Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Sinead O’Connor: Ποια ήταν η αιτία θανάτου της – Τι ανακοινώθηκε ένα χρόνο μετά

 


Η αιτία θανάτου της Sinead O’Connor, της αγαπημένης Ιρλανδής τραγουδίστριας, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο στις 23 Ιουλίου 2023, αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά το θάνατό της.

Σύμφωνα με την Irish Independent, η O’Connor πέθανε από συνδυασμό χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) και άσθματος. Η 56χρονη τραγουδίστρια έδινε επίσης μάχη με μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Το πιστοποιητικό θανάτου της αναφέρει ότι πέθανε από «επιδείνωση χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και βρογχικού άσθματος σε συνδυασμό με χαμηλού βαθμού λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος».

Η O’Connor είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 1990, ιδιαίτερα με το τραγούδι “Nothing Compares 2 U”, του οποίου το βίντεο κλιπ έχει προβληθεί σχεδόν 400 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Γεννημένη στο Γκλεναγκίρι του Δουβλίνου το 1966, η O’Connor είχε μια ταραχώδη ζωή. Αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Έχασε επίσης τον γιο της, Σέιν, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 17 ετών τον Ιανουάριο του 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις