Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Κένεντι για 2022: «Ήθελαν να ξεφορτωθούν τον Πούτιν», vid


 Κατά το χθεσινό του διάγγελμα, όπου ανακοίνωσε την συμπόρευσή του με τον Τραμπ τρεις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές,

ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ επικαλέστηκε έναν από τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση: Τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Κένεντι και Τραμπ διατράνωσαν πως μία εκλογή της Καμάλα Χάρις τον Νοέμβριο θα έσερνε τις ΗΠΑ σε έναν καταστροφικό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Τον Απρίλιο του 2022, ο Μπάιντεν έστειλε τον Μπόρις Τζόνσον [πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου] στην Ουκρανία για να αναγκάσει τον Πρόεδρο Ζελένσκι να σκίσει μια ειρηνευτική συμφωνία που ο ίδιος και οι Ρώσοι είχαν ήδη υπογράψει», αποκάλυψε ο πολιτικός.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο στόχος του διεθνιστών στην Ουάσινγκτον κατά τη σύγκρουση στην Ουκρανία ήταν να υποκινήσουν ένα πραξικόπημα στη Ρωσία:

«Ο Μπάιντεν δήλωσε εκείνο τον μήνα ότι στόχος του στον πόλεμο ήταν η αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία.

Ο υπουργός Άμυνας του Λόιντ Όστιν εξήγησε ταυτόχρονα ότι σκοπός της Αμερικής στον πόλεμο ήταν να εξαντλήσει τον ρωσικό στρατό για να υποβαθμίσει την ικανότητά του να πολεμήσει οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Αυτά βέβαια δεν είχαν σε τίποτα να κάνουν με όσα έλεγαν στον αμερικανικό λαό, πως δήθεν προστάτευαν την κυριαρχία της Ουκρανίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις