Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Αρνήθηκε να καλέσει στο παιδικό πάρτι μία συμμαθήτρια της κόρης της – «Tο πρόβλημα είναι η μητέρα του κοριτσιού»


 Όταν ήσασταν παιδί, κάνατε ποτέ πάρτι γενεθλίων στα οποία ήταν καλεσμένη ολόκληρη η τάξη σας; Αν και αυτά τα πάρτι μπορεί να είναι διασκεδαστικά μπορεί κάποια παιδιά που δεν τα συμπαθούσατε να εμφανίζονταν.

Μια 31χρονη γυναίκα αναρωτιέται αν έκανε κάτι απαίσιο αφού δεν προσκάλεσε ένα παιδί από την τάξη της κόρης της στο πάρτι γενεθλίων της. Ο λόγος ήταν ότι η μητέρα του κοριτσιού ήταν εξαιρετικά δύσκολος άνθρωπος.

Η 31χρονη έχει μία 9χρονη κόρη, που ονομάζεται Μαίρη. Η Μαίρη είναι ένα πολύ κοινωνικό κοριτσάκι και είναι δημοφιλής στα παιδιά της τάξης της.

Σύντομα θα γίνει 10 ετών, οπότε ήθελε να διοργανώσει ένα διασκεδαστικό πάρτι γενεθλίων για εκείνη και όλους τους συμμαθητές της. «Δεν ήθελε να καλέσει ένα κορίτσι που ονομάζεται Έλλα. Πέρυσι, η Έλλα, που ήταν καινούργια στην τάξη, είχε προσκληθεί στο πάρτι γενεθλίων της. Η Έλλα είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι και η κόρη μου και αυτή τα πάνε καλά. Το πραγματικό πρόβλημα είναι η μητέρα του κοριτσιού», ανέφερε η 31χρονη.


Στο περσινό πάρτι της Μαίρης η Έλλα έπεσε και γρατζούνισε το γόνατό της. Έκλαψε λίγο αλλά αφού έβαλε ένα τσιρότο στην πληγή όλα πήγαν μια χαρά. Ωστόσο όταν η μαμά της Έλλα την πήρε μετά το πάρτι, είδε το τσιρότο και τρελάθηκε.

«Η κόρη της προσπαθούσε να πει ότι ήταν μια χαρά, αλλά έβρισε εμένα και πολλούς γονείς μπροστά στα παιδιά και προσπάθησε να παραπονεθεί στο σχολείο», θυμάται η 31χρονη.


«Όσο κοντά και αν είναι η κόρη μου και η Έλλα, η Μαίρη φοβάται τώρα τη μαμά της Έλλας και ανησυχεί ότι το ίδιο πράγμα θα συμβεί ξανά αν η Έλλα είναι καλεσμένη», ανέφερε η γυναίκα.

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες, όταν έστειλε τις προσκλήσεις για το πάρτι των γενεθλίων της Μαίρης το έκανε όσο πιο διακριτικά γινόταν. Ζήτησε επίσης από όλους τους προσκεκλημένους να είναι διακριτικοί σχετικά με το πάρτι και είπε απλώς ότι προσπαθεί να κάνει ένα μικρότερο πάρτι φέτος.


Ωστόσο, τελικά μαθεύτηκε και η μαμά της Ελλα ανακάλυψε ότι η κόρη της ήταν η μόνη που δεν είχε προσκληθεί στο πάρτι. Όπως αναμενόταν η μαμά της Έλλα έγινε έξαλλη και έστειλε στην 31χρονη ένα μήνυμα με πολύ θυμό. «Με αποκάλεσε ναρκισσιστικό νταή και μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι το γεγονός πώς η κόρη της δεν ήταν καλεσμένη είχε ρατσιστικά κίνητρα. Της έστειλα μήνυμα και της εξήγησα ότι αυτό συνέβη εξαιτίας αυτού που έγινε πέρυσι. Ωστόσο, εκείνη επέμενε ότι έφταιγα εγώ», είπε η γυναίκα.


Στη συνέχεια, λίγες ημέρες αργότερα, η μαμά της Έλλα έστειλε ένα πιο ειλικρινές μήνυμα. Είπε ότι παλεύει με προβλήματα ψυχικής υγείας που την κάνουν να δυσκολεύεται να ελέγξει τα συναισθήματά της μερικές φορές και ρώτησε αν αυτή και η Έλλα θα μπορούσαν να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στο επερχόμενο πάρτι.


Η γυναίκα δεν ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο και αρνήθηκε να τις προσκαλέσει στο πάρτι. Μάλιστα της είπε να μην επικοινωνήσει μαζί της ξανά εκτός αν επρόκειτο για επείγουσα ανάγκη. Αν και δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με αυτή τη μαμά, ένιωσε άσχημα που απέκλεισε την Έλλα και δεν ήξερε τι να κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.