Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Oι πρώτες δηλώσεις μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της – Το όνομα που θα πάρει ο γιος της

 


Τον δεύτερο γιο της έφερε στη ζωή, πριν από λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει το δεύτερο παιδί της.

Αρχικά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Αισθάνομαι ευλογία, χαρά, είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι! Έχουμε πει στον Βλάση για το αδελφάκι του, το περιμένει, δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω ότι θα χαρεί και εκείνος, όλα θέλουν τον χρόνο τους».

Συνεχίζοντας, είπε ότι: «Έχουμε σκεφτεί το όνομα που θα δώσουμε στο δεύτερο παιδί μας. Όπως είχα πει και την προηγούμενη φορά είμαστε λίγο παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με τον μπαμπά μου αυτή την φορά! Βασίλης! Νομίζω ότι αυτή την φορά είναι ξεκάθαρο σε ποιον μοιάζει ο μικρός. Είναι ίδιος με τον άνδρα μου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.