Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Άβολες αλήθειες από Κένεντι: «Όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει τον Απρίλιο του 2022», vid - Ωστόσο κάποιοι δεν το ήθελαν αυτό...


 Σε συνέντευξή του στο Fox News, ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις βαρύτατες ευθύνες των λεγόμενων «δυτικών κρατών» σε ό,τι αφορά τον ουκρανικό πόλεμο.

Υπενθύμισε αυτό που πολλά Δυτικά ΜΜΕ και πολιτικοί «ξεχνούν» να επισημάνουν, πως στις αρχές Απριλίου του 2022 ο πλανήτης βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ στον τερματισμό ενός πολέμου που έχει επηρεάσει τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων, σκοτώνοντας τους Ουκρανούς και φτωχοποιώντας απόλυτα τους Ευρωπαίους:

«Είχαμε την ευκαιρία δύο φορές να διευθετήσουμε αυτόν τον πόλεμο με όρους που ήταν πολύ ευνοϊκοί για τον αμερικανικό λαό.

Τον Απρίλιο του 2022 οι Πούτιν και Ζελένσκι υπέγραψαν μία συνφωνία που παραδόθηκε από τους πρωθυπουργούς Ισραήλ και Τουρκίας.

Ήταν μία καλή συμφωνία! Το μόνο που ήθελε ο Πούτιν ήταν να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ! Ο Πούτιν απέσυρε τότε τα στρατεύματά του λόγω αυτής της συνθήκης.

Και τότε στάλθηκε εκεί ο Μπόρις Τζόνσον (πρώην πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας) και εξανάγκασε τον Ζελένσκι να ακυρώσει τη συμφωνία.

Από τότε 600χιλ. παιδιά της Ουκρανίας έχουν πεθάνει για έναν λόγο για τον οποίο κανείς δεν θα έπρεπε να είχε πεθάνει»:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις