Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ρωσία και Ιράν φέρνoυν παγκόσμιες ανατροπές αν πετύχει αυτό που συμφώνησαν! vid - Όπως μεταδίδει το Russia Today:

 


Όπως μεταδίδει το Russia Today:

«Καθώς ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ επιδιώκει την ένωση ολοένα και περισσότερου κόσμου εναντίον της Ρωσίας, τα κράτη σε ολόκληρο τον παγκόσμιο Νότο προφανώς έχουν άλλα σχέδια.

Για παράδειγμα, υπάρχει κάτι σημαντικό! Το Ιράν πρότεινε ένα τρόπο εμπορικής συναλλαγής για τα μέλη των  (χωρών) BRICS, ώστε να παρακάμψουν τον Δυτικό έλεγχο των οικονομικών συστημάτων!

“Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, παρουσίασε την πρότασή της στην ρωσική πλευρά σχετικά με αυτό το (θέμα), έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα επέκτασης αυτού του μηχανισμού σε χώρες μέλη της ομάδας BRICS, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως κοινός μηχανισμός”!

(…)

Την περασμένη εβδομάδα, η Τεχεράνη και, η Μόσχα υπέγραψαν την πρώτη τους διμερή νομισματική  συμφωνία, διασυνδέοντας το απλό ρωσικό σύστημα πληρωμών με τo ιρανικό “Shetab”. Επιχειρώντας αυτό το βήμα, οι δύο χώρες -στις οποίες έχουν επιβληθεί οι περισσότερες κυρώσεις στον κόσμο, βρίσκουν τώρα μια εναλλακτική λύση στο δυτικό σύστημα SWIFT (Κοινότητα για την Παγκόσμια Διατραπεζική Οικονομική Επικοινωνία), από το οποίο και οι δύο χώρες είχαν αποκοπεί».

Δείτε το ρεπορτάζ και πως εξηγείται ότι αυτό που ξεκινούν Ρωσία και Ιράν θα αποτελέσει πρότυπο για άλλες χώρες και θα επιφέρει ανατροπές άπαξ και πετύχει:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις