Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Ρωσία/Ινδία: Αυτό που δεν θα δείξουν οι κάμερες ΜΜΕ στην Ευρώπη (video) - Δείτε...


 Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, έκανε την πρώτη του επίσκεψη στην Ρωσία μετά την στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία για να συζητήσει θέματα που περιλαμβάνουν αμυντικές και οπλικές συμφωνίες.

Αυτό που ανησυχεί την Δύση είναι οι νέες συμφωνίες όπλων που θα συναφθούν μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όπως συνέβη άλλωστε και με την συμφωνία του Πούτιν με την Βόρεια Κορέα, η οποία αναβαθμίζει την χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν απέναντι σε Ιαπωνία και Ν. Κορέα!

Ο Μόντι είναι σε θέση να προσφέρει ουσιαστική ινδική βιομηχανική υποστήριξη στη Ρωσία για τον πόλεμο της Ουκρανίας και όχι μόνο με αντάλλαγμα την ενέργεια και την στρατιωτική τεχνολογία των Ρώσων.

Ο ινδικός λαός βλέπει πως σε αντίθεση με τα δυτικά κράτη, η Ρωσία αναπτύσσει συνεργασίες βάσει της αρχής των αμοιβαίων συμφερόντων και ως εκ τούτου, όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, αποθεώνουν τον Ρώσο Πρόεδρο και την χώρα του, με τον Πούτιν να γίνεται ο νούμερο ένα πολιτικός ηγέτης σε δημοφιλία στην Ανατολή, αν όχι και στην Δύση!

Το RT βγήκε στους δρόμους της Ινδίας για να δει τι πιστεύει ο κόσμος για τον πρωθυπουργό τους που επέλεξε τη Μόσχα ως την πρώτη του διμερή επίσκεψη από τότε που κατάφερε την επανεκλογή τον Ιούνιο και το ΕΛ εξασφάλισε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις