Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

«Ο Θεός είναι ανάμεσά μας»! Χαμός με την ομιλία Τάκερ για τον Τραμπ! - Ορισμένα MME των διεθνιστών δεν την μετέδωσαν


 Ο Tucker Carlson εκφώνησε μια ισχυρή ομιλία στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών (RNC) για τον Πρόεδρο Τραμπ, την πολιτεία της Αμερικής και την πνευματική μάχη, όπως την έχει αποκαλέσει, η οποία μαίνεται σε όλον τον πλανήτη!

Στην περίπου 11λεπτη ομιλία του στο Μιλγουόκι, ο Κάρλσον εξήρε τον Τραμπ ως ηγέτη του οποίου η γενναιότητα και το θάρρος ενέπνευσαν τους ανθρώπους – ιδιαίτερα τις ημέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας στην δυτική Πενσυλβάνια το περασμένο Σαββατοκύριακο, από την οποία ο πρώην πρόεδρος επέζησε. Επίσης, πιστώνει στον Τραμπ την προώθηση της ενότητας στις ΗΠΑ!

Ο Carlson προσπάθησε να αποφύγει την αναφορά στις διχαστικές πολιτικές συζητήσεις, αν και χαρακτήρισε το ποσό των χρημάτων που έχουν ξοδέψει οι ΗΠΑ στην σύγκρουση της Ουκρανίας «μεσαίο δάχτυλο στο πρόσωπο κάθε Αμερικανού».

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι διαφορετικός. Όταν σηκώθηκε μετά από πυροβολισμό στο πρόσωπο, αιμόφυρτος, και σήκωσε το χέρι του, σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ότι ήταν μια μεταμόρφωση.

Εκείνη τη στιγμή, ο Ντόναλντ Τραμπ, μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές, έγινε ο ηγέτης αυτού του έθνους.

Νομίζω οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν στον Θεό αρχίζουν να αναρωτιούνται, τι είναι αυτό; Αυτό δεν μοιάζει με πολιτική. Κάτι συμβαίνει εδώ…»

Ο Carlson επαίνεσε επίσης τον γερουσιαστή JD Vance, αποκαλώντας τον φίλο.

«Είναι ένας απολύτως αξιοπρεπής άνθρωπος και θα το παραδεχτώ είναι απλώς ένας φίλος μου», είπε. «Ο JD Vance έχει απόψεις που είναι πιο κοντά στους ψηφοφόρους του Τραμπ από οποιονδήποτε άλλον στην Ουάσιγκτον στην εξουσία. Ως εκ τούτου, είναι ο αντιπρόεδρος. Αυτό είναι δημοκρατία».

Στη συνέχεια, ο Carlson ισχυρίστηκε πώς το 2018, οι διαδηλωτές του Antifa ήρθαν στο σπίτι του όταν η σύζυγός του ήταν στο σπίτι, αποκαλώντας τους «πολιτοφυλακή του Δημοκρατικού κόμματος».

«Ήμουν στη δουλειά. Η γυναίκα μου ήταν μόνη, προσπάθησαν να περάσουν από την εξώπορτα και την τρομοκρατούσαν», είπε.

«Ο Θεός είναι ανάμεσά μας αυτή την στιγμή, νομίζω ότι είναι αρκετό», είπε ο Carlson φεύγοντας από την σκηνή σε επευφημίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις