Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Τα 3 ζώδια που «δοκιμάζονται» από το σύμπαν σήμερα – «Η υπερβολική σκέψη προκαλεί σύγχυση»


 Κατά τη διάρκεια της τριγωνικής όψης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις 3 Αυγούστου 2024, μπορεί να νιώσουμε σαν να μας δοκιμάζει το σύμπαν. Αστρολογικά, εξετάζουμε πώς οι διελεύσεις που περιλαμβάνουν την επιρροή του Ποσειδώνα τείνουν να επηρεάζουν το μυαλό μας, ίσως και υπερβολικά μερικές φορές. Το Σάββατο, τρία ζώδια μπορεί να μην διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα.

Αυτό που βλέπουμε είναι μια ζώνη επιρροών που μας επιτρέπει να βλέπουμε τα πράγματα πολύ καθαρά, γεγονός που προκαλεί σύγχυση. Αν βλέπουμε «τα πάντα», τότε αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να τα κατανοήσουμε όλα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, λίγο πριν περάσει στον Λέοντα, μοιάζει με δοκιμασία.

Φυσικά, αν πρόκειται για δοκιμασία, τότε μπορούμε να πετύχουμε σε αυτή, πράγμα που θα το κάνουμε. Το θέμα είναι απλώς να τακτοποιήσουμε τα πράγματα μόνοι μας, ώστε να μπορούμε να κάνουμε τη σωστή κίνηση και το σωστό πράγμα. Όλη αυτή η υπερβολική σκέψη μπορεί, μακροπρόθεσμα, να έχει έναν σκοπό, και αυτός ο σκοπός οδηγεί σε σαφήνεια και απλότητα. Όλα καλά λοιπόν.

Υπάρχει ένα τεστ από το σύμπαν για 3 ζώδια στις 3 Αυγούστου 2024

  • Καρκίνος
  • Παρθένος
  • Ιχθύες

Καρκίνος

Παραδέχεσαι εύκολα ότι σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα, σε σημείο που δεν έχουν πια νόημα, ούτε καν για σένα. Αν και είναι μια συνήθεια που έχεις προσπαθήσει να αποβάλλεις, έχεις καταλάβει κάτι: μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Ενώ μπορεί να νιώθεις ότι δοκιμάζεσαι στις 3 Αυγούστου, άντεξε, Καρκίνε… θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αναδεικνύει τους στοχαστές σε όλο τους το μεγαλείο. Καταλαβαίνεις ότι αυτό αφορά εσένα και ότι είναι πολύ πιθανόν να μην σταματήσεις ποτέ να σκέφτεσαι υπερβολικά κάτι. Ωστόσο, είσαι σε θέση να καταλήξεις σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα.

Άρα, το σύμπαν μπορεί να σε δοκιμάζει εσένα και την υπομονή σου, αλλά μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το είδος της επίπονης περιόδου. Θα καταλάβεις κάτι που αξίζει την υπερβολική σκέψη σου. Τι τρόπος να περάσεις μια δοκιμασία, Καρκίνε; Αντιμετωπίζεις την κατάσταση σκεπτόμενος περισσότερο από τους άλλους. Ενδιαφέρον!

Παρθένος

Εξαιτίας του τριγώνου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μπορεί να νομίζεις ότι έχεις παρεξηγήσει κάτι. Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή δεν καταλαβαίνεις κάτι που λέει κάποιος που είναι κοντά σας ή κάποιος συνάδελφός σας. Παρ’ όλα αυτά, τα λόγια του μένουν στα αυτιά σας, ακόμα και το Σαββατοκύριακο.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι, με τον υπερβολικό τρόπο σκέψης σου, καταλήγεις να βλέπεις ότι μπορείς είτε να το αφήσεις να καταστρέψει το Σαββατοκύριακο σου, είτε να το τελειώσεις τώρα. Αυτή η δοκιμασία είναι κάτι που έχεις δει να συμβαίνει στη ζωή σου ξανά και το ωραίο είναι ότι έχεις μάθει. Μμμ, άρα αν δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείς… τότε γιατί να αφιερώσεις χρόνο ανησυχώντας γι’ αυτό;

Α, αυτό είναι όλο, Παρθένε. Είσαι εσύ που γράφεις τους κανόνες τώρα και είτε πρόκειται για δοκιμασία ή όχι, δεν πρόκειται να παραδοθείς σε αυτή την ενοχλητική πληροφορία που αναπηδά στο μυαλό σου, χωρίς να κάνει τίποτα άλλο από το να σε αναστατώνει χωρίς λόγο. Κέρδισες αυτή τη μάχη, Παρθένε. Τίποτα δεν σε επηρεάζει στις 3 Αυγούστου.

Ιχθύες

Δοκιμάζεσαι από το σύμπαν;  Αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της τριγωνικής όψης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις 3 Αυγούστου είναι ότι νιώθεις σαν να σε προκαλούν σε κάθε βήμα. Δεν ξέρεις γιατί και αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν αξίζει να ξαναπάς στο κρεβάτι και να κοιμηθείς. Δεν έχεις διάθεση για προκλήσεις. Ενώ οι άνθρωποι στη ζωή σου δεν έχουν κακές προθέσεις και προσπαθούν μόνο να σε εμπλέξουν σε διασκεδαστικά πράγματα, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το μόνο που θέλεις αυτή τη στιγμή είναι να σε αφήσουν ήσυχο. Το κάνεις να φαίνεται πολύ χειρότερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα και οι δικοί σου νομίζουν ότι το παρακάνεις.

Γι’ αυτό η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε κατακλύζει και τελικά σε υποτάσσει. Αυτό σημαίνει ότι το καταλαβαίνεις. Καταλαβαίνεις ότι το παίρνεις προσωπικά και ότι φαίνεται σαν να σε δοκιμάζει το σύμπαν, αλλά μόλις το φωνάξεις δυνατά, το μόνο που θα αρχίσεις να κάνεις είναι να γελάς… Όλα είναι εντάξει. Θα τα καταφέρεις και αυτή την ημέρα με πολύ λίγα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις