Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

«Ποιός κυβερνάει την Αμερική;»! Tα λόγια του Ρίτερ και η αλήθεια - Η χρονική στιγμή της ξαφνικής αποχώρησης του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα εγείρει ερωτήματα, υποστηρίζει ο....

 


Η χρονική στιγμή της ξαφνικής αποχώρησης του Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα εγείρει ερωτήματα, υποστηρίζει ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και πρώην επιθεωρητής όπλων Σκοτ ​​Ρίτερ.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι κατάλληλος να είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. Αλλά εδώ είναι το ερώτημα. Αν είναι ανίκανος να είναι υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος, γιατί τον έβαλαν;», αναρωτιέται ο Σκοτ ​​Ρίτερ, σημειώνοντας ότι τα σημάδια της αδυναμίας του Μπάιντεν ήταν ορατά κατά τη σύνοδο κορυφής της G7 στην Ιταλία τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός ότι ο Μπάιντεν είναι ακατάλληλος για το αξίωμα, αλλά του επέτρεψαν να «κυβερνήσει» γεννά το ερώτημα: ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος στις Ηνωμένες Πολιτείες;

«Ποιος κυβερνά την Αμερική; Γιατί δεν είναι ο Τζο Μπάιντεν. Δεν ξέρουμε ποιος (σ.σ. ΕΔΩ η αλήθεια). Είναι μια μη εκλεγμένη ομάδα χειραγωγών που προέρχονται από αυτό που υποθέτω ότι μπορούμε να ονομάσουμε το κατεστημένο. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να το αναφέρουν ως Βαθύ Κράτος. Και αυτοί είναι οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα», δήλωσε ο Ritter, σημειώνοντας ότι «οι κρίσιμες αποφάσεις διακυβέρνησης» που παίρνει αυτή η ομάδα λαμβάνονται «για τον αμερικανικό λαό, αλλά όχι απαραίτητα για λογαριασμό του αμερικανικού λαού».

Περιγράφει τις προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ ως «μια δοκιμασία της αμερικανικής δημοκρατίας» και «έναν αγώνα μεταξύ καθιερωμένων ελίτ που βρίσκονται στο Δημοκρατικό Κόμμα και αυτού του κύματος λαϊκισμού με την μορφή του Ντόναλντ Τραμπ που αναλαμβάνει τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος .»

Ωστόσο, ενώ κανονικά επιτρέπεται στους Αμερικανούς να «έχουν λόγο για το αποτέλεσμα» αυτής της διαδικασίας, το Δημοκρατικό Κόμμα και οι «γνωστοί και άγνωστοι της ελίτ» επέλεξαν τώρα να αναμειχθούν σε αυτή την διαδικασία και «θα επιλέξουν ποιος θα είναι ο υποψήφιος τους για την προεδρία στις εκλογές του 2024», τόνισε ο Ρίτερ!

«Η Αμερική βρίσκεται σε κρίση, κρίση δημοκρατίας, κρίση ταυτότητας. Και δεν φαίνεται ότι έχουμε λύση γιατί ως επί το πλείστον, ο αμερικανικός λαός έχει μπερδευτεί και παραπλανηθεί και χειραγωγηθεί από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ώστε να πιστεύει ότι αυτό είναι φυσιολογικό», κατέληξε ο Ritter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις