Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Ανείπωτος θρήνος: 3χρονο αγοράκι πνίγηκε ενώ ο παππούς του χάζευε στο κινητό – BINTEO


 Ένα 3χρονο αγόρι στο Φουτζιάν της Κίνας πνίγηκε σε ένα ποτάμι αφότου παραμελήθηκε από τον παππού του, ο οποίος φέρεται να πιάστηκε να είναι απορροφημένος στο Douyin — την κινεζική έκδοση του TikTok.

Την Τρίτη (27 Αυγούστου), η λυπημένη μητέρα του αγοριού δημοσίευσε πλάνα CCTV στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνοντας τον παππού να κοιτάζει το τηλέφωνό του προσεκτικά, ενώ ο εγγονός του κάθεται στο έδαφος με το παιχνίδι του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο εγγονός σηκώθηκε και ρώτησε τον παππού του αν μπορούσε να τον συνοδεύσει για να πλύνει το παιχνίδι του στο ποτάμι. Ο παππούς, ωστόσο, εμφανίστηκε απορροφημένος στο δυνατό βίντεο στο τηλέφωνό του και δεν ανταποκρίθηκε.

«Πάμε στο ποτάμι να το πλύνουμε;» ο εγγονός επανέλαβε την ερώτηση πολλές φορές.

Μη λαμβάνοντας καμία απάντηση από τον παππού του, ο εγγονός έφυγε από την κάμερα.

Ο παππούς σηκώνει το βλέμμα του για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά σύντομα επιστρέφει στο τηλέφωνό του σαν να μην πρόσεχε τον χαμένο εγγονό του.

Εν αγνοία του, ο εγγονός του είχε περπατήσει μέχρι το ποτάμι, όπου αργότερα γλίστρησε και πνίγηκε, αναφέρει το Sing Tao Daily .

Ο παππούς ισχυρίζεται ότι ήταν στα χαμενα καθώς ο εγγονός περπατούσε στο ποτάμι και ότι δεν αντιλήφθηκε τίποτα ούτε άκουσε τον εγγονό του να τον καλεί.
Συντετριμμένη από τον θάνατο του γιου του, η μητέρα εξέφρασε τη θλίψη της και κατηγόρησε τον πεθερό της για την αμέλειά του.

Δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο, αποκαλώντας το ως το τελευταίο βίντεο του παιδιού της πριν από το θάνατό του .

Δείτε το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ που λέει στον παππού του να πάνε να πλύνουν το παιχνίδι στο ποτάμι

photo: pixabay

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις