Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 24 Αυγούστου: Υδροχόοι, περνάτε μία εσωτερική μεταμόρφωση


 Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 24 Αυγούστου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός

Αν ήσασταν περισσότερο απασχολημένοι με κοινωνικές προσκλήσεις και φόρτο εργασίας, που ήταν μεγαλύτερος από το συνηθισμένο, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Πλέον έχετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με το πώς αισθάνεστε κατά βάθος και πώς η ρουτίνα και το πρόγραμμά σας έχουν επηρεάσει τη σωματική και συναισθηματική σας υγεία. Μπορείτε να φτάσετε σε μεγαλύτερη κατανόηση των βαθύτερων συναισθημάτων σας, που είναι συνήθως πιο δυσδιάκριτα.


Ταύρος

Αντί να επεξεργάζεστε απλώς τη λίστα με τις δουλειές σας, είναι καλύτερο να επανεξετάσετε την ανάπτυξη των δομών και των θεμελίων της ζωής σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε ποιες αλλαγές θα μπορούσαν να σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και γειωμένοι στην πραγματικότητα.

Ίσως ανακαλύψετε ότι τα σημερινά σας θεμέλια πρέπει να προσαρμοστούν για να διευκολύνουν την ανάπτυξη και την εξέλιξή σας με νέους τρόπους. Αντίθετα, αν τα θεμέλιά σας είναι ευθυγραμμισμένα με τους στόχους σας, μπορεί να τα δείτε να ενισχύονται.


Δίδυμοι

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προσέξετε τη σύνδεση νου και σώματος, καθώς μπορεί να παρατηρήσετε τι έχει ή δεν έχει λειτουργήσει όσον αφορά τις διατροφικές σας συνήθειες. Ερευνήστε νέα συμπληρώματα που θα μπορούσαν να σας δώσουν περισσότερη ενέργεια και αναθεωρήστε τις ποσότητες ζάχαρης και αλατιού που καταναλώνετε.

Συνολικά, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση του πώς νιώθει το σώμα σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κατανοήσετε μοτίβα στις καθημερινές σας συνήθειες και να εντοπίσετε τι πρέπει να αλλάξει για να δημιουργήσετε μια θετική αλλαγή.


Καρκίνος

Όταν δημιουργούμε έργα και ιδέες από μια αυθεντική θέση, ρίχνουμε την αγάπη μας σε αυτά και τους επιτρέπουμε να ανθίσουν. Ωστόσο, αν δουλεύουμε πάνω σε εργασίες χωρίς την αγάπη και την προσοχή που είμαστε ικανοί να δώσουμε, μπορεί να αισθανθούμε απίστευτα εξαντλημένοι.

Δώστε προσοχή στον εαυτό σας και σκεφτείτε ποιες πτυχές της δουλειάς σας μπορεί να πρέπει να τοποθετηθούν χαμηλότερα στη λίστα προτεραιοτήτων σας, ειδικά αν δεν αισθάνεστε εμπνευσμένοι να επενδύσετε τη δημιουργική σας ενέργεια σε αυτές.


Λέων

Αν νιώθατε ότι έχετε χαμηλή ενέργεια, αυτή η περίοδος είναι πιθανό να ενισχύσει τη φιλοδοξία σας και την επιθυμία σας να πετύχετε. Πιθανότατα θα επικεντρωθείτε περισσότερο στο μακροπρόθεσμο όραμά σας παρά στο κυνήγι των βραχυπρόθεσμων κερδών.

Πάρτε τα πράγματα με το μαλακό. Αποφύγετε να ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας και να είστε υπομονετικοί καθώς διανύετε αυτό το διάστημα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε επίγνωση των νοητικών εμποδίων που περιορίζουν την πρόσβαση στην πραγματική σας δύναμη.


Παρθένος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναδιοργανωθείτε και να αντικαταστήσετε τις παλιές συνήθειες με τελετουργίες που θα σας εξυπηρετήσουν μακροπρόθεσμα. Μερικές φορές οι καθημερινές μας τελετουργίες δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με τον τρέχοντα τρόπο ζωής μας.

Προσέξτε να μην είστε πολύ επικριτικοί με τον εαυτό σας αν δεν αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει εκεί ακόμα. Σκεφτείτε να ρωτήσετε τον εαυτό σας: Ποιες σκέψεις καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο μυαλό μου; Τι πρέπει να βάλω σε προτεραιότητα στη ζωή μου για να με βοηθήσει να νιώσω πιο γειωμένη και παρούσα;”.


Ζυγός

Σήμερα μπορεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ομορφιά και την τέχνη στο περιβάλλον σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε στην άκρη αυτά που αποσπούν την προσοχή σας και να ανακαλύψετε την περίπλοκη φύση της τέχνης που υπάρχει σε όλα τα πράγματα.

Όταν ανοίγεστε στην ομορφιά, καταλαβαίνετε πόσο πολύτιμη είναι η κάθε στιγμή. Η παρουσία σας επιτρέπει να βασίζεστε λιγότερο σε φουτουριστικές σκέψεις και να βρίσκετε τη σοφία στο εδώ και τώρα.


Σκορπιός

Το μυαλό σας μπορεί να εστιάζει περισσότερο στις σχέσεις σας και στο πώς αυτές συμβάλλουν στην προσωπική σας ανάπτυξη. Σκεφτείτε πώς οι αξίες των σχέσεών σας, σας βοηθούν να καλλιεργείτε τις σχέσεις σας. Αισθάνεστε ότι αυτή η προσπάθεια βρίσκει ανταπόκριση;

Συνδεθείτε με ανθρώπους που επενδύουν σε αυτό που επιθυμείτε από τις σχέσεις σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε σαφή όρια χωρίς να αισθάνεστε την ανάγκη να συμβιβαστείτε υπερβολικά μόνο και μόνο για να διατηρήσετε την ειρήνη.


Τοξότης

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείτε με την τέχνη μέσω των αισθήσεών σας και να προσγειωθείτε στην παρούσα στιγμή. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα γλυπτικής ή αρωματοθεραπείας.

Η ενασχόληση με τις αισθήσεις σας ενισχύει τη σύνδεσή σας με τον κόσμο, επιτρέποντάς σας να αλληλεπιδράσετε με τους άλλους βαθύτερα. Όταν εμπιστευόμαστε τις αισθήσεις μας, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε υπερβολικά πώς να είμαστε ή να ανησυχούμε για το πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι.


Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στις πιο μικρές λεπτομέρειες των ιδεών και των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είχατε μια σημαντική ανακάλυψη για να προχωρήσετε πιο κοντά στον σκοπό σας. Αυτό σας δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια, δηλαδή όταν ξέρετε ότι ακολουθείτε έναν δρόμο που σας φαίνεται σωστός σε όλα τα επίπεδα.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επεξεργαστείτε αντικειμενικά τυχόν φόβους ή αμφιβολίες που μπορεί να έχετε. Είστε σε θέση να αποστασιοποιηθείτε από ό,τι μπορεί να σας προκαλεί άγχος για το πώς να προχωρήσετε μπροστά.


Υδροχόος

Περνάτε μία εσωτερική μεταμόρφωση που ενδέχεται να μην μπορείτε να εκφράσετε με λόγια. Μπορείτε, όμως, να αισθανθείτε ότι κάτι έχει μετατοπιστεί μέσα σας και σας οδηγεί να δεσμευτείτε για τους στόχους σας και να σταματήσετε να είστε αναποφάσιστοι.

Αυτό έχει να κάνει λιγότερο με την ανάληψη ρίσκου και περισσότερο με την επιβεβαίωση ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Όταν τιμάμε το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε κάθε φορά αυτό μας επιτρέπει να αναλογιστούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει όσον αφορά το ταξίδι της αυτοαγάπης μας.


Ιχθύες

Φυσικά, είστε ειδικός στην ονειροπόληση, η οποία είναι μια τεράστια πηγή της δημιουργικής σας δύναμης. Μπορεί τώρα να έχεις τυχαίες ιδέες που μοιάζουν σαν να πέφτουν από τον ουρανό. Βλέπεις, όμως, ποιες ιδέες μπορείς να κάνεις πραγματικότητα.

Ωστόσο, επανεξετάστε πρώτα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Αν έχετε το περιθώριο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να του δώσετε μορφή χωρίς να έχετε ακόμη πολλές προσδοκίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.