Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Το σύμπαν στέλνει βοηθητικό μήνυμα σε 4 ζώδια – «Θα βρουν λύση για μία ερωτική σχέση»

 


Το ημερήσιο ωροσκόπιο στις 21 Αυγούστου, δείχνει μία μετάβαση της Σελήνης του Κριού απέναντι από την Αφροδίτη. Η θέση αυτή σημαίνει ότι κάποια ζώδια θα λάβουν σημαντικά και βοηθητικά σημάδια από το σύμπαν σήμερα.

Αστρολογικά, οι συνθήκες προβλέπουν έναν χωρισμό ή μία επανένωση. Ο Κριός προκαλεί έντονες αντιδράσεις, ενώ η Αφροδίτη, αντίθετα, δείχνει προς την αγάπη, τον έρωτα και την πιθανότητα μίας διένεξης.

Συγκεκριμένα 4 ζώδια θα συνειδητοποιήσουν τι χρειάζεται να κάνουν δεδομένης της αστρολογικής τους πρόβλεψης, και πως να διαχειριστούν μία ερωτική σχέση. Είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθούν τα σημάδια, ανεξάρτητα από την έκβαση της σχέσης. Το φεγγάρι του Κριού απέναντι από την Αφροδίτη, μπορεί να έχει διαφορετικές εξελίξεις. Τι έκβαση θα έχει για εσάς;

Το σύμπαν στέλνει βοηθητικό μήνυμα σε 4 ζώδια – «Θα βρουν λύση για μία ερωτική σχέση»

  • Ζυγός
  • Αιγόκερως
  • Υδροχόος
  • Ιχθύες

Ζυγός

Ζυγοί, πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά με τον σύντροφό σας για ένα θέμα, το οποίο μπορεί ή να διορθώσει ή να διαλύσει τη σχέση σας. Το σύμπαν σας στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει να ξυπνήσετε.

Στο πλευρό σας έχετε την ενέργεια της Σελήνης του Κριού απέναντι από την Αφροδίτη. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ερωτικό σύντροφο, ή απλώς με ένα άτομο που αγαπάτε, τότε σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε την κουβέντα που πρέπει. Η 21η Αυγούστου σας δημιουργεί τις σωστές συνθήκες. Σήμερα είναι καιρός να τις αξιοποιήσετε. Τα σημάδια από το σύμπαν είναι πολλά, επειδή υπάρχει η υπόνοια ότι μπορεί να τα αγνοήσετε. Ζυγοί, αξιοποιήστε τη σημερινή ημέρα, και σώστε τις σχέσεις σας με τη δύναμη των λέξεων.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, αν νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με ένα άτομο που έχει διαφορετική νοοτροπία, ίσως χρειαστεί να εξηγήσετε τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο, ή να ζητήσετε από το άτομο αυτό να σας εξηγήσει τι έχει στο μυαλό του.

Αξιοποιήστε ιδανικά τη δύναμη της επικοινωνίας.  Στο πλευρό σας έχετε την υπερφυσική κοσμική ενέργεια της Σελήνης του Κριού απέναντι από την Αφροδίτη που σας κάνει να πιστεύετε στη δύναμη που έχουν τα λόγια σας. Μπορεί να είναι λογικά αυτά που λέτε, Υδροχόοι, όμως καμιά φορά δεν εκφράζουν με ακρίβεια το νόημα που θέλετε να μεταφέρετε. Καιρός να το διορθώσετε αυτό.

Σκοπός της σημερινής ημέρας, είναι να κάνετε μια ήρεμη κουβέντα με ένα άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, να ακούσετε το σύμπαν και να δώσετε προσοχή στα σημάδια. Πρακτικά, η Τετάρτη σας ωθεί σε μια κατάσταση που απαιτεί μια ειλικρινή κουβέντα. Προσέξτε τον συγχρονισμό, ώστε αυτή η κουβέντα να είναι αποτελεσματική.

Υδροχόος

Υδροχόοι, δεν είστε άνθρωποι που ακούν εύκολα συμβουλές και μπορεί να χρειαστεί να έχετε ανοιχτό το μυαλό σας σήμερα. Το σύμπαν θέλει να μάθετε κάτι. Μπορεί αυτό να σας δυσκολεύει, αφού δεν δέχεστε προτάσεις ή συμβουλές, αλλά θέλετε να ζείτε τη ζωή με τον δικό σας τρόπο.

Ποιος μπορεί να σας κατηγορήσει γι’ αυτό. Ίσως όμως, αξίζει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ώστε να δείτε αυτό το μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν. Τα σημάδια είναι παντού και όλα δείχνουν σε μία και μόνο ιδέα: Είναι καιρός για αλλαγή.

Ποτέ δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές αλλά δεν μπορεί  να μείνετε για πάντα στο ίδιο σημείο. Υδροχόοι, τα σημάδια είναι παντού και εσείς αυτό που πρέπει τουλάχιστον να κάνετε, είναι να  δοκιμάσετε κάτι νέο. Πράγματι, ο τρόπος σας είναι αποτελεσματικός, αλλά φανταστείτε πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα αν ακολουθήσετε ένα διαφορετικό μονοπάτι.

Ιχθύες

Ιχθύες, δεν είστε πεισματάρηδες όπως οι Ταύροι, αλλά είναι βέβαιο ότι έχετε και τις κακές σας στιγμές. Αν νομίζετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας ταρακουνήσει αυτή την περίοδο, κάνετε λάθος. Θα νιώσετε ότι το σύμπαν προσπαθεί να σας στείλει ένα μήνυμα.

Το αναγνωρίζετε, και καταλαβαίνετε ότι είναι για καλό. Επίσης ξέρετε ότι δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε την επιρροή από ένα συγκεκριμένο άτομο αυτή την περίοδο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το σύμπαν σας λέει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να δώσετε προσοχή σε ό,τι έχει να σας πει αυτό το άτομο. Μπορεί να μην είναι κάτι τραγικό, ούτε καν αρνητικό.

Αυτό που σας φέρνει η 21η Αυγούστου Ιχθύες, είναι η προθυμία να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους και να προχωρήσετε μπροστά. Δεν στέκεστε στο παρελθόν και με τη δύναμη της Σελήνης απέναντι από την Αφροδίτη να σας επηρεάζει, νιώθετε ότι, μετά από χρόνια, μπορείτε να αντιμετωπίσετε μια πρόκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις