που ανήκεις. Μπορεί να νιώσεις λίγο ευάλωτος όταν κάνεις κάποιες βαθύτερες σκέψεις για το πώς σε βλέπουν, σε ακούν και σε καταλαβαίνουν εκείνοι που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ταυτόχρονα, μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από ανασφάλειες για πτυχές του εαυτού σου που νόμιζες ότι έπρεπε να κρύψεις.

Δίδυμος

Μερικές φορές, τα πράγματα δεν θα γίνουν εκτός κι αν χρησιμοποιήσουμε τη φωνή μας, και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σου δείξει ακριβώς πώς γίνεται αυτό. Έτσι, αν υπάρχουν σκέψεις και αλήθειες που κρατάς για τον εαυτό σου, είναι καιρός να τις εκφράσεις, και μάλιστα μπορούν να ωφελήσουν τους γύρω σου. Έχεις εξαιρετική ικανότητα στη στρατηγική, οπότε πάρε πρωτοβουλίες. Μια σημαντική ευθύνη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αρκετά ικανοποιημένος.

Καρκίνος

Σε ποια θέματα έχεις υποτιμήσει τη αξία σου; Η Νέα Σελήνη αναδεικνύει κάποια ερωτήματα γύρω από την οικονομική σου ασφάλεια και την εσωτερική σου ασφάλεια. Όταν νιώθουμε αποσυνδεδεμένοι από την αίσθηση της αξίας μας, μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις που δεν μας κάνουν να νιώθουμε καλά, ούτε νιώθουμε ανταμοιβή για τη συνεισφορά μας. Υπογράμμισε την αξία της τέχνης σου, ξεκίνα να σημειώνεις τις επιπλέον ευθύνες που έχεις αναλάβει στη δουλειά, ώστε να έχεις αποδεδειγμένα στοιχεία για τους λόγους που αξίζεις μια αύξηση.

Λέων

Μπορεί να νιώθεις σαν να περπατάς σε κόκκινο χαλί, με όλες τις κάμερες και τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου. Έχεις ένα αστραφτερό πέρασμα, οπότε αγκάλιασε τον μαγνητισμό σου. Δες τι επίδραση έχεις στους ανθρώπους. Ίσως εκπλαγείς βλέποντας με το πώς εκπέμπεις κάτι  στους άλλους, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αρκετά δυνατός. Άσε τη λάμψη σου να φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων και ίσως έχεις μια επιπλέον ζωντάνια στον βηματισμό σου.

Παρθένος

Τίποτα δεν σε κάνει πιο χαρούμενο από ένα τακτοποιημένο ημερολόγιο, ένα καθαρό και ευρύχωρο σπίτι και τελετουργικά που σε βοηθούν να βγάζεις όλο το άγχος που έχει συσσωρευτεί στο σώμα σου. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται τώρα στο ζώδιό σου, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να απολαύσεις ό,τι σε βοηθά να επιστρέψεις στον εσωτερικό σου πυρήνα.

Ζυγός

Ποιος είπε ότι λίγη απόλαυση είναι λάθος; Με την Αφροδίτη να κινείται στον τομέα της πνευματικότητας και της θεραπείας σου, ανέβασε ταχύτητα. Γέμισε την ημέρα σου με δώρα για τον εαυτό σου, προτάσεις που σου φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπο και οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις πλήρης και… πλούσιος. Ένα μυστικό ομορφιάς, με το οποίο είσαι εξοικειωμένος καθώς κυβερνάσαι από την ίδια την Αφροδίτη, είναι ότι όταν δείχνουμε καλά νιώθουμε και καλά και είναι ως δια μαγείας ο κόσμος ανταποκρίνεται σε αυτό, σαν να το γνωρίζει.

Σκορπιός

Το όραμά σου είναι σε διαδικασία αλλαγής, είτε αυτό σημαίνει να ξεφορτωθείς παλιά όνειρα που κάποτε νόμιζες ότι θα σου έφερναν μια αίσθηση εσωτερικής πληρότητας και τώρα τα βλέπεις υπό διαφορετικό πρίσμα. Εξελίσσεσαι συνεχώς, οπότε είναι λογικό και τα όνειρά σου να εξελίσσονται μαζί σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να δεις ποιες εικόνες εμφανίζονται στο μυαλό σου και να γράψε τις, ώστε να μπορείς να διαχωρίσεις αυτές που νιώθεις ότι είναι σε ευθυγράμμιση και αυτές που είναι απλώς μια φαντασία.

Τοξότης

Η δημιουργική απελευθέρωση υποστηρίζεται καθώς η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φωλιάζει στον τομέα της καριέρας σου. Γράψε ένα νέο κεφάλαιο στις επαγγελματικές σου περιπέτειες, δες το σαν μια περιπέτεια γιατί τη στιγμή που το παίρνεις πολύ σοβαρά είναι η στιγμή που χάνεις όλη τη θέληση και την έμπνευση για να δεις τι είναι πραγματικά δυνατό. Φαντάσου την καριέρα σου σαν μια περιπέτεια. Γράψε το πρώτο κεφάλαιο αυτού του ταξιδιού. Ποιες συναρπαστικές προκλήσεις και ευκαιρίες βλέπεις μπροστά σου;


Αιγόκερως

Ουσιαστικά, πρέπει να αποφασίσεις ποιες πεποιθήσεις πρέπει να κρατήσεις μαζί σου που σου δίνουν περισσότερο θάρρος παρά απαισιοδοξία. Είναι πολύ εύκολο για τις αρνητικές σκέψεις να θολώνουν το όραμά σου για το μέλλον, οπότε να προσέχεις ποιες καταστροφικές στάσεις έχουν επηρεάσει την άποψή σου για τη ζωή σου. Άσε την αισιοδοξία να είναι η λέξη της ημέρας σου. Όταν έχεις αμφιβολίες, σκέψου το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όχι το χειρότερο.


Υδροχόος

Μπορεί απλώς να σου παρουσιαστεί ένας νέος έρωτας που θα σε βοηθήσει να γράψεις νέα ρομαντικά σενάρια για την ερωτική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα επικεντρώνεται στις σχέσεις σου και στο πώς σε κάνουν να νιώθεις ότι λάμπεις. Εν ολίγοις, πάρ’ το σαν ένα «reset» και ξεκίνα από την αρχή. Ποιο νέο ρόλο θέλεις να παίξεις στη δική σου μυθική ιστορία αγάπης;


Ιχθύες

Αν δεν ρωτήσεις, δεν παίρνεις, και αυτό είναι το βασικό νόημα της Νέας Σελήνης στον Λέοντα. Ειδικά γύρω από το να προτείνεις αυτό που χρειάζεσαι στη δουλειά για να νιώσεις ότι μπορείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ποια πράγματα λείπουν; Ξεκίνα από εκεί, καθώς θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις ποιες νέες ιδέες μπορείς να φέρεις στο τραπέζι για να αναβαθμίσεις τα project και τη συνολική εργασιακή σου εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις