Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Η Ζαχάροβα ταράζει τις ΗΠΑ για τον «Μπαϊντενόπουλο»: «Nα γίνει έρευνα για συνωμοσία» - Η Μόσχα με αυτόν τον τρόπο κατηγορεί ευθέως το πολιτικό κατεστημένο στις ΗΠΑ για εξόφθαλμη εξαπάτηση των πολιτών.


 Πρώτο θέμα στα ειδησεογραφικά δίκτυα παγκοσμίως είναι η χθεσινή ανακοίνωση περί της απόσυρσης του υπερήλικα Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα των ΗΠΑ.

Κι αυτό παρά το ότι μέχρι την τελευταία στιγμή διεθνιστικά ΜΜΕ και φυσικά κορυφαίοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ επέμεναν -σε πείσμα της κοινής λογικής- να διαψεύδουν αυτό που τελικά έγινε!

Πάνω στο τελευταίο στάθηκε η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία έκρινε πως είναι πρέπον να διαταχθεί μία έρευνα «για τη συνωμοσία ΜΜΕ και πολιτικών κύκλων» προκειμένου να εξαπατηθεί η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ!

«Το επόμενο βήμα μετά τη γραπτή ανακοίνωση του Μπάιντεν για αποχώρηση από την εκλογική κούρσα θα πρέπει να είναι μια έρευνα για τη συνωμοσία των αμερικανικών ΜΜΕ και πολιτικών κύκλων που έκρυβαν την πραγματική κατάσταση για την ψυχική του κατάσταση, χειραγωγώντας την κοινή γνώμη. Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε όλες αυτές τις δηλώσεις και ενέργειες της μηχανής χειραγώγησης και προπαγάνδας τους».

Το ζήτημα σχολίασε και ο Έλληνας δημοσιογράφος, Θανάσης Αυγερινός, παραθέτοντας και το επίσης ειρωνικό σχόλιο του Μεντβέντεφ για Μπάιντεν:

Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι το Κρεμλίνο εκτός από ευχές για υγεία στον Biden|όπουλο υπογραμμίζει ότι οι στόχοι της πολεμικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία θα επιτευχθούν. Η δε Μ. Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ ζητά προφανώς ειρωνικά να διερευνηθεί η συνωμοσία ΜΜΕ και πολιτικών στις ΗΠΑ που απέκρυπταν την κατάσταση της υγείας του προέδρου και εξαπατούσαν την κοινή γνώμη…

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις