Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Τα 4 ζώδια που είναι «ευλογημένα» σήμερα – «Το σύμπαν είναι με το μέρος σας σε ερωτικά θέματα»


 Η 4η Αυγούστου 2024 μας καλεί να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να δεχτούμε τις πολλές ευλογίες που μας προσφέρει το σύμπαν, καθώς η Αφροδίτη στην Παρθένο κυριαρχεί. Είμαστε σε διάθεση για έρωτα, ρομαντισμό και την διαπίστωση πως όσον αφορά την ερωτική μας ζωή, όλα είναι καλά. Τέσσερα ζώδια δέχονται “ευλογίες” από το σύμπαν και ευνοούνται ένα “κλικ” περισσότερο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, αυτή η μετάβαση, η Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι κάτι περισσότερο από “μόνο αγάπη” … Ασχολείται με τα βαθύτερα κίνητρα της αγάπης και μας δείχνει ότι η αγάπη απαιτεί δουλειά αλλά αξίζει τον κόπο.

Σήμερα, θα δούμε ότι τέσσερα ζώδια περίμεναν τη σωστή στιγμή είτε για να πουν κάτι σημαντικό στον αγαπημένο τους είτε για να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή για να κάνουν ό,τι πρέπει. Η ευλογία της ημέρας μοιάζει με την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε και πόσο καλά είναι όλα πραγματικά.

Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι εκείνα που θα λάβουν ευλογίες από το σύμπαν στις 4 Αυγούστου 2024

  • Κριός
  • Καρκίνος
  • Παρθένος
  • Υδροχόος

Κριός

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, Κριέ, θα διαπιστώσεις ότι οι ανησυχίες που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή φαίνονται πιο εύκολες να αντιμετωπιστούν σε σχέση με πριν. Ό,τι σε μπέρδευε ξαφνικά ξεκαθαρίζει, σαν να φέρνει αυτή η μετάβαση μια σαφήνεια.

Θα δεις ότι η επικοινωνία γίνεται πολύ πιο εύκολη για σένα όταν πρόκειται να πεις κάτι στον σύντροφό σου που μόλις χθες έβρισκες πολύ δύσκολο να κάνεις. Ίσως απλά βρίσκεις το θάρρος και το κουράγιο. Αυτή η Κυριακή είναι η μέρα που νιώθεις “εξοπλισμένος” για να ολοκληρώσεις την αποστολή σου.

Φυσικά, θα διαπιστώσεις ότι είσαι πραγματικά πολύ ευλογημένος, καθώς ο ο συγχρονισμός είναι τέλειος. Νιώθεις σαν να έκανε το σύμπαν ό,τι μπορούσε για να σε προετοιμάσει για τη σωστή προσέγγιση. Τώρα που είσαι εδώ και ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να σε ακούσει, θα κάνεις το καλύτερο δυνατό και θα καταλήξεις στα ιδανικά αποτελέσματα.

Καρκίνος

Η ευλογία που θα λάβεις αυτή την Κυριακή είναι αυτή που θα σε κάνει να νιώσεις σίγουρος για κάτι που σκοπεύεις να πετύχεις στην ερωτική σου ζωή. Κάτι σε ενοχλούσε στον τρόπο που άλλαξαν ορισμένες πτυχές της σχέση σου και δεν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το αφήσεις έτσι.

Όταν η Αφροδίτη στην Παρθένο σε υποστηρίζει, θα δεις ότι όχι μόνο δικαιολογούνται οι σκέψεις σου αλλά και σε ωθούν να δράσεις. Τα ουράνια δώρα ευθυγραμμίζονται με τέτοιο τρόπο που μπορείς να τα νιώσεις με τη μορφή νεύρου, θάρρους και της γνώσης ότι όλα θα πάνε καλά.

Και έτσι είναι. Όλα πάνε καλά, τελικά. Καρκίνε, γιατί τώρα που είσαι στην άλλη πλευρά, μπορείς να δεις ότι δημιούργησε μεγάλο θέμα για το τίποτα. Αυτό δεν υποτιμά τις αρχικές σου ανησυχίες, αλλά με την Αφροδίτη στην Παρθένο, καταλαβαίνεις ότι η ανησυχία είναι αχρείαστη σε αυτή την περίπτωση, καθώς το άτομο με το οποίο είσαι, θέλει πραγματικά να είσαι ευχαριστημένος.

Παρθένος

Τι καλή μέρα έχεις μπροστά σου, Παρθένε. Φαίνεται ότι η αστρολογία σου προσπαθεί να μεταφέρει ένα μήνυμα, ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και σαφήνειας. Με τη μετάβαση της Αφροδίτης στην Παρθένο να κάνει το καλύτερο δυνατό για σένα, θα νιώσεις ευλογημένος από τις απλές απολαύσεις της ζωής και θα είσαι ευγνώμων που υπάρχεις σήμερα.

Υπάρχει σίγουρα μία απλότητα στον αέρα αυτή τη στιγμή, και μόνο εσύ, Παρθένε, μπορείς να το αντιληφθείς με αυτόν τον τρόπο. Για κάποιον άλλον, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ πιο περίπλοκο, αλλά το γεγονός ότι τόσα πολλά πράγματα στη ζωή σου θα ξεκαθαρίσουν για σένα αυτή τη στιγμή, είναι αποδεκτό από εσένα και το εκτιμάς.

Ενώ αυτό μπορεί να έχει κάτι να κάνει με την ερωτική σου ζωή, καθώς δεν εξαιρείσαι από την ρομαντική πλευρά της Αφροδίτης στην Παρθένο, θα διαπιστώσεις ότι το άτομο με το οποίο είσαι… είναι σίγουρα το άτομο με το οποίο θέλεις να είσαι… για πάντα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία όσο σε αφορά. Σου αρέσει αυτή η “διαμόρφωση”. Θα το δεχτείς.

Υδροχόος

Αυτή η μέρα, σίγουρα σε κάνει να νιώθεις ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχεις. Μερικές φορές δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσο τυχεροί είστε και πώς το σύμπαν φαίνεται να σας έχει πλημμυρίσει με καλή τύχη και μεγάλες ευλογίες. Ενώ δεν ζείτε μια τέλεια ζωή, σίγουρα δεν μπορείτε να παραπονεθείτε για πολλά, Υδροχόε. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε διέλευση, θα στρέψεις το βλέμμα σου προς την αγάπη.

Σε ερωτικά θέματα, νιώθεις ότι θα μπορούσες να τα καταφέρεις καλύτερα. Αυτή είναι η πλευρά της διέλευσης της Παρθένου που έχει να κάνει με την τελειομανία. Θέλετε περισσότερα από τον έρωτά σας. Ωστόσο, δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η Κυριακή σας προσφέρει την ευκαιρία να μιλήσετε. Εάν χρειάζεται αλλαγή, τότε πρέπει πρώτα να προταθεί η αλλαγή.

Αυτή την Κυριακή θα βρεις το θάρρος να υλοποιήσεις την απόφασή σου για βελτίωση. Θα έχεις μεγάλη επιτυχία αυτή τη στιγμή, καθώς η Αφροδίτη στην Παρθένο βρίσκεται εδώ ειδικά για να κόψει τα περιττά και να σε φέρει εκεί που θέλεις να είσαι. Απόλαυσε την ημέρα, Υδροχόε, και εμπιστεύσου ότι το σύμπαν είναι σίγουρα με το μέρος σου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις