Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Τρομερές αποκαλύψεις... O παρολίγο δολοφόνος του Τραμπ είχε Xαρακτηριστεί «απειλή» και έκανε βόλτες ανενόχλητος, ΒΙΝΤΕΟ

 


Ενισχύουν την εκδοχή της «δουλειάς εκ των έσω» τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ (Secret Service) προειδοποιήθηκε για τον Thomas Crooks και τον χαρακτήρισε ως «απειλή» 10 λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αλλά του επετράπη να… κυκλοφορεί στον χώρο!

Αυτό αποκαλύπτουν σήμερα κορυφαία αμερικανικά δίκτυα.

Το Fox News ανέφερε για πρώτη φορά τις νέες λεπτομέρειες, οι οποίες προέκυψαν κατά τη διάρκεια μιας εκπληκτικής ενημέρωσης στη Γερουσία από τη Μυστική Υπηρεσία την Τετάρτη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο 20χρονος Crooks δεν περιγράφηκε ότι είχε όπλο όταν εκδόθηκε η προειδοποίηση για «πιθανή απειλή».

«Εντοπίστηκε ως ύποπτος χαρακτήρας επειδή κουβαλούσε μια σύσκευή μέτρησης όπως αυτές που χρησιμοποιούν οι ελεύθεροι σκοπευτές (rangefinder) καθώς και σακίδιο. Και αυτό ήταν πάνω από μία ώρα πριν συμβεί πραγματικά ο πυροβολισμός», είπε ο γερουσιαστής John Barrasso (R-Wyo.).

«Επομένως, θα περίμενε κανείς πως κατά τη διάρκεια αυτής της ώρας, δεν θα έπρεπε να τον χάσουν από τα μάτια τους. Κάποιος πρέπει να παρακολουθεί τέτοια πράγματα».

Σε μία νέα αποκάλυψη, αξιωματούχοι είπαν ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές εντόπισαν τον ύποπτο, τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς, στη στέγη ενός κτιρίου έξω από τη ζώνη ασφαλείας στη συγκέντρωση, στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, στις 17:52 μ.μ. (τοπική ώρα). Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 18:12 μ.μ., δηλαδή 20 λεπτά αργότερα

Μάλιστα viral έχει γίνει ένα βίντεο που εξασφάλισε το αμερικανικό δίκτυο Pittsburgh’s Action News 4, στο οποίο καταγράφεται ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ να… κόβει βόλτες στον ευρύτερο χώρο της ομιλίας περίπου 1 ώρα (!!!!) πριν αποπειραθεί να σκοτώσει τον Τραμπ!

Κυκλοφορούσε ελεύθερος, παρά την έκδηλη παρουσία της αστυνομίας στον χώρο και παρά το ότι πολίτες παρατηρούσαν τις ύποπτες κινήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις