Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Γιατί φοβούνται την Kόκκινη μέλισσα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη - Η ανακάλυψη της Apis florea στη Μάλτα εγείρει φόβους για καταστροφικές επιπτώσεις στους γηγενείς πληθυσμούς μελισσών, ισχυρίζονται επιστήμονες.


 Η κόκκινη μέλισσα – νάνος δημιούργησε μια αποικία στην Ευρώπη για πρώτη φορά, ανακάλυψαν οι επιστήμονες.

Κώστας Μανιουδάκης: Ποινική δίωξη κατά 4 αστυνομικών για ανθρωποκτονία από πρόθεση


 Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε σε βάρος 4 αστυνομικών για τη δολοφονία του 58χρονου Κώστα Μανιουδάκη, που έπεσε νεκρός την 1η Σεπτεμβρίου 2023 κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στις Βρύσες Χανίων.

Ελλάδα: Δεύτερη στη λίστα με τους πιο φιλικούς ανθρώπους παγκοσμίως – Ποια χώρα είναι πρώτη;


 Για τους περισσότερους από εμάς, που ζούμε σε αυτή τη χώρα και έχουμε τσακωθεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας σε μποτιλιάρισμα και ουρά,

Pώμη: Επίδοξος διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει ελληνική μυθολογία στη διάρκεια διάρρηξης

 


Ένας επίδοξος διαρρήκτης συνελήφθη όταν κατά τη διάρκεια διάρρηξης σε σπίτι ηλικιωμένου, σταμάτησε για να διαβάσει ένα βιβλίο για την ελληνική μυθολογία σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η γυναίκα του γκρινιάζει που στηρίζει οικονομικά την ανάπηρη αδελφή του – «Της είπα ότι είναι εγωίστρια και αξιολύπητη»

 


Ένας συχνός λόγος εντάσεων και συγκρούσεων ανάμεσα στα ζευγάρια είναι τα οικονομικά. Κάποιες φορές, ένας σύντροφος αποφασίζει να βοηθήσει οικονομικά κάποιο μέλος της οικογένειάς του, το οποίο ενδέχεται να πυροδοτήσει καβγάδες.

«Δεν προκαλεί έκπληξη»! Χαμός με την πτώση του F-16! Τι φοβούνται τώρα οι ΗΠΑ

 


Η πρόσφατη συντριβή του πρώτου μαχητικού αεροσκάφους F-16 που δώθηκαν από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς οι Ουκρανοί πιλότοι έχουν εκπαιδευτεί βιαστικά και «ατημέλητα» και είναι πιθανό να διαπράξουν λάθη ελέγχου,

Ανιχνευτής ψεύδους σε αεροδρόμια και λιμάνια; Τι ακριβώς φέρεται να ετοιμάζεται για όλη την EE - Πού αναμένεται να εφαρμοστεί αρχικα


Πού αναμένεται να εφαρμοστεί αρχικα

Στην Ευρώπη εξετάζεται η εισαγωγή δοκιμών ανιχνευτή ψεύδους, με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI), τους ξένους ταξιδιώτες που εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Ανείπωτος θρήνος: 3χρονο αγοράκι πνίγηκε ενώ ο παππούς του χάζευε στο κινητό – BINTEO


 Ένα 3χρονο αγόρι στο Φουτζιάν της Κίνας πνίγηκε σε ένα ποτάμι αφότου παραμελήθηκε από τον παππού του, ο οποίος φέρεται να πιάστηκε να είναι απορροφημένος στο Douyin — την κινεζική έκδοση του TikTok.

Φωτό από το Mέλλον! Όταν η συμμορία θα δικαζεται για τα εγκλήματα της κατά του ελληνικού λαου

 


Γ.Γ. NATO: Δικαιολογημένη η εισβολή στο ρωσικό Κουρσκ! - Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag,


 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δικαιολόγησε την ουκρανική εισβολή στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ, επικαλούμενος το δικαίωμα του Κιέβου στη νόμιμη άμυνα.

Oι άνθρωποι σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν τι κάνει στην πραγματικότητα το Kλικ στο «Δεν είμαι ρομπότ»


 Υπάρχει ένας πολύ πιο λεπτομερής λόγος από ό,τι θα περιμέναμε.

Μόνο αν έχεις κοφτερή ματιά θα βρεις την λάμπα σε 6 δευτερόλεπτα


 Μόνο άνθρωποι με πολύ μεγάλη παρατηρητικότητα και άριστες γνωστικές δεξιότητες μπορούν να λύσουν αυτή την νέα οπτική ψευδαίσθηση.

Eμεινε έκπληκτος όταν κοίταξε Mέσα από το ολοκαίνουργιο τηλεσκόπιο και το απαθανάτισε σε φωτογραφία(vid)


 Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε κοιτάξει μέσα από το άθλιο τηλεσκόπιο κάποιου και προσποιηθήκαμε ότι είμαστε έκπληκτοι σε ένα κοντινό πλάνο ενός άδειου ουρανού.

Άφωνοι οι γιατροί: Αφαίρεσαν από το στομάχι άνδρα κλειδιά, Nυχοκόπτες και μαχαίρι – Η ερώτηση της μητέρας του που αποκάλυψε τι είχε συμβεί

 


Γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο χειρουργείο, καθώς αφαίρεσαν κλειδιά, νυχοκόπτες, ακόμη και ένα μαχαίρι από το στομάχι ενός άνδρα, ηλικίας περίπου είκοσι ετών.

Μπέττυ Μαγγίρα: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην Kόρη του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη

 


Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύφθηκε πως θα βαφτίσει την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη τον Σεπτέμβριο.

Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στη σχέση τους αυτές τις μέρες – «Δώστε προσοχή»


Από την 1η Σεπτεμβρίου, ο Ουρανός μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά. Κανείς δεν θέλει ν’ ακούει για ανάδρομη πορεία όμως, ο ανάδρομος Ουρανός, μας κινητοποιεί ώστε να κάνουμε αλλαγές και να προχωρήσουμε μπροστά.

Σάλος σε κινεζική πτήση: Κλείδωσαν βρέφος στην τουαλέτα, επειδή έκλαιγε ασταμάτητα


 Σάλο έχει προκαλέσει στην Κίνα ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε αεροπλάνο, κατά το οποίο δύο επιβάτες έκλεισαν ένα βρέφος ενός έτους στην τουαλέτα, επειδή έκλαιγε. Μάλιστα, δεν επρόκειτο καν για δικό τους μωρό, αλλά για το εγγόνι άλλων επιβατών, που έδωσαν τη συγκατάθεσή τους.

Στην Χριστίνα Γκέντζου το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Τάε Kβον Ντο σε Παραολυμπιακούς

 


Η 19χρονη Χριστίνα Γκέντζου έγραψε Ιστορία. Κέρδισε ιστορικά το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο άθλημα του τάε κβον ντο των Παραολυμπιακών Αγώνων και άνοιξε... λογαριασμό για την ελληνική αποστολή στο Παρίσι βάζοντας την Ελλάδα στον πίνακα των μεταλλίων.

«Θα σκοτώσω εσάς και τιςoικογένειές σας»! Σοκαριστικό περιστατικό στην Ευρώπη - Σε μια ακόμη επίθεση με μαχαίρι

 


Σε μια ακόμη επίθεση με μαχαίρι στην οποία εμπλέκεται ένας αλλοδαπός, ένας Σομαλός μαχαίρωσε έναν 46χρονο στο λαιμό έξω από ένα σούπερ μάρκετ στην μικρή πόλη Waltershausen της Γερμανίας. Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Πυρετός συσκέψεων ενόψει ΔΕΘ - «Κλειδώνουν» οι εξαγγελίες (TA MEΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!) Μητσοτάκη


 Το πολιτικό χρονόμετρο της φετινής σεζόν έχει ξεκινήσει με την Κυβέρνηση να αρνείται με κάθε τρόπο να εμπλακεί στα εσωτερικά ζητήματα της αντιπολίτευσης και να επιδιώκει ένα

EKTAKTO - Κερατσίνι: Tαυτοποιήθηκε και αναζητείται ο άνδρας που πέταξε το τσαντάκι με τις χειροβομβίδες

 


Στην ταυτοποίηση του οδηγού της μηχανής που πέταξε τσάντα με χειροβομβίδες μετά από καταδίωξη στο Κερατσίνι προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές που τον αναζητούν. 

Σε Kατάσταση Eκτακτης ανάγκης η Μαγνησία για τα νεκρά ψάρια


 Συγκκριμένα, με σημερινή (Παρασκευή 30/8) απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου, αποφασίζεται η κήρυξη σε κατάσταση

Καρκίνος του παγκρέατος: 2 πρώιμα σημάδια της νόσου που αποκαλείται «σιωπηλός δολοφόνος» – Μην τα αγνοείτε

 


Ο καρκίνος του παγκρέατος είναι γνωστός ως «σιωπηλός δολοφόνος» λόγω του χαμηλού ποσοστού επιβίωσης και της δυσκολίας διάγνωσής του στα πρωταρχικά στάδια.

Ανακάλυψε ότι η αδελφή της είχε κρυφή σχέση με τον Mακαρίτη αρραβωνιαστικό της – «Σχεδίαζαν να φύγουν μαζί πριν πεθάνει»


 Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη θλίψη είναι ο θάνατος ενός αγαπημένου. Παρόλα αυτά υπάρχουν πράγματα που ίσως είναι περισσότερο επώδυνα, όπως να μαθαίνεις την προδοσία του ανθρώπου που θρηνείς.

Kακοκαιρία: Καταιγίδες στην Αττική – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο στόχαστρο της «Ψυχρής Λίμνης»


 Η κακοκαιρία συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου με έντονα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές, μεταξύ αυτών η Αττική και η Θεσσαλονίκη.

Σαρωτικές αλλαγές στη χορήγηση επιδομάτων: Υποχρεωτικά σε άυλη μορφή κατά 50% - Περιορίζουν τα μετρητά με τη δικαιολογία της φοροδιαφυγής!


 Ένα Κεντρικό Μητρώο Επιδομάτων, στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών, δρομολογεί το οικονομικό επιτελείο και τα συναρμόδια υπουργεία προκειμένου να υπάρξει συνολική ολοκληρωμένη εικόνα για το ύψος των επιδομάτων, που κατευθύνονται και ποιοί είναι οι δικαιούχοι.

Συναγερμός στο Κερατσίνι: Άγνωστοι YΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ... πέταξαν τσαντάκι με χειροβομβίδες - Πυροτεχνουργοί στο σημείο

 

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο (31/8) στο Κερατσίνι όταν σε καταδίωξη μηχανής από την ομάδα Δίας οι επιβάτες της ξαφνικά πέταξαν ένα τσαντάκι στο οποίο λίγο αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν ότι είχε μέσα τρεις χειροβομβίδες.

Παύλος Πολάκης: «Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» - Tι αναφέρει σε ανάρτησή του


 Λίγες μέρες πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται με νέα ανάρτηση και βάζει - ξανά - «φωτιά» στο κόμμα.

Πρόσωπο-έκπληξη για την Προεδρία της Δημοκρατίας; Φουντώνουν οι φήμες - H ονοματολογία έχει αρχίσει εδώ και καιρό.

 


Τον Υπουργό Άμυνας, Νίκο Δένδια, παρουσιάζουν σήμερα δημοσιεύματα ως ένα πρόσωπο-«κλειδί» για την Προεδρία της Δημοκρατίας!

Πλασματικά έτη: Γιατί μπήκε «φρένο» στον σχεδιασμό εξαγοράς 5ετίας για όλους – Ποιοι θα έχαναν με το νέο σύστημα


 Στο «συρτάρι» του Υπουργείου Εργασίας μπαίνουν οι προτάσεις για την υιοθέτηση ενός νέου καθεστώτος εξαγοράς πλασματικού χρόνου ασφάλισης και θα παραμείνουν εκεί… μέχρι νεωτέρας.

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 31 Αυγούστου: Παρθένοι, βρίσκεστε σε ένα νέο σταυροδρόμι


 Τι θα συμβεί σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Νέος τραγέλαφος!... Χαμός στην Ουκρανία: «Το F-16 μας χτυπήθηκε από… Patriot»!!


Η Ουκρανή βουλευτής, Mariana Bezuglaya, κατηγόρησε τις Ουκρανικές Ε.Δ. ότι προσπαθούν να υποβαθμίσουν την απώλεια ενός μαχητικού αεροσκάφους F-16 που προμήθευσε η Δύση, λέγοντας ότι μπορεί να καταστράφηκε από φίλια πυρά.

Γιάννης Ζουγανέλης: Το ξέσπασμα μετά την κηδεία του Χρήστου Γιανναρά – «Ας συμμορφωθούμε λιγάκι γιατί χανόμαστε»


 Ο Γιάννης Ζουγανέλης εξέφρασε δημόσια την απογοήτευσή του μετά την κηδεία του Χρήστου Γιανναρά, που έγινε την Πέμπτη (29/08) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχουν μιλήσει ακόμα Κασσελάκης-Πολάκης - Κορυφαίο στέλεχος των 87 απειλεί με παραίτηση

 


Μπορεί πολλοί στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία να προεξοφλούν τη συμφιλίωση Στέφανου Κασσελάκη και Παύλου Πολάκη ύστερα από τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού, ωστόσο, όπως πληροφορείται το CNN Greece, δεν είχε υπάρξει, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, κάποια επικοινωνία των δύο ανδρών.

O Άδωνις Γεωργιάδης παρουσιάζει το ρολεξ και πόσο καλά πληρώνεται στο (x)

 


Σπύρο προκαλείς… Πανάκριβο ρολογάκι ρόλεξ Μπρούς Γουέιν;

Θα δείτε τι έχετε να πάθετε...

 


Ποιοι δικαιούνται «κούρεμα» έως και 50% στα πρόστιμα λόγω φοροδιαφυγής


 Μειωμένα από 25% έως 50% θα είναι τα πρόστιμα για τους φορολογούμενους που αποδέχονται ότι διέπραξαν φοροδιαφυγή, με την προϋπόθεση ότι δεν θα προσφύγουν στα Διοικητικά Δικαστήρια για να ακυρώσουν το φόρο που τους έχει επιβληθεί μετά από έλεγχο.

Με λουκέτα στα σχολεία και συγχωνεύσεις τμημάτων ξεκινάει η σχολική χρονιά Πάνω από 200 σχολεία σε όλη την Ελλάδα δεν θα ανοίξουν φέτος, ελλείψει μαθητών. Παράλληλα δρομολογούνται μαζικές συγχωνεύσεις τμημάτων, με την εκπαιδευτική κοινότητα να βρίσκεται σε αναβρασμό Αφροδίτη Τζιαντζή Αφροδίτη Τζιαντζή


 Τα σχολεία έχουν μπει για τα καλά στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού. Αυτή την αίσθηση αποκομίζει κανείς από τις σημερινές εξαγγελίες του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερακκάκη για τις 11 αλλαγές στην εκπαίδευση – εκ των οποίων οι περίπου οι

Pωσία και Κίνα θέλουν να «γονατίσουν» τις ΗΠΑ στην Αρκτική - Από τα πιο σημαντικά γεωοικονομικά «μέτωπα» του πλανήτη


Όπως πολλοί θυμούνται, πρόσφατα ρωσικά και κινεζικά βομβαρδιστικά πέταξαν κοντά στην Ζώνη Ταυτοποίησης Αεράμυνας της Αλάσκας (ADIZ).

Κατερίνα Καινούργιου: H τρυφερή ανάρτηση του Παναγιώτη Κουτσουμπή, από το ταξίδι τους στην Ισπανία

 


Στην Ισπανία βρίσκονται η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της Παναγιώτης Κουτσουμπής, για να περάσουν τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών. Μάλιστα,

«Όλα καταρρέουν»: Κατακραυγή κατά Ζελένσκι επειδή κατέρρευσε το μέτωπο στο Ντονμπάς, vid - Ανεβάζουν στροφές οι ρωσικές δυνάμεις - Εκκενώνονται πόλεις και χωριά

 


Ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δέχεται ένα μπαράζ επικρίσεων από στρατιωτικούς, νομοθέτες και στρατιωτικούς αναλυτές για τις καταιγιστικές προόδους του ρωσικού στρατού στην ανατολική Ουκρανία από τότε που το Κίεβο ξεκίνησε την εισβολή του στην επαρχία Κουρσκ της Ρωσίας.

Νίκος Μαστοράκης: Συγκινεί έναν μήνα μετά τον θάνατο της αδελφής του, Τζένης – «Πικρή η απουσία»


 Ο Νίκος Μαστοράκης συγκινεί με μία ανάρτηση στο Facebook για την αδελφή του, Τζένη Μαστοράκη, η οποία πριν από περίπου έναν μήνα έφυγε από τη ζωή.

«Λευκό το ποινικό μητρώο» της καταδικασμένης ιδιοκτήτριας λούνα παρκ, λέει ο Δήμος Λάρισας


 Στην είδηση ότι καταδικασμένη ιδιοκτήτρια λούνα παρκ σε Χαλκίδα και Αλμυρό, έλαβε φέτος άδεια για λειτουργία λούνα παρκ σε πανηγύρι στη Λάρισα, ο Δήμος Λαρισαίων απαντά πως «το λευκό μητρώο της πλειοδότριας - που ήταν απαραίτητο στα δικαιολογητικά συμμετοχής - ήταν λευκό».

Nεκρές αγελάδες ξεβράζονται στις παραλίες της Λευκάδας - Βρέθηκαν με δεμένα τα πόδια τους

 


Λουόμενοι στη Λευκάδα αντίκρυσαν σήμερα ένα άσχημο θέαμα: μία νεκρή αγελάδα σε αποσύνθεση, είχε ξεβραστεί στην παραλία του Άη Γιάννη.

Νύχτα με 20.000 κεραυνούς - Ισχυρό μπουρίνι σε Κεφαλονιά και Θεσσαλονίκη με πτώσεις δέντρων


 Θελλώδεις ανέμους και πάνω από 20.000 χιλιάδες κεραυνούς κατέγραψαν οι μετεωρολόγοι την νύχτα που πέρασε, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης με νέα πρόβλεψη για

Σαρωτικοί έλεγχοι από την Εφορία στις φορολογικές δηλώσεις


 «Σαρωτικές» διασταυρώσεις στα στοιχεία που δηλώθηκαν από φυσικά πρόσωπα κατά την διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων διενεργεί η Εφορία. Οι ελεγκτικές αρχές βασίζονται σε πολύ συγκεκριμένα κριτήρια προκειμένου να εντοπίσουν

Bόλος: Δεύτερο πλέγμα για τη συγκράτηση των νεκρών ψαριών - Φόβοι για τεράστια καταστροφή

 


Δεύτερο πλέγμα στήθηκε σήμερα το πρωί στον Ξηριά για την προστασία του Παγασητικού, μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή από το πλήθος νεκρών ψαριών που έχουν εγκλωβιστεί στον χείμαρρο, τα οποία πλέον εκτείνονται σε μία απόσταση περίπου 200 μέτρων σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Επίδομα παιδιού: «Kλείδωσε» η αύξηση - Στην ΔΕΘ οι ανακοινώσεις


 Δεδομένη θεωρείται πλέον η αύξηση στο επίδομα παιδιού, κάτι που θα ανακοινωθεί επίσημα δια στόματος πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από το βήμα της ΔΕΘ σε λίγες μέρες. 

Για σκέψου λίγο....

 


Είδος πολυτελείας το τυλιχτό σουβλάκι - Έφτασε τα 4 ευρώ


 Στα 4 έχει φτάσει πλέον η τιμή για ένα τυλιχτό σουβλάκι σε πολλές περιοχές της Αθήνας, για τους καταναλωτές που επιλέγουν να καθίσουν να το φάνε στο κατάστημα, ενώ λίγο οικονομικότερο είναι για όσους επιλέξουν να το πάρουν «πακέτο». 

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις