Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Τα 4 ζώδια που θα ευνοήσει η τύχη σήμερα – Μπορούν να πετύχουν πολλά

 


Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας η καλή τύχη ευλογεί τέσσερα ζώδια. Η αστρολογία μας δείχνει ότι σήμερα δουλεύουμε με τη διέλευση της Σελήνης σε τρίγωνο με τον Κρόνο, η οποία διαλύει τα εμπόδια και μας βοηθά να δούμε μια πιο καθαρή πορεία για τις επόμενες κινήσεις μας.

Βιώνουμε ευλογίες τώρα. Η τύχη μας έρχεται σε εμάς μέσα από τις ανοιχτές πόρτες και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αν ξεπεράσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το «όριό» μας, τότε μπορούμε επίσης να διδάξουμε στον εαυτό μας ότι είμαστε ουσιαστικά «απεριόριστοι» από αυτή την άποψη.

Μπορούμε να επιτύχουμε πολλά κατά τη διάρκεια του τριγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο και αυτή η Παρασκευή θα δείξει σίγουρα εύνοια στους Καρκίνους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο σίγουροι από ό,τι συνήθως, γεγονός που τείνει να επηρεάζει σχεδόν όλα όσα κάνετε. Για κάποιον λόγο, έχετε αποφασίσει ότι το να επιμένετε στο παλιό πρόγραμμα σας απλά δεν λειτουργεί πια για εσάς.

Αυτή είναι η πρώτη μαγική στιγμή που σας οδηγεί στο να αποδεχτείτε την καλή τύχη που έρχεται προς το μέρος σας.

Επειδή έχετε να δουλέψετε με τη διέλευση της Σελήνης σε τρίγωνο με τον Κρόνο, μπορείτε να δείτε ότι οι περιορισμοί που είχατε επιβάλλει στον εαυτό σας ήταν δικοί σας και δεν βλέπετε πλέον λόγο να διατηρείτε αυτούς τους περιορισμούς. Είστε πλέον έτοιμοι να φτάσετε τις προσδοκίες του παρελθόντος, ειδικά αυτές που έχετε θέσει στον εαυτό σας.

Η σημερινή μέρα σας φέρνει την ιδέα ότι δικαιούστε την καλή τύχη εξίσου με τους άλλους ανθρώπους αλλά για να την νιώσετε εσείς οι ίδιοι, πρέπει να αποβάλλετε την τελευταία σας αμφιβολία. Μόλις το κάνεις αυτό, Καρκίνε, θα είσαι ένα ελεύθερο πουλί, έτοιμο να δεχτείς αυτές τις ευλογίες μέσω της καλής τύχης.


Παρθένος

Μπορεί να εκπλαγείτε, επειδή φαίνεται ότι θα ξεπεράσετε κάτι που δεν πιστεύατε ποτέ. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια παρελθοντική σχέση ή μια κακή συνήθεια. Όπως και να έχει, η Παρασκευή σας σερβίρει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και θα το μετατρέψετε σε καλή τύχη.

Αυτή η διέλευση χρησιμοποιεί την ενέργεια του Κρόνου για να αλλάξει τα πράγματα στη ζωή σας, αλλά πρώτα σας δείχνει ότι για να βιώσετε τις ευλογίες του σύμπαντος, θα πρέπει να κάνετε χώρο στον ψυχισμό σας για ό,τι είναι καλό και χαρούμενο.

Αν και όλοι θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι, μερικές φορές δεν ξέρουμε πόσο ακολουθούμε τον δρόμο μας ειδικά όταν κρατιόμαστε από το παρελθόν. Για σένα, Παρθένε, αυτή η μέρα επιτρέπει τις ευλογίες να έρθουν στην ζωή σου αφού αποδεσμεύεσαι από την ανάγκη να γαντζώνεσαι σφιχτά στο παρελθόν. Δεν περιορίζεστε πλέον στο «μια φορά κι έναν καιρό».


Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε ευλογηθεί με καλή τύχη, απλώς και μόνο επειδή όλα όσα θέλατε να γίνουν φαίνεται να βρίσκονται στον δρόμο και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν. Ξέρετε ότι όλα θα πάνε καλά και στέκεστε σε αυτό, νιώθοντας αισιόδοξοι. Αυτό είναι κάτι καινούργιο για εσάς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Επειδή η διέλευση της Σελήνης σε τρίγωνο με τον Κρόνο είναι με το μέρος σας αυτό το διάστημα, θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο τρομερό πράγμα να επιτρέψετε στον εαυτό σας την τόλμη να πιστέψει στο όνειρό σας. Μπορεί αυτό το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα; Φυσικά και μπορεί, και αν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, εσείς είστε η δύναμη πίσω από την υλοποίηση του.

Σας αρέσει αυτή η ιδέα, γεγονός που σας φέρνει σε θέση ισχύος και ελέγχου. Δεν είναι ότι θέλετε την παγκόσμια κυριαρχία. Απλά θέλετε να συμβούν μερικά όμορφα πράγματα στη ζωή σας. Αυτή την Παρασκευή, θα δεις ότι η τύχη είναι με το μέρος σου και ότι όλα τα καλά πράγματα είναι πιθανά και οδεύουν προς το μέρος σου.


Αιγόκερως

Είστε πάντα ταπεινοί και σε επαφή με την ευγνωμοσύνη. Θα νιώσετε ότι η καλή τύχη εισέρχεται στον κόσμο σας. Γνωρίζετε ότι το πιο πιθανό είναι απλώς να βλέπετε τους καρπούς της δουλειάς σας να φέρνουν αποτέλεσμα. Αυτό, όμως, δεν θα σας εμποδίσει να αισθάνεστε εξαιρετικά τυχεροί και ευγνώμονες.

Ίσως γνωρίζατε ότι αυτή η μέρα θα ήταν ξεχωριστή. Θα καταλάβετε ότι αν και ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι για να κάνετε αυτή τη μέρα όσο πιο όμορφη γίνεται, μπορείτε να δείτε ότι δεν θα μπορούσατε ποτέ να τα καταφέρετε μόνοι σας.

Έτσι, αυτό που σου φέρνει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι η γνώση ότι όχι μόνο είναι μια καλή μέρα, αλλά χάρη στις προσπάθειές σου είναι μία ωραία μέρα επειδή πίστεψες στην αγάπη και την δύναμή της. Η ενέργεια του Κρόνου στους Ιχθύες σας δίνει να καταλάβετε ότι αν υπάρχουν όρια, μπορείτε και πάλι να πετύχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις