Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ακόμα και ο Ερντογάν έφριξε με το αίσχος της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, vid - «Ανηθικότητα κατά της χριστιανοσύνης»

 


Ο Τούρκος πρόεδρος, παρότι μουσουλμάνος, παρουσιάστηκε ενοχλημένος από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, υπερασπιζόμενος τους χριστιανούς!

Όπως είπε, δέχθηκε πρόσκληση από τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, να παραστεί την τελετή έναρξης, αλλά δεν πήγε τελικά με προτροπή της 13χρονης εγγονής του που τον προειδοποίησε, δείχνοντάς του εικόνες από το Instagram.

«Αυτό που επιδιώκεται να γίνει στο Παρίσι είναι ένα σχέδιο για να φέρει τον άνθρωπο, το εντιμότερο των πλασμάτων, ακόμα και πιο χαμηλά κι από τα ζώα» ισχυρίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος και υποστήριξε ότι «οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο διαστροφής που διαφθείρει την ανθρώπινη φύση, διαφθείρει την οικογένεια και απειλεί την ασφάλεια και την επιβίωση γενεών».

Είπε ακόμη ότι «η διαβόητη σκηνή στο Παρίσι προσέβαλε όχι μόνο τον καθολικό κόσμο, όχι μόνο τον χριστιανικό κόσμο, αλλά εξίσου και εμάς», προαναγγέλλοντας ότι θα επικοινωνήσει με τον Πάπα Φραγκίσκο για να μοιραστεί μαζί του τις απόψεις του «για την ανηθικότητα που έγινε εις βάρος των χριστιανών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.