Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στη σχέση τους αυτές τις μέρες – «Δώστε προσοχή»


Από την 1η Σεπτεμβρίου, ο Ουρανός μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά. Κανείς δεν θέλει ν’ ακούει για ανάδρομη πορεία όμως, ο ανάδρομος Ουρανός, μας κινητοποιεί ώστε να κάνουμε αλλαγές και να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο Ουρανός σηματοδοτεί την εξυπνάδα, την αλλαγή, τα ιδεώδη, τις διαπροσωπικές σχέσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Ουρανού, θα έχουμε την ευκαιρία να δεχτούμε τις αλλαγές και τις σημαντικές ιδέες που αφορούν τον εαυτό μας, καθώς και τις στενές σχέσεις μας. Για μερικά ζώδια θα υπάρξουν σημαντικές και θετικές αλλαγές, όμως άλλα, τα περιμένουν προκλήσεις και προβλήματα.

Τα 4 ζώδια που θα συναντήσουν δυσκολίες στις σχέσεις τους

  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Ζυγός
  • Σκορπιός

Ταύρος

Ταύροι, τα τελευταία έξι χρόνια, ο Ουρανός ήταν στο ζώδιό σας. Αυτό σας έκανε να εστιάζετε περισσότερο στον εαυτό σας και τη δική σας εξέλιξη.

Αυτό είναι υπέροχο, αλλά αν είστε δεσμευμένος, μπορεί να έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας. Κάποια κομμάτια στη σχέση σας, χρειάζονται πολλή προσοχή.

Μπορεί ο σύντροφός σας να μην ζητάει πολλά, να αρκείται στα βασικά μιας καλής σχέσης, δηλαδή την προσοχή και την αφοσίωση. Ταύροι, αυτόν τον μήνα, δώστε την προσοχή σας στην ισορροπία της σχέσης σας.

Δίδυμος

Δίδυμοι, ο Ουρανός σας επαναφέρει πίσω στη γη. Ζείτε σ’ έναν ιδεατό κόσμο, όμως, ο ανάδρομος Ουρανός θα σας κάνει να δείτε τον κόσμο όπως πραγματικά είναι. Ενώ δεν έχετε πρόβλημα προσαρμογής στην πραγματικότητα, η σχέση σας μπορεί να αντιμετωπίσει εντάσεις.

Η προσπάθειά σας να προσαρμοστείτε συναισθηματικά, μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και παρερμηνείες με τον σύντροφό σας. Αποδεχτείτε τις διαφορές σας με τον σύντροφό σας, οι σύντροφοι δεν χρειάζεται να μοιάζουν σε όλα για να είναι ευτυχισμένοι.

Ζυγός

Ζυγοί  λίγο αργότερα μέσα στη χρονιά, ο Ουρανός σας οδηγεί να ξεχάσετε την παλιά εκδοχή του εαυτού σας, να μεταμορφωθείτε με έναν νέο τρόπο. Αυτή η μεταμόρφωση, θα σας βοηθήσει να δείτε τι ακριβώς θέλετε, τι όχι και πως σας βλέπουν οι άλλοι στη ζωή.

Η συνειδητοποίηση αυτή,  μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στη συντροφική σας σχέση. Ο σύντροφός σας, δεν είναι υποχρεωμένος να διαχειρίζεται τις δικές σας συναισθηματικές μεταβάσεις και γι’ αυτό, πρέπει να δώσετε προσοχή στις ισορροπίες στη σχέση σας.

Σκορπιός

Σκορπιοί, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού θα σας αναγκάσει ν’ ανοιχτείτε, να ρίξετε τις άμυνές σας. Αυθόρμητα, δημιουργείτε απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, όταν προκύπτουν δυσκολίες.

Τον μήνα αυτό ωστόσο, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Κάποια στιγμή, ο συντροφικός σας δεσμός θα γίνει πιο δυνατός και θα έρθετε πιο κοντά. Προσέξτε πολύ τα λόγια και τις πράξεις σας, επειδή έχετε την τάση να γίνεστε λίγο πικρόχολοι ή να χάνετε την επαφή με το συναίσθημά σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις