Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

«Αδειάζει» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον Αυγενάκη – «Tέτοιες λογικές δεν γίνονται αποδεκτές»


 Σε αποδοκιμασία της συμπεριφοράς του Λευτέρη Αυγενάκη προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχετικά με το βίντεο με το περιστατικό με ξυλοδαρμό υπαλλήλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ξεκαθαρίζοντας πως λογικές τύπου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» δεν γίνονται αποδεκτές.

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι ζητήθηκαν εξηγήσεις και αναμένεται ανακοίνωση του πρώην υπουργού διαμηνύοντας, ωστόσο, ότι ωστόσο, ότι «συμπεριφορές του τύπου "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" δεν γίνονται ανεκτές».

«Δεν νομίζω ότι επιδέχεται πολλών ερμηνειών το βίντεο. Είναι αυτονόητη τουλάχιστον μια συγγνώμη. Περιμένουμε τη θέση του βουλευτή. Θα βγάλει ανακοίνωση. Αλλά θα σας πω ότι μπορεί για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου να δίνεται χρόνος, αλλά συμπεριφορές κρίνονται ακαριαία και συμπεριφορές "ξέρεις ποιος είμαι εγώ"» δεν είναι αποδεκτές» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνέντευξή του στον Ant1.

Στο ερώτημα, δε, αν θα υπάρξει διαγραφή του κ. Αυγενάκη, ο κ. Μαρινάκης απάντησε «ας περιμένουμε τις εξηγήσεις του και θα δείτε την αντίδρασή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις