Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Γουατεμάλα: 15χρονη έπαθε ηλεκτροπληξία από καλώδια και αποκεφαλίστηκε

 


Μια έφηβη από τη Γουατεμάλα πέθανε αφού ήρθε κατά λάθος σε επαφή με καλώδια υψηλής τάσης και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε από το ρεύμα, σύμφωνα με πολλές αναφορές.

Η Débora Rebeca Xi Artola, 15 ετών, βρισκόταν στην ταράτσα ενός κτιρίου στη συνοικία El Centro της Alta Verapaz όταν πέθανε με τραγικό τρόπο.

Η έφηβη φαίνεται ότι δεν παρατήρησε τα καλώδια γύρω της και υπέστη ηλεκτροπληξία όταν τα άγγιξε κατά λάθος, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την ισπανόφωνη εφημερίδα El Heraldo. γείτονες ισχυρίστηκαν ότι μια ομάδα εφήβων εξασκούσε χορευτικές κινήσεις στην ταράτσα όταν η Débora γλίστρησε και πιάστηκε στα καλώδια.

Τα καλώδια υψηλής τάσης έστελναν ηλεκτρισμό στο σώμα της Débora, κάτι που οδήγησε στον αποκεφαλισμό της, σύμφωνα με τα Μέσα El Heraldo και Televisión Azteca.

Στη συνέχεια η σορός της έπεσε από τα 6 μέτρα στο έδαφος.

Η μητέρα της 15χρονης, τίμησε την κόρη της με πολλές συναισθηματικές αναρτήσεις στο Facebook, συμπεριλαμβανομένης μιας με μια φωτογραφία της από την quinceañera της τον Μάρτιο, σύμφωνα με τη New York Post.

«Σε αγαπώ για πάντα. Πριγκίπισσα μου», έγραψε, και σε άλλη ανάρτηση έγραψε ότι η κόρη της ήταν η «πρώτη και μεγάλη της αγάπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις