Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

«Βόμβες» για το NEPO και το οξυγόνο! Σχέδια για τον έλεγχο της πρόσβασης σε αυτά; -Στο καλοκαιρινό Νταβός, οι οικονομικές ελίτ σχεδίασαν νέα επιχειρηματικά μοντέλα με αέρα και νερό, σχολιάζουν οι Ρώσοι!


Όπως γράφει το γερμανόφωνο RT:

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συνεδρίασε από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου στην κινεζική παράκτια πόλη Dalian. Στο λεγόμενο «Καλοκαιρινό Νταβός», τα μέλη του WEF έκαναν σχέδια για το πώς μπορούν να αποκτήσουν ακόμα καλύτερο έλεγχο ζωτικών φυσικών πόρων όπως η τροφή, το νερό και ο αέρας που αναπνέουμε.

Η εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Lindsy Hooper είπε για τους πολίτες σε μια συζήτηση στο Dalian ότι περίμενε το νερό και το οξυγόνο να είναι «απεριόριστα» και «δωρεάν».

Σύμφωνα με αυτήν, το νερό και το οξυγόνο είναι «μορφές φυσικού κεφαλαίου». Η Χούπερ, η οποία κατέχει τη θέση της εκτελεστικού διευθυντή του Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ για την Ηγεσία της Αειφορίας, μίλησε σχετικά κατά την διάρκεια του πάνελ «Καθολική Κατανόηση της Φύσης».

Για να «προστατευτεί» η φύση, οι πόροι της πρέπει να αξιολογηθούν και να ενσωματωθούν στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με την Χούπερ, η οποία εξήγησε :

«Πρέπει να «ενσωματώσουμε την φύση στον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις στην οικονομία, να της αποδώσουμε αξία – ενσωματώνοντάς την στους λογιστικούς και χρηματοοικονομικούς μηχανισμούς».

Στην εναρκτήρια διάλεξη στην Κίνα, ο ιδρυτής του WEF Klaus Schwab ζήτησε να εφαρμοστεί η διεθνιστική ατζέντα λόγω «των ορίων στην οικονομική ανάπτυξη». Η ανθρωπότητα πρέπει να αναγκαστεί να «συνεργαστεί» με το WEF. Περαιτέρω «οικονομική ανάπτυξη» και ένα «πιο ειρηνικό» μέλλον θα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με την μείωση του πληθυσμού και την προώθηση της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Η πράσινη ατζέντα οδηγεί την πολιτική αλλαγή, υποστήριξε ο Schwab.

Η Χούπερ θρήνησε: «Η φύση αντιμετωπίζεται στα οικονομικά σαν να ήταν απεριόριστη και, πάνω απ’ όλα, σαν να ήταν δωρεάν».

Αυτό πρέπει να αλλάξει στο μέλλον. Οι διεθνιστές θα έπρεπε να αποκτήσουν τον έλεγχο όλων των ζωτικών φυσικών πόρων.

Σύμφωνα με την Hooper, « κάθε μέρος της οικονομίας εξαρτάται θεμελιωδώς από την φύση », συμπεριλαμβανομένων, του αέρα που αναπνέουμε, του νερού που πίνουμε, του εδάφους, των ωκεανών που χρειαζόμαστε για την τροφή που πρέπει να καταναλώνουμε, τα ορυκτά που χρειαζόμαστε ως εισροές στην τεχνολογία και στις υποδομές.

Επομένως τι θα γίνει με όλα αυτά;;;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις