Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Είναι 35 ετών αλλά συνεχώς του λένε ότι μοιάζει με έφηβο – «Αυτό είναι το μυστικό της νεότητάς μου»


 Ένας 35χρονος άνδρας αποκαλύπτει τα μυστικά της νεανικής του εμφάνισης, καθώς οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι έφηβος. Όπως εξηγεί, σε γενικές γραμμές, προσπαθεί να αποφεύγει τον ήλιο, δεν καταναλώνει αλκοόλ και ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή.

Ο Brandon Miles May εφαρμόζει καθημερινά αντηλιακό, καλύπτει το δέρμα του όταν βγαίνει έξω και δεν έχει πιει ποτέ αλκοόλ στη ζωή του. Επιπλέον, ακολουθεί μια διατροφή πλούσια σε φρέσκα φρούτα, φυτικές τροφές και ψάρια, η οποία τον βοηθά να αισθάνεται εξίσου νέος, όπως πριν από 10 χρόνια.

«Αποδίδω την νεανική μου εμφάνιση στο ότι δεν πίνω. Αισθάνομαι πραγματικά νέος. Νομίζω ότι αυτό έχει βοηθήσει. Αποφεύγω τον ήλιο όλη μου τη ζωή. Φοράω φούτερ για να μπλοκάρω την ηλιακή ακτινοβολία και προστατεύω τα χέρια μου», εξηγεί ο ίδιος.

Ο Brandon φροντίζει το δέρμα του από 13 ετών και προσπαθεί να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. «Όταν πηγαίνω στο αεροδρόμιο, η ασφάλεια με ρωτάει πόσο χρονών είμαι. Με κοιτάνε καλά καλά. Πιστεύουν ότι ηλικία μου κυμαίνεται από 15-16 έως 18-19 ετών. Δεν έχω κάνει καμία επέμβαση. Αυτό που κάνω είναι αρκετά απλό αλλά αποτελεσματικό», λέει ο δημιουργός περιεχομένου στα social media από το Ντιτρόιτ του Μίτσιγκαν, ΗΠΑ.

Το «μυστικό» της νεανικής εμφάνισής του

Ο Brandon, επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα των ιατρικών επικοινωνιών, είχε πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη για την υγιεινή διατροφή. Από τα 15 του ξεκίνησε να κάνει αλλαγές στη διατροφή του, όπως την ενσωμάτωση του πράσινου τσαγιού και περισσότερων φυτικών τροφών. Στα 19 του απέκλεισε από την διατροφή του τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες και τώρα ακολουθεί μια διατροφή που βασίζεται σε βιολογικά τρόφιμα και πολλά ψάρια χαμηλά σε υδράργυρο. «Από τα 13 μου ήμουν ήδη ευαισθητοποιημένος σχετικά με τη μακροζωία και την αντιγήρανση. Ενδιαφερόμουν για τη διατροφή και τη διατήρηση ενός νεανικού σώματος», αναφέρει.

Ο Brandon πιστεύει επίσης ότι η άσκηση είναι σημαντική, αλλά αποφεύγει τις έντονες δραστηριότητες για να μην επιβαρύνει το σώμα του. «Δεν κάνω έντονη άσκηση. Η υπερβολική άσκηση μπορεί να προκαλέσει στρες στο σώμα και να επιταχύνει τη γήρανση. Προτιμώ μέτρια και ήπια άσκηση, όπως περπάτημα, yoga και λίγη ενδυνάμωση». Ο ίδιος δηλώνει ότι αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του, αλλά επιμένει ότι με τον τρόπο ζωής του δεν επιδιώκει να ζήσει για πάντα, αλλά να παραμείνει υγιής για όσο το δυνατόν περισσότερο.

«Θέλω να νιώθω καλά. Το να ζεις για πάντα δεν είναι προτεραιότητα. Είναι θέμα διατήρησης της υγείας. Νομίζω ότι δείχνω καλύτερα απ’ ότι πριν από 10 χρόνια. Νιώθω νέος και πιστεύω ότι το σώμα ακολουθεί το μυαλό μου», προσθέτει.

Ο Brandon αναφέρει ότι όσοι τον συναντούν πιστεύουν ότι ο τρόπος ζωής του πρέπει να είναι «εξαντλητικός», αλλά αυτός λέει ότι είναι απλός. Επιπλέον, δεν στερείται τις απολαύσεις, όπως η σοκολάτα. «Τρώω σοκολάτα κάθε μέρα. Επιλέγω σοκολάτα με 92% έως 100% κακάο, που είναι πολύ πικρή. Είμαι αρκετά ευέλικτος. Αν βγω για δείπνο, θα φάω λίγο ψωμί με ελαιόλαδο», λέει ο ίδιος.

Οι συμβουλές του Brandon για νεανική εμφάνιση:

  • Αποφύγετε τον ήλιο και προστατεύστε το δέρμα σας με ειδικά ρούχα.
  • Χρησιμοποιείτε αντηλιακό καθημερινά.
  • Καταναλώστε βατόμουρα και άλλα μούρα, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  • Καταναλώστε ψάρια χαμηλά σε υδράργυρο, όπως σαρδέλες, που είναι πλούσια σε ωμέγα-3.
  • Καταναλώστε βιολογικά φρούτα και λαχανικά.
  • Αποφύγετε τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη.
  • Αποφύγετε το αλκοόλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις