Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ανακάλυψε ότι η καλύτερη φίλη της κοιμάται με τον 23χρονο γιο της και έγινε έξαλλη – «Αυτό δεν είναι το χειρότερο»


Οι περισσότεροι, έχουμε μια ιδέα τι σημαίνει προδοσία από φίλο. Όταν όμως, η ασέβεια και η κοροϊδία έρχεται και από το ίδιο σου το παιδί, είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την απογοήτευση.

Μία γυναίκα έκοψε κάθε επαφή με την καλύτερή της φίλη, όταν διαπίστωσε ότι εκείνη κοιμόταν με τον 23χρονο γιο της.

Η γυναίκα, έγραψε σε μία ανάρτηση στο Mumsnet για την περίπτωσή της: είναι έξω φρενών από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι η, για πάνω από δύο χρόνια φίλη της, «ζαχάρωνε» τον γιο της.

«Ο γιος μου έχει σχέση»

Το χειρότερο είναι ότι ο γιος της, πέντε χρόνια μικρότερος από τη φίλη της – η οποία είναι 28 ετών –υποτίθεται ότι έχει σχέση.

Εκφράζοντας την οργή της στο δημοφιλές forum για γονείς, η γυναίκα εξήγησε ότι, αφού πληροφορήθηκε τον δεσμό, έσβησε το τηλέφωνο της φίλη της, έκανε φραγή και την μπλόκαρε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν σεβάστηκε  τίποτα»

Όπως εξηγεί η ίδια, δεν ενοχλήθηκε από τη διαφορά της ηλικίας, από τη στιγμή που και οι δύο είναι ενήλικοι, αλλά δεν άντεξε το γεγονός ότι η καλύτερη φίλη της δεν είχε «καθόλου όρια, ηθική και σεβασμό».

«Τους τελευταίους μήνες, την βοηθούσα, της έδινα φαγητό, τάιζα ακόμη και τη γάτα της επειδή έμεινε χωρίς δουλειά και έπεσε σε κατάθλιψη», έγραψε στην ανάρτηση.

«Τώρα πλέον, έχει βρει δουλειά και μόλις πριν από δύο εβδομάδες, μου έλεγε πόσο εκτιμά τη φιλία μας και πόσο ευγνώμων είναι που με έχει στη ζωή της, πόσο αναγνωρίζει όσα έχω κάνει για εκείνη».

«Με κορόιδευε στα μούτρα»

«Όταν μου τα έλεγε όλα αυτά, είχε ήδη κάνει σεξ με τον γιο μου. Την ξέρω 2,5 χρόνια, είμαι έξω φρενών!»

Η μητέρα εξήγησε ότι, από τη στιγμή που αποκάλυψε την αλήθεια, ο γιος της ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και μάλιστα εκείνη τον παροτρύνει να πει στην σύντροφό του την αλήθεια.

Έκπληκτοι, εκατοντάδες αναγνώστες στο Mumsnet κατέκλυσαν το πεδίο με τα σχόλια, κατακρίνοντας και τους δύο για τις εκκεντρικές τους προτιμήσεις στο σεξ.

«Είναι και οι δύο υπεύθυνοι»

«Είναι αηδιαστική συμπεριφορά», σημείωσε έκπληκτος ένας αναγνώστης.

«Θα έκανα το ίδιο με εσένα. Ήταν τεράστια ασέβεια να μπει στο σπίτι σου και να κάνει κάτι τέτοιο. Ντροπή της».

Κάποιος άλλος παρατήρησε, συμπληρώνοντας: «Δεν έχει σημασία η διαφορά ηλικίας, η ασέβεια είναι το θέμα, δεν έπρεπε να γίνει αυτό».

Ενώ ακόμη ένας έγραψε, έξαλλος: «Δεν είναι καλή φίλη και εγώ θα την έβγαζα από τη ζωή μου», ενώ ένας τέταρτος σχολίασε: «Είναι εξίσου ένοχοι και ανήθικοι».

«Μόνο ο γιος σου φταίει»

Ωστόσο, ορισμένοι δεν κατέκριναν τόσο τη φίλη, όσο τον άπιστο γιο:

Κάποιος, παρατήρησε: «Ο γιος σου είναι εκείνος που απάτησε την σύντροφό του με τη φίλη της μητέρας του. Αυτόν πρέπει να κατηγορείς».

Πολλοί σχολιαστές είπαν ότι καλά θα κάνει ο νεαρός να «κρατάει το παντελόνι του κλειστό», με έναν να λέει, ενδεικτικά: «Ο γιος σου φταίει, όχι η φίλη».

Ένας άλλος σημείωσε: «Δεν βλέπω που έφταιξε η φίλη σου, για να είμαι ειλικρινής».

«Η συμπεριφορά του γιου σου είναι σοκαριστική. Αν ο γιος μου φερόταν έτσι προς τη σύντροφό του, θ’ απογοητευόμουν πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις