Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Πoλιτικός σόκαρε την Ευρωβουλή: «Φέρτε ιερέα γιατί εδώ συναντιούνται οι διάβολοι» – Τι είπε για Ρωσία - Η περίπτωσή της φυσικά έγινε αμέσως viral!


 Μία Ευρωβουλευτής δεξιού κόμματος πρότεινε να κληθεί ένας ιερέας για να αγιάσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να το καθαρίσει από τους «διαβόλους».

Η περίπτωσή της φυσικά έγινε αμέσως viral!

Η Diana Șoșoacă, η εκκεντρική ηγέτης του ρουμανικού κόμματος S.O.S., εξελέγη πρόσφατα για την πρώτη της θητεία ως ευρωβουλευτής.

Πρώην μέλος της άνω βουλής του κοινοβουλίου στη χώρα της, κέρδισε τη φήμη στη Ρουμανία για τις θέσεις της κατά της μετανάστευσης και κατά των εμβολίων, καθώς και για την αντίθεσή της στην αποστολή όπλων στην Ουκρανία.

«Ακριβώς όπως στο ρουμανικό κοινοβούλιο, εδώ συναντιούνται οι διάβολοι», είπε στα ΜΜΕ η Șoșoacă.

«Θα φέρω έναν ιερέα να αγιάσει τα αξιώματα και όπου αλλού μπορώ. Είναι δικαίωμά μου στη θρησκεία, στην έκφραση της θρησκευτικής μου πίστης».

Η ίδια πρόσθεσε πως «είχε φέρει στο κτίριο μύρο, μια ευωδιαστή ρητίνη και την εικόνα της Αγίας Παρασκευής», ισχυριζόμενη πως «αμέσως η στάση όλων άλλαξε».

«Πήγα στην πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, την κυρία Μέτσολα. Όταν με είδε, άσπρισε. Της ζήτησα συνάντηση, γινόταν όλο και πιο άσπρη».

Η Diana Şoșoacă μίλησε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα του εξοπλισμού της Ουκρανίας, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να τερματιστεί άμεσα η αποστολή όπλων στο Κίεβο.

Η Ρουμάνα ευρωβουλευτής κατηγόρησε την Ευρώπη ότι «καταστρέφει τη Ρουμανία» βοηθώντας την Ουκρανία και ότι «η ειρήνη δεν επιτυγχάνεται με την αποστολή όπλων».

Είπε επίσης ότι πήγε στη ρωσική πρεσβεία επειδή ήταν «η μόνη πλευρά που ήθελε να συζητήσει την ειρήνη».

Κατηγόρησε επίσης την Ουκρανία ότι κάνει διακρίσεις σε βάρος της ρουμανικής μειονότητας, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, «δεν έχει το δικαίωμα να μιλά ρουμανικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις