Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Το σύμπαν επιβραβεύει 3 ζώδια για την σκληρή δουλειά – Έρχεται μία ευχάριστη έκπληξη


 Η Παρασκευή, 23 Αυγούστου, είναι κάτι παραπάνω από το τέλος της εβδομάδας για τρία ζώδια. Τρεις ευνοημένοι του ζωδιακού κύκλου, βρίσκονται ενώπιον μιας ευχάριστης έκπληξης.

Σύμφωνα με την αστρολογία, έχουμε ένα πολύ ισχυρό ωροσκόπιο κατά την περίοδο της Σελήνης στο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Θα δούμε πως το σύμπαν βρίσκεται πίσω από την μεταμόρφωση της ζωή μας και θα μπορέσουμε να αμειφθούμε για τη σκληρή μας δουλειά. Έχουμε δουλέψει πολύ και στις 23 Αυγούστου, βλέπουμε στην πράξη ότι αυτό εκτιμάται.

Αν τυχόν, Ταύροι, Ζυγοί και Τοξότες,  η δουλειά σας παρέμενε στην αφάνεια, σήμερα θα δείτε να γίνεται το ακριβώς αντίθετο.

Η μετάβαση του τετραγώνου του φεγγαριού στον Πλούτωνα, θα σας αποδείξει ότι οι προσπάθειές σας δεν πήγανε χαμένες! Η Παρασκευή είναι μία καλή μέρα για Ταύρους, Ζυγούς και Τοξότες! Μία ημέρα εξισορρόπησης και δικαίωσης!

Η σκληρή δουλειά αναγνωρίζεται για 3 ζώδια – Θα ανταμειφθούν

  • Ταύρος
  • Ζυγός
  • Τοξότης

Ταύρος

Ταύροι, έχετε αφιερώσει τη ζωή σας στη σκληρή δουλειά, ελπίζοντας στα οφέλη που έχει να σας αποδώσει. Φυσικά, αγαπάτε τη δουλειά και δουλεύετε όλη σας τη ζωή. Άλλωστε, ελάχιστοι είναι οι προνομιούχοι. Εσείς, όμως, Ταύροι, κάνετε όνειρα για μια καλύτερη ζωή, με άνεση και πολυτέλεια.

Η μετάβαση της Σελήνης στο τετράγωνο του Πλούτωνα, σας βρίσκει ιδιαίτερα ανοιχτούς και αποκτάτε έντονη διαίσθηση σχετικά με την εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Καλό είναι να ξέρετε ότι, ο προϊστάμενός σας, δεν σας έχει ξεχάσει. Ευτυχώς, όλη σας η σκληρή δουλειά επιτέλους αμείβεται, όχι μόνο προσωρινά αλλά και στο μέλλον.

Ταύροι, είστε γνωστοί για την ευφυία σας: για εσάς, οι οικονομικές απολαβές, είναι ιδιαίτερα σημαντικές, όσο και αν αγαπάτε αυτό που κάνετε. Δεν αστειεύεστε με θέματα της δουλειάς.

Ζυγός

Ζυγοί, η δουλειά σας απαιτεί ειδικές γνώσεις, τις οποίες μόνο εσείς κατέχετε τόσο καλά. Ενώ είστε έτοιμοι, πρόθυμοι, αλλά και ικανοί να αφοσιωθείτε σε ένα έργο, την ίδια στιγμή περιμένετε να ανταμειφθείτε κατάλληλα.

Άλλωστε, για ποιον λόγο να αφιερωθείτε σε αυτό; Στις 23 Αυγούστου, κατά την μετάβαση της Σελήνης στο τετράγωνο του Πλούτωνα, θα δείτε πως θα σας είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε αυτή σας τη σκέψη και στον προϊστάμενό σας. Γενικά, οι Ζυγοί, δεν φοβούνται τα αφεντικά όπως οι υπόλοιποι. Εσείς κρατάτε τα ηνία, επειδή εσείς έχετε το ταλέντο.

Είστε απαραίτητοι στη δουλειά σας. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζετε, και για αυτό απαιτείτε, η σκληρή δουλειά σας να αμειφθεί. Το καλύτερο είναι, λόγω της μεγάλης επιρροής του τετραγώνου της Σελήνης στον Πλούτωνα,  οι προϊστάμενοί σας, θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Ο σεβασμός στον χώρο εργασίας σας είναι αμοιβαίος, Ζυγοί για αυτό, μην ανησυχείτε. Η σκληρή δουλειά σας αναγνωρίζεται και ανταμείβεται. Έτσι θα συνεχίσει να γίνεται και στο μέλλον.

Τοξότης

Τοξότες, γενικά δεν μετανιώνετε παρά μόνο για ένα πράγμα: Για το ότι δεν απαιτήσατε μεγαλύτερη  αμοιβή για τη δουλειά σας. Πλέον δεν σας ικανοποιεί να κάνετε τα πάντα για όλους και μάλιστα δωρεάν.

Μπορεί οι άλλοι να σας εκμεταλλεύονται και πλέον δεν αντέχετε άλλο. Σήμερα, όμως, Τοξότες, έχετε έναν πολύ ισχυρό οίκο μετάβασης, ο οποίος σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ορισμένα πράγματα. Με τον σχηματισμό του τετραγώνου της Σελήνης στον Πλούτωνα, θα δείτε ότι είναι εύκολο τελικά να πείτε «όχι» αν σας ζητήσουν κάτι δωρεάν. Μόνο να κερδίσετε έχετε βάζοντας όρια, Τοξότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις