Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Τα 3 ζώδια που βλέπουν τα όνειρα για την ερωτική ζωή τους να πραγματοποιούνται με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Άρη

 


Στις 22 Αυγούστου, τρία ζώδια θα δουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα. Η ενέργεια της Αφροδίτης, του πλανήτη της έλξης που σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, είναι ακατανίκητη και βάζει τα πράγματα σε ισχύ, με ευχάριστα αποτελέσματα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Άρη είναι τόσο δυνατό – ακόμη και πιεστικό, μπορούμε να πούμε- που είναι βέβαιο πως ό,τι θέλουμε, θα το αποκτήσουμε επειδή ακριβώς δεν το βάζουμε κάτω. Τρία ζώδια θα δουν τα όνειρα και τις ευχές τους να παίρνουν σάρκα και οστά.

Η αποφασιστικότητα είναι η κυρίαρχη δύναμη της ημέρας και αξιοποιείται σε όλες τις περιστάσεις, αν και είναι πιθανό να ευνοηθεί περισσότερο ο τομέας της αγάπης. Αν δηλαδή, έχετε μια ευχή σχετικά με την ερωτική σας ζωή, τότε αυτή θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Τα 3 ζώδια που βλέπουν τα όνειρα για την ερωτική ζωή τους να πραγματοποιούνται

  • Κριός
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως


Κριός

Κριοί, μπορεί να νομίζετε ότι είστε πιεστικοί αλλά αυτό είναι ένα φυσικό σας χαρακτηριστικό. Άλλωστε, καμιά φορά τα όνειρα, για να πραγματοποιηθούν, χρειάζονται λίγο «σπρώξιμο». Στις 22 Αυγούστου είστε αυτοί που βλέπουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα. Πολλά από αυτά που θέλετε είναι πολύ προσωπικά σας όνειρα. Σήμερα, θα ζήσετε όσα λαχταρούσατε για καιρό.

Επειδή έχετε τη στήριξη από την αστρολογική μετάβαση, του τετραγώνου της Αφροδίτης στον Άρη, σήμερα θα πάρετε αυτό που θέλετε. Αν η ευχή που πραγματοποιείται, έχει να κάνει με την αγάπη, είστε πολύ τυχερός.


Δίδυμος

Δίδυμοι, δεν θέλατε πολλά αλλά πάντα ξέρατε τι θέλετε. Το όνειρο που θα δείτε σήμερα να πραγματοποιείται, το κυνηγούσατε για πολύ καιρό. Τώρα, ήρθε ο καιρός να το ζήσετε. Επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μέχρι τώρα, δεν σημαίνει ότι αυτό δεν θα αλλάξει. Απλά έπρεπε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και εσείς να έχετε την κατάλληλη στάση. Και τα δύο ήταν απαραίτητα για να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

Δίδυμοι, να είστε έτοιμοι να ακούσετε ευχάριστα νέα επειδή ο συγχρονισμός του σύμπαντος, λειτουργεί υπέρ σας. Κατά την μετάβαση της Αφροδίτης στο τετράγωνο του Άρη, πραγματοποιούνται οι επιθυμίες σας: εισπράττετε αγάπη και από εσάς εξαρτάται αν θα τη νιώσετε. Μπορείτε; Ασφαλώς.


Αιγόκερως

Αιγόκεροι, μπορεί να μην περιμένατε να δείτε τις ευχές σας να παίρνουν σάρκα και οστά, ειδικά τη σημερινή ημέρα. Αν όμως παρατηρήσετε τα πράγματα με ηρεμία θα δείτε ότι σήμερα είναι η μέρα σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ευχές σας, πραγματοποιούνται.

Αν η ευχή σας έχει να κάνει με τον έρωτα ή με τη συντροφική σας σας σχέση, τότε σήμερα θα είστε πραγματικά τυχεροί, με την μετάβαση της Αφροδίτης στο τετράγωνο του Άρη. Η ενέργεια του Άρη έρχεται με σφοδρότητα, όταν σχηματίζει τετράγωνο στο διάγραμμα του Αιγόκερου και τα αποτελέσματά της είναι γλυκά, όμορφα, ευχάριστα.

Όλα δείχνουν ότι σήμερα, οι ευχές σας θα πραγματοποιηθούν και επειδή αυτό μπορεί να σας ξαφνιάσει, θα νιώσετε ευγνωμοσύνη. Αυτό είναι κάτι θετικό. Απλά χαμογελάστε και δεχτείτε τα ευχάριστα νέα. Τέλος στις ημέρες της αμφιβολίας, Αιγόκεροι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις