Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Τα 4 ζώδια που δέχονται ένα ξεχωριστό «δώρο» από το σύμπαν – «Σήμερα είναι η ευκαιρία σας»

 


Αν ήταν να λάβετε ένα «ξεχωριστό» δώρο από το σύμπαν, σήμερα Κυριακή, ποιο θα θέλατε να είναι αυτό; Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του κριτήρια.

Η αστρολογία μας λέει ότι σήμερα, τέσσερα ζώδια έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν τι σημαίνει «ξεχωριστό» για εκείνα.

Για ορισμένους, είναι η ελευθερία, για άλλους, η αναγνώριση. Για κάποιον μπορεί να είναι ένα κανονικό δώρο, ενώ για άλλον μπορεί αφορά έναν χωρισμό από μία κακή σχέση, που θα αποτελέσει λύτρωση.

Η Κυριακή, 11 Αυγούστου μας φέρνει μία ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μόνο σήμερα.

Η Σελήνη είναι τέλεια ευθυγραμμισμένη με την Αφροδίτη και έτσι, είναι πολύ πιθανό, το «ιδιαίτερο δώρο» των τεσσάρων ζωδίων σήμερα, να είναι η αγάπη.

Τα 4 ζώδια που θα λάβουν ένα ιδιαίτερο δώρο από το σύμπαν σήμερα:

  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Τοξότης
  • Αιγόκερως

Ταύρος

Ταύροι, σήμερα η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιό σας. Αν και επηρεάζει όλα τα ζώδια, σε εσάς θα γίνει πιο έντονα αισθητή. Η μετάβαση της Αφροδίτης, σας κάνει να νιώθετε ότι έχετε λάβει ένα μοναδικό δώρο από το σύμπαν.

Η σημερινή μέρα σας ανοίγει τα μάτια.

Η ενόραση, Ταύροι, γίνεται ισχυρός παράγοντας αλλαγής και εσείς θα λαμβάνετε τα μηνύματα με τρόπους αναπάντεχους. Θα αναπροσδιορίσετε το νόημα της ζωής σας στη Γη!

Ταύροι, το δικό σας ξεχωριστό δώρο από το σύμπαν, αυτή τη φορά είναι η διαίσθηση και η γνώση.

Δώρα ουσιαστικά, ζωντανά και έτοιμα για…χρήση σήμερα Κυριακή, την ημέρα δηλαδή που τα χρειάζεστε πραγματικά. Ταύροι σήμερα μεταμορφώνεστε: Έχετε όλη τη δύναμη που χρειάζεστε.

Δίδυμος

Δίδυμοι, η σημερινή μέρα σας φέρνει το δώρο της ευκαιρίας στην εργασία. Αυτό χρειαζόσασταν και τώρα είστε ευγνώμονες. Μάλλον έχετε τυχερό αστέρι, γιατί το μήνυμά σας, εισακούσθηκε και πλέον, εκπληρώνεται.

Τώρα θα δείτε να γίνονται θαύματα. Καιρός να σας αποκαλυφθούν οι ευκαιρίες που περιμένατε.

Στις 11 Αυγούστου, η όμορφη ενέργεια της Αφροδίτης ταξιδεύει μαζί σας και σας οδηγεί σε μία κατάσταση που αγαπάτε. Μιας και πρόκειται για ευκαιρία που έχει να κάνει με εργασία, μάλλον πρόκειται για μία δουλειά που αγαπάτε.

Ημέρα των Διδύμων, λοιπόν! Η Αφροδίτη ανέκαθεν ευνοούσε την έκφραση των ταλέντων σας.

Το συμπαντικό σας «δώρο» σας δείχνει ότι, εκτός από τη βοήθεια που προσφέρετε στους άλλους αξιοποιώντας τα ταλέντα σας, οι άνθρωποι σας εκτιμούν βαθιά για όσα κάνετε.

Τοξότης

Τοξότες, την Κυριακή 11 Αυγούστου, λαμβάνετε το δώρο της απελευθέρωσης.

Ξέρετε ποιος σας το προσφέρει; Ο εαυτός σας!

Το σύμπαν έχει αφουγκραστεί τις ανάγκες σας και είναι πρόθυμο να εκπληρώσει τις ευχές σας, όμως με μία προϋπόθεση: να είστε εσείς ο παράγοντας της αλλαγής.

Σε αυτήν την μεγάλη μετάβαση της Αφροδίτης, Τοξότες, απελευθερώνεστε από το χάος του κόσμου, μαθαίνοντας να αγαπάτε τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αφήνετε μία δουλειά που πλέον δεν σας ικανοποιεί.

Όχι από πείσμα, και ασφαλώς, όχι χωρίς plan B.

Το ξεχωριστό δώρο που σας επιφυλάσσει το σύμπαν σήμερα, είναι να σας δείξει ότι εκτιμάτε και σέβεστε στ’ αλήθεια τον εαυτό σας.

Δεν πρόκειται να επιτρέψετε σε κανέναν να σας απογοητεύσει και στη διάρκεια της ημέρας, οδηγείτε τον εαυτό σας όλο και πιο ψηλά!

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, ήσασταν ανέκαθεν κύριοι της μοίρας σας.

Όσο και αν αυτό σας το χαρακτηριστικό σας έχει βάλει σε κίνδυνο στο παρελθόν, εσείς νιώθετε ότι είναι καιρός να ζήσετε όμορφα πράγματα, χωρίς αρνητική ενέργεια.

Την Κυριακή, Αιγόκεροι, είστε ανοιχτοί και δεκτικοί και αφήνετε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του. Το ιδιαίτερο δώρο σας, ως απάντηση σ’ αυτή την προσδοκία σας, είναι η αποδοχή.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι αποδέχεστε το γεγονός ότι,  δεν μπορείτε να ελέγχετε την κάθε λεπτομέρεια της ζωής  σας, το ότι είστε ευάλωτοι – αλλά όχι αδύναμοι.

Η Αφροδίτη είναι εδώ για να σας πει ότι δεν πειράζει αν είστε ευάλωτοι, ακόμη και αδύναμοι και μπορεί να ζήσετε εξαιρετικές εμπειρίες αν απαλλαγείτε από την ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο.

Το δώρο αυτό είναι πράγματι ξεχωριστό, και το είχατε ανάγκη εδώ και χρόνια. Όλοι ξέρουν πόσο μοναδικοί είστε.

Ξεχάστε την ανάγκη σας να κρατάτε τα ηνία και απολαύστε τη ζωή όπως είναι, Αιγόκεροι. Αυτό, είναι το δικό σας δώρο σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.