Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Είναι 34 ετών και παντρεύεται έναν 77χρονο άνδρα – «Άλλαξε την ζωή μου προς το καλύτερο αν και λένε ότι τον παίρνω για τα λεφτά του»

 


Μία γυναίκα 34 ετών, δέχεται έντονη κριτική και χαρακτηρίζεται «προικοθήρας», μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με έναν άνδρα 43 χρόνια μεγαλύτερό της. Η Imani, 34 ετών, και ο Larry, 77 ετών, είναι μαζί για περίπου 10 χρόνια, αν και μόλις πριν από δύο χρόνια επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι μοιράστηκε την ιστορία του στο κανάλι του YouTube με τίτλο «Love Don’t Judge». Όπως αφηγείται το ζευγάρι, η Imani αναζητούσε σύντροφο, όχι απαραίτητα για σοβαρή σχέση, μέσω εφαρμογής γνωριμιών και ο Larry εμφανίστηκε ως ένας από τους ταιριαστούς προτεινόμενους.

Ένιωσε αμέσως έλξη για τον Larry. H γυναίκα ομολογεί ότι δεν περίμενε ποτέ να κάνει σοβαρό δεσμό με κάποιον τόσο μεγαλύτερό της. Ωστόσο ο Larry της απέδειξε ότι έκανε λάθος. Η 34χρονη εξηγεί: «Γενικά θεωρώ τους μεγαλύτερους πιο γοητευτικούς και ο  Larry είναι ένας αρκετά ελκυστικός άνδρας. Όταν τον γνώρισα από κοντά, δεν απογοητεύτηκα καθόλου».

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που με κακομαθαίνουν έτσι»

Μπορεί το ζευγάρι να το χωρίζουν 43 χρόνια, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο, ειδικά από τη στιγμή που έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Η σχέση τους, χάρη στην εξαιρετική τους επικοινωνία, γίνεται όλο και πιο δυνατή. Η Imani, η οποία μοιράζεται στιγμιότυπα της σχέσης τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγεί ότι δεν βαριέται ούτε λεπτό με τον 77χρονο σύντροφό της και τη συναρπαστική του προσωπικότητα.

Το αξιαγάπητο ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια, και πηγαίνουν μαζί στο Ντουμπάι και το Παρίσι. Οι δυο τους χαίρονται μια πολυτελή ζωή, και ο Larry προσφέρει στο άλλο του μισό άφθονα ψώνια και χαλαρές μέρες παίζοντας γκολφ.  «Ποτέ δεν με έχουν κακομάθει έτσι στη ζωή μου», προσθέτει η  Imani. «Το καλύτερο από όλα είναι τα ταξίδια για ψώνια στο Παρίσι. Ποτέ δεν μου λέει όχι», είπε χαρακτηριστικά στο κανάλι «Love Don’t Judge».

«Είναι πάρα πολύ ευγνώμων για όλα όσα της προσφέρω», παρατηρεί ο LarryΗ 34χρονη, που είναι λάτρης της τέχνης, λέει ότι μπορεί κάποιοι να τη χαρακτηρίζουν ως προικοθήρα, αλλά δεν την ενδιαφέρουν τα λεφτά. Επίσης εξηγεί ότι δεν λέει ποτέ στον σύντροφό της πως να διαχειριστεί τα χρήματά του.

«Η σχέση μας είναι διαφορετική και στον κόσμο δεν αρέσει το διαφορετικό. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτή», εξηγεί ο Larry.

«Έχουμε συνηθίσει τα αδιάκριτα βλέμματα»

Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο πρόσφατα αρραβωνιάστηκε στο Παρίσι, εξομολογείται ότι έχει συνηθίσει τα περίεργα βλέμματα του κόσμου και ότι πλέον για αυτούς,  είναι κάτι αναμενόμενο. Ωστόσο, δεν ασχολούνται, προσπερνούν την κριτική και λένε ότι, αν μη τι άλλο, έχει κάνει τη σχέση τους πιο δυνατή.

«Μας έχει φέρει πιο κοντά», παρατηρεί ο Larry. Σύμφωνα με τον Larry και την Imani, ακόμη και οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι ανησυχούσαν για την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους ενώ ήταν βέβαιοι ότι η σχέση τους δεν θα αντέξει. Ωστόσο το ζευγάρι είχε και πάρα πολλή στήριξη από κάποιους φίλους. «Όταν βγαίνουμε έξω ή όταν ταξιδεύουμε όλοι μαζί, καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει ηλικιακό χάσμα, επικοινωνούν πολύ αρμονικά οι δυο τους», εξηγεί η φίλη του ζευγαριού, Carolina.

«Άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο»

«Έχει αλλάξει τη ζωή μου», εξηγεί ο Larry. H Imani περιγράφει πως «ο Larry άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο, με πολλούς τρόπους. Έχει κάνει πολλά για εμένα, συναισθηματικά, πνευματικά και οικονομικά και έχω ωριμάσει μαζί του».

Με διαφορά ηλικίας 40 χρόνια, το ζευγάρι γνωρίζει καλά ότι η σχέση τους μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Η Imani ομολογεί: «Είναι φυσιολογικό να ανησυχείς για την υγεία κάποιου όσο μεγαλώνει. Αν ποτέ οι δρόμοι μας χωρίσουν, θα έκανα σχέση με γυναίκα. Είμαι αμφιφυλόφιλη. Δεν υπάρχει άνδρας που να μπορεί να ανταγωνιστεί τον Larry».

Προς το παρόν, το αγαπημένο ζευγάρι οργανώνει τον γάμο του και τη συνταξιοδότηση του Larry, προκειμένου να μπορέσουν να ταξιδέψουν τον κόσμο και να περάσουν χρόνο ο ένας με τον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.