Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Τα 3 ζώδια που θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα σήμερα


 Σήμερα, Παρασκευή 16 Αυγούστου, η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο καθώς αυτός σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, εκπληρώνοντας τα όνειρα για τρία συγκεκριμένα ζώδια.

Η Παρασκευή έρχεται με πολλές υποσχέσεις. Αστρολογικά φαίνεται ότι, αν σκεφτούμε κάτι, τότε αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αν είχαμε ένα όνειρο για χρόνια, τώρα αυτό αποκτά ορμή και γίνεται πραγματικότητα.

Τρία ζώδια θα δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι με τόση ενέργεια από τον Κρόνο στον κοσμικό ουρανό, η εκπλήρωσή τους δεν θα προκαλέσει καν έκπληξη. Πρόκειται για ένα όνειρο που γεννήθηκε από την αγάπη γι’ αυτά τα τρία ζώδια.

Επειδή η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, στο τέλος, όλα θα πάνε καλά. Εσείς προσπαθήσατε και τώρα θα δείτε ότι η αποφασιστικότητα και το πάθος σας θα αποφέρουν καρπούς. Τα όνειρα άλλωστε, γίνονται πραγματικότητα όταν τα πιστεύουμε.

Τα 3 ζώδια που θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα σήμερα

  • Παρθένος
  • Υδροχόος
  • Ιχθύς

Παρθένος

Παρθένοι, η Αφροδίτη είναι η καλύτερή σας φίλη και επειδή έχετε να αντιμετωπίσετε τον Κρόνο, θα δείτε ότι, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, σας ευνοεί. Επιτέλους, η τύχη είναι με το μέρος σας. Τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει, ούτε καν ο Κρόνος.

Περάσατε από όλα τα στάδια της αμφισβήτησης του εαυτού σας και του φόβου και όσο ο καιρός περνά, το μόνο που απασχολεί τη σκέψη σας είναι πόσο αγνά είναι τα αισθήματά σας και πως, δεν ζητάτε πολλά. Αυτό που ονειρεύεστε είναι πράγματι, εφικτό.

Στις 16 Αυγούστου, για την ακρίβεια, είναι κάτι παραπάνω από εφικτό. Το όνειρό σας σήμερα, είναι δυνατό και θα ενισχύσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας. Τώρα, Παρθένοι, πιστεύετε στον εαυτό σας  και αυτό είναι ένα σπουδαίο βήμα. Σήμερα σας συμβαίνουν μόνο καλά πράγματα.

Υδροχόος

Η πίστη είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει, Υδροχόοι και, όταν πρόκειται για την εκπλήρωση των ονείρων σας, δεν ακολουθείτε τη συμβατική οδό και τους καθιερωμένους κανόνες. Πιστεύετε ότι ένα όνειρό σας θα εκπληρωθεί, ένα κοινό γνώρισμα των Υδροχόων.

Η έντονη και κάπως αρνητική επιρροή του Κρόνου, σας δυσκολεύει, έως έναν βαθμό, και νιώθετε ότι το σύμπαν δεν σας στηρίζει να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Τότε είναι που αξιοποιείτε τη δύναμη της Αφροδίτης, που έρχεται εύκολα να σας βοηθήσει.

Η μετάβαση της Σελήνης που σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, ευνοεί όσους τολμούν να ονειρεύονται, και εσείς Υδροχόοι, είστε γνωστοί ονειροπόλοι. Περνάτε τις πύλες του Κρόνου πετώντας και δείχνετε στο σύμπαν ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να τα πιστέψεις. Εσείς είστε που δίνετε ζωή στα όνειρά σας.

Ιχθύες

To στοιχείο που σας ξεχωρίζει, Ιχθύες, είναι το γεγονός ότι σε αυτή τη ζωή δεν ζητάτε πολλά. Αυτά που θα εισπράξετε, όμως, θα ξεπεράσουν και την πιο τρελή σας φαντασία, και όλα θα γίνουν για καλό. Σήμερα, Παρασκευή, θα δείτε ένα όνειρό σας να πραγματοποιείται.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν είχατε καν την προσδοκία το όνειρο αυτό να πραγματοποιηθεί. Αν εκπληρωνόταν, θα χαιρόσασταν πολύ, αλλά ήσασταν ευχαριστημένοι και έτσι. Όταν θα δείτε το όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα, θυμηθείτε να ευχαριστήσετε το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη για την καθοδήγησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις