Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα: Τα 4 ζώδια που ανακαλύπτουν τη δύναμή τους – «Δεν σας φοβίζει το άγνωστο»


 Ο Ερμής οπισθοχωρεί ανάδρομος από το ζώδιο της Παρθένου στο ζώδιο του Λέοντα στις 15 Αυγούστου, χειροτερεύοντας την αίσθηση του χάους στην καθημερινότητα μας, καθώς η κύρια όψη του θα είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι.

Από τις 05/08/2024 έχουμε πάρει μία πρώτη αίσθηση της ανάδρομης πορείας του στην Παρθένο. Όπως κάθε φορά που έχουμε ανάδρομη πορεία για τον Ερμή, η ροή της κανονικότητας στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις διακόπτεται και δημιουργούνται καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις, ατυχήματα, προβλήματα, εμπόδια και  άλλες ανατροπές στην καθημερινότητα μας, αφού ο Ερμής ούτως ή άλλως είναι δείκτης τόσο των επαφών, των εμπορικών δοσοληψιών, της εκπαίδευσης, των μετακινήσεων και των μέσων επικοινωνίας και μεταφοράς.

Στο σταθερό ζώδιο του Λέοντα ο Ερμής από τις 15 Αυγούστου μέχρι τις 28 Αυγούστου, μας κάνει να δίνουμε προτεραιότητα στο «εγώ» κι όχι στο «εμείς». Ο Λέων είναι γνωστός για την εκφραστική του φύση, μας ενθαρρύνει να εκφράσουμε τα αισθήματά μας  να μοιραστούμε τις απόψεις μας.

Παρόλα αυτά, σε ανάδρομη πορεία, μπορεί εύκολα να μας παραπλανήσει και να δώσουμε την εντύπωση στους άλλους ότι είμαστε πεισματάρηδες και εγωκεντρικοί. Πριν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε αδιέξοδες διενέξεις,  ας αναρωτηθούμε αν αξίζει πραγματικά τον κόπο να θυσιάσουμε τον χρόνο και την ψυχική μας ηρεμία για να κερδίσουμε μια διαμάχη με έναν τυχαίο.

Μάλιστα η συμβουλή αυτή την περίοδο, κυρίως κατά τις 18 Αυγούστου, που σχηματίζει το ακριβές τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι  να κάνουμε λίγη αποτοξίνωση από την τεχνολογία και να ακούσουμε τη δική μας εσωτερική φωνή.


Τα ζώδια που εφοδιάζονται με δύναμη από τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα

  • Δίδυμος
  • Λέων
  • Ζυγός
  • Υδροχόος

Δίδυμος

Δίδυμοι, καθώς είστε ένα ζώδιο που θέλει να καταλαβαίνει και ν’ αφομοιώνει τη γνώση, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να ταράξει το νευρικό σας σύστημα.

Όπως κάνετε συνήθως ωστόσο, αυτή τη φορά προσεγγίζετε τα πράγματα με μία διαφορετική περιέργεια.

Στις 5 Αυγούστου, όταν ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του Ερμή, εσείς κάνατε ένα βήμα πίσω και αφουγκραστήκατε τι συμβαίνει. Έχετε ήδη λίγες εβδομάδες σε ανάδρομη τροχιά και πλέον, δεν σας φοβίζει το άγνωστο.

Τώρα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα, έχετε περισσότερη αυτογνωσία και μπορείτε ν’ αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο, όχι μόνο στην εργασία σας, αλλά και στην αναγνώριση των ιδιαιτεροτήτων αυτής της ζωής και την άντληση ικανοποίησης από το άγνωστο.

Λέων

Λέοντες, είστε γνωστοί για την πίστη σας και την ικανότητά σας να ενδυναμώνετε τους δικούς σας ανθρώπους. Τα απροσδόκητα αποτελέσματα έχουν αρνητική επίδραση και, η ενδοσκοπική ενέργεια του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να κλονίσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ευτυχώς όμως, ο ανάδρομος Ερμής, σας δίνει την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε αν ο διαρκής αρνητικός σας μονόλογος, σας εξυπηρετεί πράγματι κάπου.

Η αντιμετώπιση κάποιων από τους μεγαλύτερους φόβους και δυσκολίες, σας φέρνει σε επαφή με συναισθήματα ευαλωτότητας, δείχνοντάς σας τελικά, από πού ξεκινά και πού οδηγεί το μονοπάτι του πραγματικού νοήματος.

Ζυγός

Από τις 5 Αυγούστου, ο ανάδρομος Ερμής έχει ξεκινήσει την πορεία του από το ευσυνείδητο ζώδιο του Παρθένου, κατευθυνόμενος προς τον εκφραστικό Λέοντα.

Είναι πιθανόν, οι πρώτες εβδομάδες του ανάδρομου Ερμή να φέρουν ορισμένα εμπόδια.

Ξαναέρχονται στο προσκήνιο παλιές σχέσεις που σας καλούν να είστε συντονισμένοι με όσα πραγματικά έχουν σημασία. Ευτυχώς, μία μετάβαση στον Λέοντα, ανανεώνει την εμπιστοσύνη σας, τόσο στην ικανότητά σας να παίρνετε αποφάσεις, όσο και την αποφασιστικότητά σας να συνεχίζετε να προσπαθείτε.

Ζυγοί, έχετε τη δύναμη να μεταμορφώσετε τη ζωή σας με άπειρους τρόπους. Εκτός από τη ζωή σας, μπορείτε ν’ αναδιαμορφώσετε και τις προηγούμενες αλλά και τις τωρινές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Ο αγγελιαφόρος θεός Ερμής κινείται αντίστροφα στον ουρανό και το πρώτο μισό της ανάδρομης κίνησης,  σας δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία.

Υδροχόοι, παλεύετε να κατακτήσετε την απόλυτη ανεξαρτησία με την άψογη ικανότητά σας ν’ αμφισβητείτε την εξουσία και το κατεστημένο.

Στην αντίπερα όχθη της ατομικότητάς σας βρίσκεται η αγάπη σας για τη συλλογικότητα, μία αξία που εμπεριέχει τη σύνδεση και τις σχέσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή να μπαίνει στον πιστό Λέοντα, οι δυσκολίες που άλλοτε βλέπατε με αρνητικό πρόσημο, σήμερα εμπλουτίζουν τη σοφία σας.

Το μονοπάτι προς την εξέλιξη δεν είναι μία ευθύγραμμη πορεία και ενέχει την μεταμόρφωση που περνά μέσα από την μάθηση και την αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις