Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

O Kατηγορούμενος για Eγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Τόνι Μπλερ, δήλωσε ότι τα ψηφιακά αναγνωριστικά «Σύντομα θα γίνουν υποχρεωτικά στο Ηνωμένο Βασίλειο»!

 


Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας και κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Τόνι Μπλερ, είπε ότι το σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που ο ίδιος παρουσίασε στο WEF, θα γίνει σύντομα υποχρεωτικό για τους πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο που επιθυμούν να συμμετέχουν στην κοινωνία.

Ανοίγοντας την ομιλία στη  Διάσκεψη για το Μέλλον της Βρετανίας για το 2024  « Κυβερνώντας στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» την περασμένη εβδομάδα, ο Μπλερ, ο οποίος είναι ένας απο αυτούς που μπορεί να αναλάβει τη προεδρία, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Schwab, μοιράστηκε το όραμα του, σύμφωνα με το Tony Blair Institute for Global Change («TBI») για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

«Η ψηφιακή ταυτότητα είναι ουσιαστικό μέρος μιας σύγχρονης ψηφιακής υποδομής», είπε ο Μπλερ στους παρευρισκόμενους. «Αν και έχουμε λίγη δουλειά να κάνουμε εδώ, πείθωντας τους ανθρώπους κι αυτό πρέπει να ειπωθεί», είπε γελώντας.

Η ψηφιακή ταυτότητα είναι ένα από τα τρία κύρια στοιχεία αυτού που είναι γνωστό ως  ψηφιακή δημόσια υποδομή  (“DPI”), η οποία περιλαμβάνει επίσης μαζικές ανταλλαγές δεδομένων και ένα γρήγορο σύστημα ψηφιακών πληρωμών, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει και τη χρήση του  ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας  (“CBDC” ).

Για όσους εξακολουθούν να αγνοούν τους κινδύνους των CBDC, ο γνωστός ερευνητής και σκηνοθέτης Richard Hall του Rich Planet TV δημιούργησε το παρακάτω βίντεο  τον Οκτώβριο του 2022  εξηγώντας τους κινδύνους του έξυπνου χρήματος, των CBDC και της αφαίρεσης μετρητών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις