Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

«Έχασα 44 κιλά σε λιγότερο από 6 μήνες – Αυτό είναι το “μυστικό” της επιτυχίας μου» – Πώς κατάφερε ένας άνδρας να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση


 Για πολλά χρόνια, ο Kian Tracey πάλευε με το βάρος του και ήθελε να κάνει κάτι για να χάσει κιλά και να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. Τελικά, τι ήταν εκείνο που τον έπεισε να κάνει πράξη τον στόχο του;

Σε συνέντευξή του, ο Kian αποκάλυψε ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο MAN v FAT Football, μια κοινότητα ανδρών που παίζουν ποδόσφαιρο για να χάσουν βάρος, τρεις φορές στο παρελθόν, πριν τελικά τα παρατήσει. «Μια ενοχλητική εσωτερική φωνή συνέχεια μου έλεγε ότι δεν μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο», αποκάλυψε ο ίδιος. «Ήμουν πολύ βαρύς, πολύ μεγάλος σε ηλικία και δεν είχα τον κατάλληλο εξοπλισμό».

Ο 43χρονος Kian παραδέχτηκε ότι θα χρησιμοποιούσε “οποιαδήποτε δικαιολογία” για να πείσει τον εαυτό του ότι δεν είχε νόημα να πάει. «Αυτή τη φορά ήμουν τυχερός. Ο προπονητής, ο Paul, με κάλεσε δίνοντάς μου μια ώθηση». Με την ενθάρρυνση του προπονητή του ο Kian μπορεί τώρα περήφανος να πει ότι: «Τα υπόλοιπα είναι ιστορία». Όταν θυμάται τον πρώτο του αγώνα ποδοσφαίρου, παραδέχεται πως: «Ο πρώτος αγώνας ήταν σοκ για το σώμα μου. Ήταν η πρώτη φορά που γυμναζόμουν σε πέντε χρόνια». Ωστόσο, αυτό που τον βοήθησε ήταν να ακούει πώς και οι άλλοι άνδρες στην ομάδα ένιωθαν το ίδιο. 

Από τότε που έγινε αρχηγός μίας από τις ομάδες, ο Kian έχει ακούσει άλλους παίκτες να ομολογούν ότι η πρώτη μέρα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί. «Αποδεικνύεται ότι οι περισσότεροι παίκτες αισθάνονται έτσι την πρώτη μέρα. Αλλά με τον καιρό, αυτός ο φόβος υποχωρεί».

Πώς ο Kian έχασε 44 κιλά σε λιγότερο από 6 μήνες

Από τότε που εντάχθηκε στην MAN V FAT Football, ο Kian έχει χάσει περίπου 44 κιλά σε λιγότερο από 6 μήνες.  Αλλά δεν ήταν μόνο το ποδόσφαιρο που οδήγησε στην εντυπωσιακή απώλεια βάρους του Kian. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αλλαγή στις διατροφικές του συνήθειες.

«Επειδή δουλεύω εκτός σπιτιού από Τρίτη έως Παρασκευή, συχνά έτρωγα ανθυγιεινά φαγητά», ομολόγησε ο Kian. Το πρωινό του θα ήταν μια σοκολάτα, το μεσημεριανό του ένα έτοιμο γεύμα από το σούπερ μάρκετ και για βραδινό, fast food.

Ο Kian, χάρη στο πρόγραμμα MAN v FAT Football, κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, δημιούργησε στενές φιλίες, υιοθέτησε μια πιο υγιεινή διατροφή, απέκτησε περισσότερη ενέργεια και αισθάνεται πιο ευτυχισμένος με τον εαυτό του. «Η ζωή μου άλλαξε εντελώς», δήλωσε ο Kian. «Η ψυχική μου υγεία είναι καλύτερη από ποτέ, έχω περιορίσει τα φάρμακά μου και μπορώ να φορέσω τα παπούτσια μου χωρίς δυσκολία».

Στις συνεδρίες, οι παίκτες ζυγίζονται, ακολουθεί ένα 30λεπτο παιχνίδι ποδοσφαίρου έξι εναντίον έξι, με επιπλέον μπόνους γκολ που απονέμονται στις ομάδες με βάση την απώλεια βάρους τους. Η συνολική απώλεια βάρους και τα αποτελέσματα των αγώνων της ομάδας συμβάλλουν στη θέση της στη βαθμολογία του συλλόγου. Εκτός από τις ποδοσφαιρικές συνεδρίες, οι παίκτες του MAN v FAT λαμβάνουν επίσης υποστήριξη εκτός γηπέδου, συμπεριλαμβανομένων ιδεών για υγιεινές συνταγές και συμβουλών για καλύτερη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες έχουν επίσης πλήρη πρόσβαση στο online γυμναστήριο του MAN v FAT, ώστε να μπορούν να προπονούνται στον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις