Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Nέα σενάριο για επιλογή ΠτΔ: Το πρόσωπο που ακούγεται ίσως βάλει «Mπουρλότο» - Τι διαρρέεται...


 Στο Πολεμικό Μουσείο, οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, η κεντροδεξιά/δεξιά φωνή της ΝΔ, θα μιλήσουν σε σημαντική παρουσίαση βιβλίου!

Η κοινή εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών ενδεχομένως στείλει μηνύματα αφενός στην αριστερόστροφη σε κοινωνικά και εθνικά θέματα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφετέρου στους δεξιούς ψηφοφόρους της ΝΔ να κάνουν υπομονή και να μην εγκαταλείψουν μαζικά το κόμμα!

Η ομιλία τους πραγματοποιείται μερικές εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές και με βουλευτές και στελέχη της δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ να ανησυχούν για την τύχη του κόμματος, έχοντας ζητήσει μάλιστα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τουλάχιστον κεντροδεξιά επιλογή υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας!

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί σε ΜΜΕ ένα άλλο σενάριο!

Να προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσωπο από τον χώρο της πιο συνεργάσιμης Κεντροαριστεράς!

Το μυαλό όλων πάει στον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Μία τέτοια επιλογή, σύμφωνα με κύκλους γύρω από την ΝΔ, θα συνιστά, παρότι ακόμα νωρίς, μήνυμα συγκυβέρνησης στο ΠΑΣΟΚ, σε περίπτωση που η ΝΔ δεν καταφέρει να επιτύχει αυτοδυναμία στις εκλογές του 2027!

Μένει να φανεί λοιπόν αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει νόημα στο ΠΑΣΟΚ με την επιλογή κεντροαριστερού προέδρου, όπως ο Βενιζέλος που έχει συγκυβερνήσει με τον Α. Σαμαρά, κάτι που όμως απογοητεύσει ή βάλει μπουρλότο στην δεξιά πτέρυγα της ΝΔ ή αν θα επιλέξει να δώσει ξανά το χέρι στον δεξιό χώρο!

photo eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις