Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν τις προκλήσεις στις σχέσεις τους την ερχόμενη εβδομάδα – «Μιλήστε για τα προβλήματα ή βάλτε τέλος»


 Η επικοινωνία είναι ο θεμέλιος λίθος κάθε συντροφικής σχέσης. Όσο απωθείτε ένα πρόβλημα τόσο πιο απειλητική γίνεται η πιθανότητα της απομάκρυνσης και του χωρισμού. Το να μην μοιράζεστε τα συναισθήματα ή τα σχέδιά σας, θα σας απομακρύνει από τον σύντροφό σας. Τελικά όμως, στις 12 Αυγούστου, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στην επιφάνεια όλα τα θέματα που αγνοούσατε. Κι αυτό ισχύει κυρίως για τρία ζώδια.

Η μόνη σας επιλογή τελικά θα είναι να μιλήσετε για όσα συμβαίνουν στη σχέση σας – ή να τη λήξετε μια και καλή.

Τα καρμικά μαθήματα είναι οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας που έρχεται, ειδικά με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύες που σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία στους Διδύμους.

Γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μοτίβα ή τους κύκλους που παρατηρούνται στη ζωή σας. Ακόμη και αν αυτό που παρατηρείτε, είναι αντίσταση να μιλήσετε για προβλήματα της σχέσης, αυτό μπορεί να απειλήσει τη μακροβιότητα της σχέσης σας.

Ο ανάδρομος Κρόνος, σας καλεί να εφαρμόσετε τα διδάγματα από τις εμπειρίες σας ώστε να προσεγγίζετε τις συντροφικές σχέσεις με περισσότερη γνώση, ακεραιότητα, ειλικρίνεια. Αν είναι γραφτό να σωθεί, είναι σημαντικό να εκφράσετε την πραγματικότητα της σχέσης σας ανοιχτά.

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν τις προκλήσεις στις σχέσεις τους την ερχόμενη εβδομάδα (12-18 Αυγούστου)

  • Παρθένος
  • Τοξότης
  • Υδροχόος

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, δεν είναι κακό να παραδέχεστε ότι έχετε ανάγκη περισσότερα απ’ τη ζωή.

Μπορείτε να έχετε την καλύτερη, την πιο ζεστή σχέση του κόσμου και όμως να επιθυμείτε να ζήσετε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε, να πετύχετε, να κάνετε το δικό σας όνομα, τη δική σας πορεία.

Όμως, μία υγιής σχέση δεν πρέπει ποτέ να σας  κάνει να νιώθετε ότι πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην επαγγελματική επιτυχία και τη σχέση των ονείρων σας.

Μπαίνοντας σε ένα πεδίο τυχερών ευκαιριών και προσφορών στην καριέρα σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ενδέχεται ο σύντροφός σας να προσπαθήσει να σας σαμποτάρει ή να σας περιορίσει.

Έχετε το δικαίωμα να πετύχετε και να λάμψετε. Αν ο σύντροφός σας, προσπαθεί να σας κρατά περιορισμένους, ίσως τελικά πρέπει ν’ αποφασίσετε αν αυτή είναι η καλύτερη σχέση που μπορείτε να έχετε.

Την Πέμπτη, 15 Αυγούστου, ο Δίας στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύες, δημιουργώντας ένα σημείο έντασης ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή.

Ενώ αυτό μπορεί να φέρει ελπίδα πως έχετε τον πλήρη έλεγχο των επιλογών σας, και των αποτελεσμάτων τους, νιώθετε ότι αυτό είναι μόνο το μέρος ενός μεγαλύτερου προβλήματος.

Δηλαδή, εσείς και ο σύντροφός σας, έχετε διαφορετικά ιδανικά και προσδοκίες από τη σχέση, και πλέον διαπιστώνετε ότι ο τωρινός σας δεσμός δεν σας ταιριάζει όπως πριν.

Για να είμαστε ειλικρινείς, η αποδοχή του συντρόφου είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας μίας μακροχρόνιας σχέσης.

Αν ο σύντροφός σας δεν αποδέχεται την επιτυχία σας, ίσως πρέπει ν’ αναρωτηθείτε τι είδους αγάπη είναι αυτή, χωρίς αποδοχή και υποστήριξη. Μην αφήσετε τη σχέση αυτή να γίνει ο λόγος που θα εγκαταλείψετε τα όνειρά σας.

Οι άνθρωποι στη ζωή σας θα έρχονται και θα φεύγουν όμως, η επιλογή του αν εσείς θα εγκαταλείψετε τον εαυτό σας, ανήκει μόνο σ’ εσάς.

Τοξότης

Τοξότες, αυτή η εβδομάδα σας επιφυλάσσει εκρήξεις και προβλήματα, ενώ θ’ αντιμετωπίσετε τις συνέπειες από αποφάσεις του παρελθόντος!

Την Παρασκευή, 16 Αυγούστου, ο Άρης στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύες, δημιουργώντας σύγκρουση ανάμεσα στην οικογενειακή και την ερωτική σας ζωή.

Στην καλύτερη περίπτωση, η ερωτική με την οικογενειακή ζωή, ταυτίζονται αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, ήσασταν πρόθυμοι να προχωρήσετε στην επόμενη σχέση προτού να διαλύσετε την προηγούμενη.

Τοξότες, ενώ καταφέρνετε να κρατάτε τις ισορροπίες, δεν είστε όσο ειλικρινής όσο θα έπρεπε, ούτε προς τον σύντροφο, ούτε προς τον εαυτό σας.

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα για να σταματήσετε όσα θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες. Αυτό που μπορείτε όμως να κάνετε, Τοξότες, είναι ν’ αποφασίσετε ποια προσέγγιση θ’ ακολουθήσετε. Μην ξεχνάτε, η άρνηση ή η απώθηση, το μόνο που θα καταφέρουν, θα είναι να επιδεινώσουν το πρόβλημα.

Τοξότες, δεν είναι γραφτό να κρατήσουν όλες οι σχέσεις. Δεν είναι κακό αν νιώθετε ότι μία σχέση έχει κάνει τον κύκλο της.

Μπορεί δηλαδή ν’ αγαπάτε κάποιον που ήταν σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας, αλλά πλέον δεν είστε ερωτευμένοι μαζί του.

Αυτή είναι μία ένδειξη που μαρτυρά την εξέλιξή σας.

Δεν γίνεται να ελέγχετε πάντα πότε και με ποιον θα ερωτευτείτε, αλλά μπορείτε ν’ αποφασίσετε πως θα δημιουργήσετε ή θα λήξετε μία σχέση.

Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε τόσο προκειμένου να βρείτε έναν νέο σύντροφο. Εστιάστε την προσοχή σας στην ομαλή λύση της σχέση σας,  με αγάπη και σεβασμό.

Οι αποφάσεις που πήρατε στο παρελθόν, πλέον δεν αλλάζουν, αλλά μπορείτε ν’ αναλάβετε την ευθύνη τους ώστε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας – έτσι θα μετατρέψετε τα μοτίβα του παρελθόντος σε ένα νέο ξεκίνημα.

Υδροχόος

Φαίνεται πως τώρα τελευταία, η ερωτική σας ζωή έχει αρχίσει να βελτιώνεται, αγαπητοί Υδροχόοι και σας έχει φέρει έντονα συναισθήματα σύνδεσης, αγάπης και εμπιστοσύνης.

Μία από τις πιο σκληρές στιγμές που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε είναι όταν τελικά, όλα όσα λέγατε πως θέλετε, τελικά σας δοθούν.

Αρχικά, αυτό δεν σας φαίνεται ούτε εμπόδιο, ούτε καν θέμα, αλλά αν είστε μόνος για καιρό, έχετε φτιάξει τη ζωή σας και αισθάνεστε ασφάλεια μόνοι σας, η αγάπη που πάντα ζητούσατε μπορεί να μοιάσει με απειλή – παρά με δώρο.

Την ίδια στιγμή, πρέπει να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Όλα όσα νιώθετε είναι αληθινά και πρέπει να προσεγγίσετε τα πράγματα διαφορετικά, ώστε να δημιουργήσετε τη δέσμευση που πάντα λαχταρούσατε.

Την Κυριακή 17 Αυγούστου, ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργώντας μια κρίσιμη κατάσταση στη σχέση σου και το πώς θα προχωρήσεις σε μια μελλοντική δέσμευση. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια επικείμενη απειλή καθώς το μυαλό σου τρέχει με όλα τα «τι θα γίνει αν», πρέπει να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να αποφασίσεις τίποτα τώρα.

Και ενώ έχεις δει ότι η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας τους τελευταίους μήνες, έχεις επίσης παραμελήσει να πεις στον σύντροφό σου πόσο φοβάσαι να μπεις σε μια βαθύτερη σχέση, ακόμα κι αν είναι αυτό που θέλεις πραγματικά.

Ξεκίνα να μιλάς στον σύντροφό σου για τα παλιά τραύματα και τους φόβους σου, αλλά ταυτόχρονα να του πεις πόσο πολύ θέλεις μια ζωή μαζί του. Βγες από τη ζώνη άνεσής σου, γιατί μπορεί να χάσεις την ευκαιρία να προχωρήσεις τη σχέση, από την ανασφάλεια που σε εμποδίζει να λάβεις όσα αξίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.